题目内容

【题目】配对阅读 左栏是对五个人遇到的困扰的描述,右栏是给出的建议和方法,请为左栏的每个人选择一个合适的解决方法,并将答题卡上对应题目所选的选项涂黑。

1 Carl usually stays up

late and feels sleepy during the day. So he often has a headache.

2 Carol studies in No 24 Middle School. She likes sports and wants to practice basketball after school every day.

3 Debra is 43 years old and has nothing to do at home. She wants to do yoga(瑜伽), but she doesn't have much money.

4 Adam’s son is too fat and he hates vegetables. Adam wants to learn to cook healthy food.

5 Kris is fat. He is fifty-nine now. He wants to lose weight but he has to work on Saturdays or Sundays.

A. Our club offers you a place to relax yourself. You can listen to some music and play yoga to keep healthy. This club is free.

B. Our club offers you healthy recipes (菜谱). It teaches you how to cook and encourages you to cook healthy food for yourself. Free for the first month.

C.WHC Club introduces your child to the greatest sport in the world! We will teach your child basketball skill and the rules of the game. Time: 18: 00 p.m.-21: 00 p.m. every day.

D.Are you overworked or suffering from headaches? Come to Richmond Health Club. Time: 6: 00 a.m.-18: 00 p.m., Monday to Friday for office workers.

E. We have many classes that can make you stronger, more confident and work more happily. Time: Weekends from 7: 00 a.m.-9:00 p.m. for only a few dollars a class.

F. Our club helps you exercise with a balanced diet. You can lose weight and enjoy delicious food at the same time. Time: 5: 30 p.m.-10: 00 p.m. every Saturday. It's free.

G. No matter what your age is, Bannatyne’s Health Club will guide you to lose weight. We have classes all day except Saturdays and Sundays.

【答案】

1D

2C

3A

4B

5G

【解析】

本文主要讲述了CarlCarolDebraAdam’s sonKris五个人面临的问题和困扰,以及所给出的相应的方法和建议。

1句意:卡尔通常熬夜,白天感到困倦。所以他经常头痛。

根据“So he often has a headache. 所以他经常头痛。可知,卡尔的现在经常头痛。D项中“Are you overworked or suffering from headaches? Come to Richmond Health Club. Time: 6: 00 a.m.-18: 00 p.m., Monday to Friday for office workers.”你是过度劳累还是头痛?来里士满健康俱乐部。时间:星期一至星期五上午600至下午1800为上班族。可知,里士满健康俱乐部可以解决卡尔的头痛的问题。故选D

2句意:卡罗尔在第二十四中学学习。她喜欢运动,每天放学后想练习篮球。

根据“She likes sports and wants to practice basketball after school every day.”她喜欢运动,每天放学后想练习篮球。可知她想要学篮球。C项中“WHC Club introduces your child to the greatest sport in the world! We will teach your child basketball skill and the rules of the game. Time: 18: 00 p.m.-21: 00 p.m. every day.WHC俱乐部向您的孩子介绍世界上最伟大的运动!我们将教你的孩子篮球技巧和比赛规则。时间:每天下午18: 00至下午21: 00。故可知WHC俱乐部可以教授篮球。故选C

3句意:黛布拉43岁,在家里没什么可做的。她想做瑜伽,但她没有多少钱。

根据“She wants to do yogabut she doesn't have much money.”她想做瑜伽,但她没有多少钱。可知黛布拉想要做瑜伽,但是费用不能高。A项中“Our club offers you a place to relax yourself. You can listen to some music and play yoga to keep healthy. This club is free.”我们的俱乐部为你提供了一个放松自己的地方。你可以听一些音乐和瑜伽来保持健康。这个俱乐部是免费的。可知这个俱乐部可以练习瑜伽,然后还是免费的。故选A

4句意:亚当的儿子太胖了,他讨厌蔬菜。亚当想学做健康的食物。

根据“Adam wants to learn to cook healthy food.”可知亚当想学做健康的食物。B项中“Our club offers you healthy recipes (菜谱). It teaches you how to cook and encourages you to cook healthy food for yourself. Free for the first month.”我们俱乐部为您提供健康的菜谱。它教你如何烹饪,并鼓励你为自己烹饪健康的食物。第一个月免费。可知这个俱乐部可以提供健康的菜谱。故选B

5句意:克里斯很胖。他现在五十九岁了。他想减肥,但他必须在星期六或星期天工作。

根据“He wants to lose weight but he has to work on Saturdays or Sundays.”可知他想减肥,但他必须在星期六或星期天工作。E项中“No matter what your age is, Bannatyne’s Health Club will guide you to lose weight. We have classes all day except Saturdays and Sundays.”无论你的年龄是多少,班纳特的健康俱乐部都会指导你减肥。除了星期六和星期天,我们一整天都有课。可知克里斯可以在班纳特的健康俱乐部减肥,且在周一到周五上课。故选G

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文内容及首字母提示, 填写所缺单词, 使短文意思完整。每空限填一词。

Paul was my little brother, and he was special. He was different from me because he sat in a wheelchair, and he was blind. Lots of times when we walked with Paul, other kids came over and asked us why he was in his chair and why he couldn’t s1 . They thought he was different because he had his own school bus and had to go to a s2 school. But that’s not really the reason. Paul was different for the things just our family knew about—only we knew the s3 that made him special.

Paul helped me hear small sounds. Every time I was w4 him, I’d have to beg quietly to hear the flying birds and the talking trees he heard.

Paul helped me exercise. When we went for a walk, we’d often go up hill. When I pushed his chair all the way to the woods at the t5, I was really getting my exercise!

Paul h6 ever complained(抱怨). He went along with whatever the rest of us wanted to do. One time when he had a fever, he got uncomfortable, but he never shouted or fought or asked me to switch the TV channel.

Sometimes Paul let me put things in his hand. We played a kind of guessing game. I put different toys there for him to f7. He was always surprised when I let him hold something new.

Paul was my friend. He couldn’t talk to me like most of my friends, and he couldn’t run outside to play. But he was t8 for all the peaceful times, and he had the best smile in the world.

I was 19 to grow up with him as his sister. He helped me to realize that there is a good side to every situation, if we simply m10 the choice to find it.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网