题目内容

【题目】

【1】Besides your picture, you must write about ____________.

A. why you like the place so much

B. why drawing is your favorite hobby

C. whether you think you can win

D. when you started learning to draw

【2】According to the ad, all winners can get ___________.

A. a $100 prize B. a $70 prize

C. a favorite place in school D. their pictures on show

【3】The competition is organized by ___________.

A. an Art teacher B. LCPS Art Department

C. the headmaster D. Lucky Books & Stationery

【答案】

【1】B

【2】D

【3】B

【解析】

试题分析:这是一篇关于展示你的艺术才华的广告,可以画一幅图画来获奖。

【1】B细节理解题。通读整篇短文可知,除了画出你的画,你必须写出你为什么喜欢绘画,故选B。

【2】D细节理解题。根据文中All winning pictures will be on show outside the school hall for the whole month of June.可知,所有获胜的图片会展出。故选D。

【3】B细节理解题。通读整篇短文可知,这个比赛是由LCPS Art Department 组织的。. 据题意,故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】Our three-year-old daughter Becky wanted a dog. But we were too busy to buy one . One day, Becky ran in, shouting, “Mom! Come to see my dog!” Her face was red with excitement.

I followed her to the bush and found a wolf! He was hurt. Seeing me, he stood up suddenly! I could see his teeth! God!_________“Don’t be afraid. That’s Mom. She loves you, too.” Becky said. Then he became friendly. It was unbelievable!

I rushed to find my husband and told him about the wolf. We should have killed the wolf, but Becky loved him. Besides, he was kind to Becky. So we called the vet* finally.

Becky named the wolf Ralph and she carried food to him every day. Later, Ralph got well. They played together in the daytime. At night, Ralph would return to the mountains. Sometimes he disappeared but came back several days later.

On Becky’s first day of school, we could see Ralph’s sadness. After Becky left school, Ralph lay by the side o f the road and waited. When Becky returned, he got happy again. This continued throughout Becky’s school years.

Twelve years passed.

One day we heard that a wolf was killed. The other wolf was hurt and ran away. We were worried about Ralph. That night, Ralph returned with a wound*. Becky held his head kindly and comforted him. We hoped he could come through. However, he died.

Becky cried. I noticed something strange in the bush—two little yellow eyes! Ralph’s child! Before he died, Ralph brought his child to us! He knew he would be safe here, as he had been. Ralph, Ralph, I was moved.

“Don’t be afraid, little…little Ralphie. That’s Mom. She loves you, too.”

1Becky was ________ years old when she met Ralph.

A. three B. nine C. twelve D. fifteen

2What does the underlined sentence “my mouth felt dry” mean in this passage?

A. The writer felt happy. B. The writer felt thirsty.

C. The writer felt nervous D. The writer felt sad.

3Ralph brought his child to Becky because______.

A. he thought Becky needed a new pet

B. he thought Becky would look after his child well.

C. his child was hurt and had to be cared at once.

D. he was hurt badly and had to run away at once.

4What’s the best title for the passage?

A. The best pet for children

B. A close friendship

C. A kind girl called Becky

D. An interesting wolf

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网