网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_3179217[举报]
按要求翻译句子(每句2分,共6分)
1.毫无疑问他肯定很快就回来。(使用 there be 结构)
2.这本书值得一读。(使用worth)
3.他只有靠大声喊才能使河对岸的人们听到他的声音.(使用“Only +状语”位于句首)
查看习题详情和答案>>
按要求翻译句子(每句2分,共6分)
毫无疑问他肯定很快就回来。(使用 there be 结构)
这本书值得一读。(使用worth)
他只有靠大声喊才能使河对岸的人们听到他的声音.(使用“Only +状语”位于句首)
查看习题详情和答案>>阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow. 36 the little bird had flown into our open garage. Then I 37 the bird before I saw it.
“What’s that?”I asked when I first heard the sound.
“It’s coming from the 38 .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little 39 .”
I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s 40 I saw the sparrow. It was flying 41 just inches below the ceiling. It was clearly 42 to get out, but couldn’t see the way out was not up, but 43 and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44 the ceiling.
I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the 45 open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet 46 it could get outside, but that only seemed to 47 it more.
“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita 48 .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”
We went back into the house, where we 49 to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was 50 and our uninvited guest was gone.
I’ve 51 that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were 52 to fly ever upward, and we don’t even consider the 53 that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make 54 without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much 55 .
36.A. Still B. Somehow C. Instead D. Perhaps
【答案】B
【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。
37.A. heard B. caught C. searched D. observed
【答案】A
【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。
38.A. house B. backyard C. garage D. basement
【答案】C
【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。
39.A. birds B. guests C. cats D. kids
【答案】D
【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子
40.A. when B. how C. why D. whether
【答案】A
【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”
41.A. quickly B. anxiously C. cautiously D. slowly
【答案】B
【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。
42. A. deciding B. hesitating C. trying D. choosing
【答案】C
【解析】try to get out努力要出去。
43. A. up B. backward C. forward D. down
【答案】D
【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。
44. A. against B. off C. along D. into
【答案】A
【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板
45. A. free B. small C. wide D. dark
【答案】B
【解析】门和天花板之间的空间很小。
46. A. in case B. even if C. as though D. so that
【答案】D
【解析】so that 引导目的状语从句。
47. A. puzzle B. confuse C. frighten D. disturb
【答案】C
【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人
48. A. suggested B. explained C. insisted D. demanded
【答案】A
【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。
49. A. attempted B. continued C. refused D. failed
【答案】B
【解析】continue to do sth继续干某事
50. A. fierce B. empty C. safe D. silent
【答案】D
【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静
51.A. looked after B. worried about C. thought about D. brought up
【答案】C
【解析】A.照看 B.担心 C.思考 D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。
52. A. forced B. determined C. born D. urged
【答案】C
【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”
53. A. idea B. possibility C. challenge D. problem
【答案】B
【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。
54. A. progress B. peace C. decisions D. efforts
【答案】A
【解析】make progress取得进步
55. A. panic B. pressure C. loss D. trouble
【答案】D
【解析】save some trouble 省去很多麻烦。
查看习题详情和答案>>
第三部分:阅读理解
第一节 阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。(共15小题,每小题2分,共30分)
A
It was midnight in Paris and we were rolling toward Avenue Bosguet. As we came to the Pont Alexandra Ⅲ, the taxi slowed down, for the traffic light was red against us, and then, without stopping, we sailed through the red in a sudden burst of speed. The same performance was repeated at the Alma Bridge. As I paid the driver, I asked him why he had driven through two red lights.
“You ought to be ashamed of yourself, breaking the law and endangering your life that way ,” I protested.
He looked at me, astonished. “Ashamed of myself? I am a law abiding(守法的)citizen and have no desire to get killed either.” He cut me off before I could protest.
“No, just listen to me before you complain .What did I do? Went through a red light. Well, did you ever stop to consider what a red light is, what it means?”
“Certainly,” I replied. “It’s a stop signal and means that traffic is rolling in the opposite direction.”
