题目内容

【题目】根据短文内容和首字母提示,把文中所缺词语补充出来,使短文完整、正确、通顺。(每空限填一词。)

Once we climbed a very high mountain. It was so challenging for me because I was only ten years old. D1 the first few hours of climbing, I enjoyed the flowers and trees, and the birds' singing. But as time passed, I got a pain in both of my legs. I w2 to give up climbing, but my father said to me,“You can always see a beautiful sky at the top of the mountain, but you can't see it b3 you reach the top. Only there can you see all of the nice things, which is just like your life.”

At that time, I was too young to understand his w4. But later after that, I got to know the meaning of hope in life. I found m5 standing at the top of the mountain, and the sky was as clear as crystal.

【答案】

1During

2wanted

3before

4words

5myself

【解析】

文章大意:文章主要介绍了作者从爬山活动中学到的人生道理。

1句意:在刚开始爬山的几个小时期间,我享受着花、树和鸟儿的歌唱。

根据所给空后面的the first few hours of climbing“刚开始爬山的几个小时”以及首字母是d开头的单词可知,应该是“在……期间”,during意为“在……期间”,故答案填during

2句意:我想要放弃爬山。

根据所给空前面的句子But as time passed, I got a pain in both of my legs“但是随着时间的流逝,我的双腿都有点疼”可知,应该是想要放弃, want to do sth意为“想要做某事”,时态是一般过去时,故答案填wanted

3句意:在山顶你可以看到美丽的天空,但是在到达山顶之前,你不能看到它。

根据所给空前面的句子You can always see a beautiful sky at the top of the mountain“在山顶你可以看到美丽的天空”以及后面的but you can't see it“但是你看不到它”可知,应该是在到达山顶之前,before意为“在……之前”,故答案填before

4句意:那时,我太年轻了而不能理解他的话。

根据所给空前面的句子I was too young to understand“我太年轻了而不能理解”以及首字母是w开头的单词可知,应该是他的话,words意为“话”,故答案填words

5句意:我发现我自己站在了山顶。

根据所给空后面的句子standing at the top of the mountain“站在山顶”可知,应该是我自己,myself意为“我自己”,故答案填myself

练习册系列答案
相关题目

【题目】 “Smombies”, people walking while staring at their mobile phone are getting attention of the public. To make them pay more attention to things around them in order to avoid serious accidents, the government of a small German town has come up with a solutionthat isfixing traffic lights in the pavement to make them noticed by people who keep looking down at their phones.

The safety measure was decided after two people in the town of Augsburg were recently hit by buses as they crossed the street without looking up from their phones. Officials in Augsburg decided to actfixing ground-level traffic lights at two bus stops last Tuesday. The lights flash red whenever a bus is coming.

“We realized that many people don’t pay attention to traffic lights,”said Tobias Hermesa city official. “So we decided to have unusual traffic lights. The more we havethe more probably people will notice them.”

Some Augsburg people seem to be quite happy with the idea. “I think it does have a point,” Jack Smith said,“We always see young people these days running over red lightswhich makes it clear that we have to take action to stop this.

Othershoweverdon’t think it necessary or helpful and they are against this idea. “I find it scary that mobile phone users are so lost in their phones that they can hardly find the lights on the pavement.” One person told the local paper.

But do these pavement lights really work? “To be honest,I didn’t even notice it,” one teenager who was interviewed said ,Maybe it’s useful at nightbut I didn’t realize it was there until just now.

Arguments like that are still going on. Whether more such traffic lights will be fixed is till under discussion. Whatever the result issomething must be done to cut down the number ofSmombies as long as we don’t want to see accidents caused by them again.

1What can we learn about “Smombies” from the article

A.They look away from their mobile phones to keep safe when necessary.

B.They fix their eyes on their mobile phones even while crossing the streets.

C.Most of them get hit by buses.

D.They are mostly teenagers.

2What does the underlined word in Paragraph One mean

A.人行道B.盲道C.护栏D.地下通道

3Which of the following will Tobias Hermes support

A.Buses are the main cause of traffic accidents.

B.Bus lights should flash red while buses are running.

C.The pavement-fixed lights will save people’s lives.

D.The increasing number of traffic lights will get more people’s attention.

4What’s the best title for this text

A.Ground Traffic Lights for people looking at Mobile Phones

B.A Good Way to Educate People to Obey Traffic Rules

C.Ground Traffic Lights Are Very Useful

D.The Serious Problem of Traffic Safety

【题目】 As we go through life, sometimes bad things happen to us that we have no control over. But with the help and kindness of others, we can overcome these things. A few of my friends shared some of their memories about this kind of kindness with me.

