题目内容

【题目】—I want to go to sleep. Could I______ the TV?

—Of course you can.

Aturn on Bturn off Cturn up

【答案】B

【解析】

试题分析:句意:--我想睡觉。我能把电视关闭吗?--当然能。Aturn on 打开;Bturn off 关闭;Cturn up调高。结合句意,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下列短文,从下面每小题的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
E

Chinese Kites were first invented about 2,000 years ago. At about the 12th century, kites were introduced to western countries. Later, with the endless development, the different cultures of kites were slowly formed in both eastern and western countries. During the kites' development, some special local culture about kites formed after connecting with Chinese traditional culture and the skill of making kites and presenting some stories, flowers, birds, animals, and some patterns about luck on kites.
At first, kites were used in military things. In the middle of the Tang Dynasty, the society began to develop well, so kites were used in the area of entertainment instead of in military things. Besides, the material for making kites was silk at first. Later, people used paper to make kites because of the fast development of paper. When the Song Dynasty came, it had become a job to make kites. And it was during the period of the Ming Dynasty and the Qing Dynasty that the skill of making kites developed fast. At that time, people made kites and painted on the kites by themselves and then flew those kites or gave them to their relatives and friends. What's more, they thought this as an artistic activity. Recently, kites in China have been fully developed and flying kites has widely spread as a popular sport.
(1)How many years have the kites developed in China?
A.For over two hundred years
B.For two thousand years
C.For about two thousand years
D.We don't know
(2)What does the underlined word “presenting” mean?
A.Showing
B.Recording
C.Reminding
D.Offering
(3)Which of the following is the correct order about the development of kites?
① Kites were used as a sport
② Kites were made of paper.
③ Kites were used in wars.
④ Kites were used as presents.
⑤ Kites were used to make people cheerful.
A.④⑤①③②
B.③②④⑤①
C.③⑤④②①
D.③⑤②④①
(4)What's the best title for the passage?
A.How people use kites
B.The history of kites
C.How to make kites
D.How people look at kites

【题目】阅读理解
阅读下面短文,把1-5四个句子填人文中空缺处,使短文内容完整、正确,然后完成第2小题。
Pakistani girl Malala Yousafzai is the youngest ever to win the Nobel Peace Prize. She has become the voice of girls throughout the world.
Born in Swat Valley in Pakistan in 1997, Malala lived a quiet life until 2009, when the Taliban(塔利班), an Islamic organization of violence(暴力)took control of her village. A they believe educating girls is against Islam. But Malala didn't agree. She wouldn't give up her education and kept going to school. B “What is wrong with us girl students? We want all girls to get their schools back," she wrote. Her hard work encouraged many young girls in Swat Valley.
C On Oct 9, 2012, when Malala was taking a bus home, a Taliban man got on the bus with a gun in hand. A bullet immediately hit her in the face. Luckily, the shot didn't kill her. She was taken to a hospital in the UK.
The shot didn't kill her courage, either. D Her courage made her famous. She has spoken at the United Nations, met world leaders and written a book, I Am Malala.
On Oct 10, 2013, the EU awarded Malala their top human rights prize. They said, “She is an icon(符号)of courage for all teenagers who dare to follow their aspirations(愿望).”

(1) However, her actions also put her in danger.
They stopped girls from getting an education.
Now she is still calling for education rights for girls.
And she started to write a blog against the Taliban.
(2)What may be the best title for this passage?
A.Dreams of peace
B.A gun shot in Pakistan
C.Voice of courage
D.Education rights for girls

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网