题目内容

One summer evening as I was cooking dinner, there was a knock at the door. A bad-looking man came to see if I had a room for just o1. night. He came for a treatment this morning from2.(east) shore, but there’s no bus till next morning. I was told that he had been searching but was not very s3.. I told him we would find him a bed, but to rest4. the porch(门廊). I went inside and prepared dinner. When we were ready, I asked him if he would like to join 5.(we). “No, thank you. I had plenty.” He said.

After finishing6.(have) the dinner, I went out to talk with him. It didn’t take a long time to see this old man had an oversized(过大的)heart crowded that tiny body. He7.(tell) me he fished for living to help his daughter, his five children and his wife who was ill and too weak to do anything. At bedtime, we put a bed in the children’s room for him. On his next trip, he 8./br?:t/ a big fish and some fresh oysters(牡蛎)as a gift. And for years, there was never a time he came9./w???a?t/ some fish or vegetables from his garden.

I know it was thankful10. our family to know him. From him we learned that to accept the bad with no complaint and the good with thanks.

1.one 2.eastern 3.successful 4.on 5.us 6.having 7.told 8.brought 9.without 10.for 【解析】本文主要讲了在一个夏天的晚上, 我正在做晚饭的时候,一个老人敲门请求借宿,我在门廊给他找了一个地方。饭后,通过谈话,我得知, 他钓鱼是为了他的女儿还有她的五个孩子和妻子...
练习册系列答案
相关题目

I bought a jasmine(茉莉花) plant for my office. When I bought it I was told it would bloom (开花) and the 1./swi:t/smell would fill my office. I had the plant for two 2.(month), and every day I looked at it, but there weren’t any flowers or pleasant smell. I was not happy, so I gave the plant to3.(I) friend Linda.

One day, another friend Mary called and invited me to her office. When I walked in, her jasmine flowers4. (surprise) me. I reached out5. touch the flowers. Mary cut some and gave them to me. I couldn’t help smelling them. Surrounded by the pleasant smell of only a handful of these flowers, I suddenly u6. something.

Mary bought her plant the same time I did. It took a year for her jasmine to bloom. I was so impatient for mine to bloom, regretfully, I gave it7.. In a way my life is like the jasmine plant. I need to be p8. and let things happen.

Last Sunday Linda told me that she would go abroad the next week. 9./b??f?:(r)/ she left, she returned the plant to me. This time I am going to wait. I have learned/learnt that when we want something in our life, we have to be patient. I am 10.(slow) learning to have that patience to wait for my jasmine to bloom.

1.sweet 2.months 3.my 4.surprised 5.to 6.understood 7.away 8.patient 9.Before 10.slowly 【解析】本文主要讲述了我买了一株茉莉花,并等着花香四溢。但是两个月后,还是没开花,也没有花香。于是,我就把它送给了我的一位朋友。后来,我去另外一个朋友的办公室时,我...

All of Britain talked about the royal wedding(皇室婚礼)between Prince William and Kate Middleton.Many people wanted to watch it.But only a small part of them could get an invitation.Hermione Sutton is a six-year-old girl from Epson.She is one of the lucky few people who got a ticket(入场券) to the royal wedding.

It is difficult for Hermione to walk or stand for a long time.Her mother Helen found that the royal family could give some seats for disabled(残疾的) people.She decided to ask for the tickets.They waited and waited.On March 31st, they got an invitation.

“I thought it was a joke for April 1st.Did it arrive a day earlier?” Helen Sutton said.

Hermione was excited to watch the royal wedding.She waited for the April 29th wedding.

“We’ll take flowers, cameras and I can take more photos that day than in the past year or more,” she said.

根据短文内容,选择最佳选项。

1.Hermione is from______.

A. America B. Canada C. England D. Australia

2.There is something wrong with Hermione’s_________.

A. arm B. leg C. hand D. heart

3._______ asked for the ticket of the royal wedding.

A. Hermione B. Helen C. William D. Kate

4.The ticket arrived on________.

A. March 31st B. April 1st C. April 29th D. May 2nd

5.Hermione won’t take__________ to the royal wedding.

A. flowers B. cameras C. tickets D. rings

1.C 2.B 3.B 4.A 5.D 【解析】 本文主要讲述了一个叫赫尔迈厄尼萨顿英国女孩参加英国威廉王子和凯特米德尔顿之间的皇室婚礼的事情。英国人都在谈论威廉王子和凯特米德尔顿之间的皇室婚礼。很多人都想看,但只有少数人可以获得邀请。赫尔迈厄尼是一位来自爱普生的六岁女孩。她是一位幸运的获得了皇室婚礼的入场券的人。赫尔迈厄尼很难长时间地走路或站立。她的母亲Hel...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网