Linda: Once, when I was on my way back to my hometown. I lost my wallet. I heard over the train’s loudspeaker that my wallet was at the railway station’s lost and found office. But the train had already left the station. Seeing my helplessness, a kind railway worker lent me some money. I went back to the railway station and got my wallet back. I am thankful to the railway worker and the person who found my wallet.

Scott: When I was a little boy, I once went fishing with my older sister. All of a sudden, I fell in the river. Luckily, someone pulled me out. I don’t know the name of the person who has saved my life, but ever since then, I have tried to help other people whenever I can.

Tina: One of my neighbors is an old man. He makes money by recycling waste. Our other neighbors don’t like him looking through their rubbish. But it’s the only thing he can do to support his family. Every time I clean up my house, I put all the recyclable things in his garden. One day, I found a note outside my door: “You are a nice girl. Thanks a lot!”

Most people are kind-hearted and want to lend a helping hand.

1Linda was thankful to those who________________.

A.found her wallet and borrowed her money

B.saved her life when she fell in the river

C.found her wallet and lent her money

D.put a thank-you note outside her door

2Scott’s story mainly tells us that____________________.

A.we should learn how to swim

B.it’s necessary to find out who helped you

C.we should stay away from danger

D.we should help people who are in trouble.

3Whose story is mainly about giving a helping hand to others?

A.Linda’sB.Scott’sC.Tina’s.D.The author’s

【题目】

Explore and Discover; A City Tour

Discover some of Winnipeg’s rich historical past on a guided tour!

When: Every Monday and Thursday

Departure place: Entrance to Union Station

Departure time: 8:30 a.m. Cost: $30 per person

Contact: 204-254-3170; www.otours.net

Call to book ahead. Space is limited.

Winnipeg Railway Museum

Where the past meets the present.

Adults: $5.00

Students (6-15 years old): $3.00 5 & under (with a parent): free

For group tours: Call 942-4632 or email us at wpsrail@mts.net

Website: www. wp grailwaymuse um. com

Welcome to The Forks

Six thousand years ago this was a great place to visit. Centuries later, it still is. The Forks is a place where you can visit and find plenty to do, see, taste and experience.

Hours: The Forks is open 24 hours a day all year round.

The Forks Market Hours:

July 1 — August 31: 9:30 a.m. to 9:00p.m. (9:30 a.m. to 6:30 p.m. on Sundays)

September 1 — June 30: 9:30 a.m. to 6:30 p.m. (9:30 a.m. to 9:00 p.m. on Fridays)

Hotline: 204-957-7618 Website: www.theforks.com

1You can learn more information about A City Tour by looking through

A.www.wpgrailwaymuseum.comB.www.otours.net

C.www.theforks.comD.wpgrail.mts.net

2Martin will visit Winnipeg Railway Museum with his 4-year-old daughter. How much should he pay?

A.$3.00B.$5.00C.$8.00D.$30.00

3Which is the proper time to visit the Forks Market?

A.8:30 am on Sundays in July.B.8:30 am on Saturdays in June.

C.7:30 pm on Fridays in August.D.7:30 pm on Mondays in October.

4What is mentioned in each part of the text?

A.Open hours.B.Group hours.C.Limited space.D.Historical past.

5Where is the text probably taken from?

A.A guidebook.B.A movie poster.

C.A sports magazine.D.A science report.

【题目】 People have had illnesses and doctors have tried to c1them since the beginning of time. In the past, because of people's little knowledge of m2theytried some cures which were really strange and h3 . Take a4 Egyptians for example, those with t5 didn't use to see the dentist. Instead, they put a dead mouse in their mouth and left it there for s6 hours. People suffering from backache often have much p7 , because a vertebra is not in the right p8 . In those days, the patients in Greece were t9 to a ladder which was p10 up high and then dropped to the ground. It was expected to help the vertebra go back into place. Unbelievable, isn't it?

People have been showing great interest in lost cities and mythical ones. In the summer of 1848 in Guatemala, Ambrosio Tut and the l11 governor found a Mayan city in the j12 , where temples, pyramids, squares and houses were built and kings had lived when the Mayans r13 the region. When the lost city was found again, people went there to see it at once. Some people have been looking for Atlantis, which was said to be a l14 island in the middle of the Atlantic Ocean. Thanks to the natural r15 on the island, people there were very rich. They lived s16 lives for hundreds of years. But slowly they became g17 and wanted p18 . So the gods decided to d19 Atlantis. All of a sudden, the island and its people were s20 by the sea and were never seen again.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网