“Half-right,” said the driver, “but in
complete. It’s only an automatic stop signal. And it does not mean that there is cross traffic. Did you see any cross traffic during our trip? Of course not. I slowed down at the light, looked carefully to the right and to the left. Not another car on the street at this hour. Well, then! What would you have me do? Should I stop like a stupid animal because an automatic, brainless machine turns red every forty seconds? No, sir,” he shouted. “I am a man, not a machine. I have eyes and a brain and judgment, given me by God. Ashamed of myself, you say? I would only be ashamed of myself if I let those blinking lamps do my thinking for me. Good night ,sir.”
Is this bad, is this good? Frankly I am no longer sure...
56. At the Alma Bridge,_________.
A. the writer stopped the taxi and paid the driver
B. the taxi went through a red light again
C. there was a performance the writer had already watched
D. the writer began to criticize the driver
57. To the taxi driver, a red light_________.
A. was not a stop signal
B. should not work at midnight
C. sometimes made mistakes in judgment
D. didn’t always mean that there was cross traffic
58. The main reason the driver dared to drive through the red light was that______.
A. he found there was no cross traffic there at that time
B. he thought it a shame to be controlled by a machine
C. he knew no other driver w
ould see him at this hour
D. he didn’t trust any brainless machine
59. According to the passage, the driver thought what he had done was________.
A. law abiding(守法的) B .lawbreaking
C. something to be proud of D .something to be ashamed of
第三部分:阅读理解(共20小题,共40分)
第一节(共15题, 每小题2分,满分30分)
阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A,B,C和D)中,选出最佳选项。
A
Most people know that a wedding ring is symbolic of the bond of love and commitment between two people.But not everyone knows about the history behind this small yet powerful symbol.The history of the wedding ring goes back not just hundreds but thousands of years.No other currently practiced wedding tradition has been around as long.
The Egyptians were the first recorded civilization to use the wedding ring.In Egyptian hieroglyphics(象形文字) a circle represented eternity.Once a woman accepted the ring she became the “property” of the person who gave it to her and she was in a sense “his.” The first wedding ring could have been made of braided grass or hay (which would have been changed often), ivory, bone, or leather.Eventually, metal was used, but the first wedding bands were crude(未加工的) and rough.However, the sentiment remained the same-eternal commitment and love.
The Egyptians wore the wedding ring on the left hand because it was believed that a vein in the left hand went straight to the heart.This tradition is still commonly practiced today in most parts of the world largely for practical purposes (most people are right handed.) It is worn on the fourth finger of the left hand.But there are some countries and groups which do not follow this tradition.In the Jewish faith, the wedding ring is put on the index finger.Roman Catholics traditionally wore their wedding band on the
right hand, and in many countries and regions in Europe some people still follow this tradition.
It is interesting to note that in the long history of the wedding ring that it is only in the last century that men have begun to wear them.However, now both men and women show their love and commitment by exchanging rings on their wedding day.
Once you begin shopping for rings you may be amazed by the choices that await you.There are several different types of metals: traditional gold, white gold, platinum, and titanium.You can have an inscription put on the inside of the band if you like.Some people are even choosing a tattoo band.The styles vary from a simple, yet elegant band to an elaborate ring covered with jewels.If you do not buy the wedding and engagement rings as a set you will want to be sure the styles are compatible.Choose carefully because this choice will need to stand the test of eternity.
56.What’s the best title for this passage?
A.History of rings B.Interesting facts about rings
C.Different beliefs about rings D.The meaning of the rings.
57.What may the word “eternity” in paragraph 2 probably mean?
A.Elegance B.Marriage C.Wedding D.Foreverness
58.Which is NOT true according to the passage?
A.The meaning of the rings remained unchanged.
B.One should be careful of choosing a ring in a shop from different kinds.
C.Jewish are so faithful to their beliefs to wear rings on the fourth finger.
D.Now most people in the world still follow Roman Catholics traditionally.
59.What can we infer from the passage?
A.Men were looked upon by women for thousands years.
B.Only women have the right to make themselves beautiful.
C.women wore rings thousands of years earlier than men.
D
.You can have an inscription put on the inside the band.