题目内容

【题目】—More and more people come to visit Jingzhou Ancient City.

—That’s true. It has become the ________ of Jingzhou.

A. effort B. praise C. courage D. pride

【答案】D

【解析】试题分析:句意:--越来越多的人来参观荆州的古城。--那是正确的,它已经成为荆州的骄傲了。pride骄傲;Beffort努力;praise赞扬;D.courage勇气。结合语境,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文并用英语回答问题,并将答案写在答题卡上标有题号的横线上。

India is the land of festivals. However, none are as fun as Holi, the festival of colors.

Holi is held on the day after the full moon in March every year. It celebrates the end of winter, the beginning of spring and the victory of good over evil. It's also a great chance for people to play and laugh.

What's so interesting about this day? During the festival, people can enjoy many dance performances. The best part about the festival is that people can throw colored powder, water, balloons and colored water at friends or even strangers.

At about midday, the festival comes to an end. In areas close to the ocean, most people end the fun by taking a bath in the water. What a fun and colorful festival!

Here are a few do's and don'ts on Holi:

Keep your mouth shut and protect your eyes as much as possible when somebody throws colored powder or colored water at you.

Before you go out to play with colors, grease (为……涂油) your body and hair well with cold cream and coconut oil. It will make sure that the colors don't go deep into your skin and will come off easily later.

Wear long trousers and a long-sleeved shin to protect your skin.

1When does the festival come to an end?

__________________________________________________________________________________

2What is Paragraph 2 mainly about?

__________________________________________________________________________________

3If you are in India, would you like to join people to celebrate Holi? Why or why not?

__________________________________________________________________________________

【题目】

During the war against virus, China set a good example for the world. To stop the spread of the virus, Wuhan, a city with a population 1.3 times that of New York was locked down and movements in many other cities in China were restricted.

In Wuhan, China built a 1000-bed hospital within ten days and a second one followed. China also offered free test kits and free treatments for its people. The nation sent 330 teams with more than 41,000 doctors and nurses to the virus hit Hubei Province. The Chinese Air Force sent cargo planes carrying over 1,400 doctors from the army. Over 6.000 medic from across the nation arrived in Wuhan on one single day. More than 3,000 medical were infected and some of them sacrificed their lives due to the deadly virus.

China also beat the shortage of the medical supplies, “Made in China” showed its great power. This was shown by the mask production which was raised from 8 million to 50 million every single day. We also donated masks and other medical supplies to other countries.

Now the war is nearly coming to the end in China.

1What kind of the virus is talked about in the passage?

A.B.

C.D.

2How many doctors and nurses were sent to Hubei Province during the war?

A.About 1,400.B.Around 3,000.C.About 6,000.D.Over 41,000.

3What can you learn from the third paragraph?

A.China could make plenty of medical supplies.

B.All the medical supplies were made in China.

C.China helped lots of countries with the patients,

D.Masks made in China sell well around the world.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网