摘要:句子是否符合你听到的短文内容.符合的用“T 表示.不符合的用“F 表示): 17. Mr. Smith didn’t have a wife or children. 18. Mr. Smith lived in an old house with his workmates. 19. Sometimes Mr. Smith had to borrow some money to buy a little food. 20. One evening Mr. Smith was asked to have dinner in a restaurant by his friend. 21. Mr. Smith and his friend could hardly stand after they drank a lot. 22. Mr. Smith couldn’t get out by himself when the taxi-driver drove him home. 23. Mr. Smith was drunk, so he was not able to open the door himself.
网址:http://m.1010jiajiao.com/timu_id_3203379[举报]
判断下列句子是否符合你听到的短文内容,符合的用(T)表示,不符合的用(F)表示。
( )1. In London, Paris, New York and Tokyo there are too many cars in the street.
( )2. Tokyo's nightclubs are seldom empty at night.
( )3. It is rather difficult for people to walk in the Tokyo street at 11:30 at noon.
( )4. Most people in Tokyo go to work by train during the day
( )5. Six million train tickets are sold every day in Tokyo.
( )6. You may see everybody reading a newspaper in Tokyo trains.
( )7. Japanese trains don't often leave and arrive on time.
查看习题详情和答案>>
( )1. In London, Paris, New York and Tokyo there are too many cars in the street.
( )2. Tokyo's nightclubs are seldom empty at night.
( )3. It is rather difficult for people to walk in the Tokyo street at 11:30 at noon.
( )4. Most people in Tokyo go to work by train during the day
( )5. Six million train tickets are sold every day in Tokyo.
( )6. You may see everybody reading a newspaper in Tokyo trains.
( )7. Japanese trains don't often leave and arrive on time.
听短文,判断下列句子是否符合你所听到的信件的内容,符合的用T表示,不符合的用F表示。短文读两遍。
( ) 1. Sally is Amy's best friend at school.
( ) 2. Amy plays table tennis with Alice every afternoon.
( ) 3. Danny can draw very well.
( ) 4. Peter practices playing tennis every day.
( ) 5. Bill is very good at sports.
查看习题详情和答案>>
( ) 2. Amy plays table tennis with Alice every afternoon.
( ) 3. Danny can draw very well.
( ) 4. Peter practices playing tennis every day.
( ) 5. Bill is very good at sports.
判断下列句子是否符合你所听到的短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示。
( ) 1. Everyone in the world enjoys sports.
( ) 2. Sports help people to keep healthy and live happily.
( ) 3. People have different sports in different seasons.
( ) 4. Sports don't change with the season.
( ) 5. The Arabs don't like horses or camels.
( ) 6. The Arabs use horses and camels not only in their work but also in their sports.
( ) 7. People from different countries can be good friends after a game.
查看习题详情和答案>>
( ) 1. Everyone in the world enjoys sports.
( ) 2. Sports help people to keep healthy and live happily.
( ) 3. People have different sports in different seasons.
( ) 4. Sports don't change with the season.
( ) 5. The Arabs don't like horses or camels.
( ) 6. The Arabs use horses and camels not only in their work but also in their sports.
( ) 7. People from different countries can be good friends after a game.
Listen to the passage and tell whether the following statements are true or false. (判断下列句子是否符合你听到的短文内容,符合的用“T”表示,不符合的用“F”表示,填入空格内。)
( )1. Henry liked playing football in his free time.
( )2. Dick never did his homework by himself.
( )3. One day the maths teacher found that Dick did his homework very well.
( )4. There were always few mistakes in Dick's homework.
( )5. The evening before this, there was another football match in their city.
( )6. Now the maths teacher knew the truth of Dick's homework.
查看习题详情和答案>>
( )2. Dick never did his homework by himself.
( )3. One day the maths teacher found that Dick did his homework very well.
( )4. There were always few mistakes in Dick's homework.
( )5. The evening before this, there was another football match in their city.
( )6. Now the maths teacher knew the truth of Dick's homework.