摘要:D.第二段讲述了关于“Yeti 的一个传说故事.后文中将有新的介绍.故可知“故事 在“继续 .

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_3136612[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看习题详情和答案>>

阅读理解

  Some people say that seals are the fairies of the sea and should not be killed.The seals are the cleverest creatures that have ever been found in the sea.“In the Kingdom of the Seals” is an English fairy story by Donald A.Mackenzie.It tells of a seal hunter who wounds a seal.The seal swims away with the hunter’s knife still in its back.That evening a stranger on a black horse calls at the home of the seal hunter and takes him to the edge of a cliff.Suddenly the seal hunter finds himself falling.He falls to the bottom of the sea.

  The stranger changes into a seal and leads him towards a huge underwater palace.Inside the palace he sees an old grey seal lying on a bed in terrible pain.Beside the bed is a knife which the hunter recognizes as his own.He is ashamed of his cruelty and begs forgiveness of the old seal.Because this is a fairy story the wound is healed when the seal hunter lays his hand on it and wishes.The old seal regains his strength straight away.The seal hunter promises never to hunt seals again.Then he is led back to dry land.When he gets home he finds his pockets are filled with pearls.

  So much for the story - what about the reality?True seals are earless.There are 18 species of earless seals.Fur seals are not true seals.Fur seals feed mainly on krill-a small type of shrimp.When diving for food seals have been known to reach depths of 300 meters, but throughout the breading season of several weeks, male seals do not eat or drink.

本文是记叙文。文章讲述了一个关于海豹的神话故事,结尾时介绍了一些海豹的知识。

(1)

According to the passage, some people’s impression of seals is that ________.

[  ]

A.

they are the cleverest creatures in the sea

B.

they are good at swimming

C.

they are the fairies of the sea

D.

they are our friends

(2)

We learn from the second paragraph that ________.

[  ]

A.

“In the Kingdom of the Seals” tells the seal hunter not to wound a seal

B.

“In the Kingdom of the Seals” tells a story about a seal hunter

C.

the seal hunter did not want to kill the seal

D.

the seal can always swim with a knife in its back

(3)

The seal hunter begs forgiveness of the old seal because ________.

[  ]

A.

he is sorry to have wounded the old seal

B.

he is afraid that the seals would kill him

C.

he knows that the old seal is the king in the kingdom of the seals

D.

the seals give him many pearls

(4)

Which of the following statements is TRUE according to the passage?

[  ]

A.

The stranger on a black horse is a seal doctor.

B.

We know that this is not a true story.

C.

The old grey seal puts the knife beside the bed.

D.

The seal hunter’s name is Donald A.Mackenzie.

(5)

The writer of the passage intends to tell us that ________.

[  ]

A.

he believes the story “In the Kingdom of the Seals”

B.

we should know something about seals and not kill them

C.

Donald A.Mackenzie knows a lot of the seals

D.

True seals are earless and fur seals are not true seals

查看习题详情和答案>>

阅读理解

  Some people say that seals are the fairies of the sea and should not be killed.The seals are the cleverest creatures that have ever been found in the sea.“In the Kingdom of the Seals” is an English fairy story by Donald A.Mackenzie.It tells of a seal hunter who wounds a seal.The seal swims away with the hunter’s knife still in its back.That evening a stranger on a black horse calls at the home of the seal hunter and takes him to the edge of a cliff.Suddenly the seal hunter finds himself falling.He falls to the bottom of the sea.

  The stranger changes into a seal and leads him towards a huge underwater palace.Inside the palace he sees an old grey seal lying on a bed in terrible pain.Beside the bed is a knife which the hunter recognizes as his own.He is ashamed of his cruelty and begs forgiveness of the old seal.Because this is a fairy story the wound is healed when the seal hunter lays his hand on it and wishes.The old seal regains his strength straight away.The seal hunter promises never to hunt seals again.Then he is led back to dry land.When he gets home he finds his pockets are filled with pearls.

  So much for the story-what about the reality?True seals are earless.There are 18 species of earless seals.Fur seals are not true seals.Fur seals feed mainly on krill-a small type of shrimp.When diving for food seals have been known to reach depths of 300 meters, but throughout the breading season of several weeks, male seals do not eat or drink.

本文是记叙文。文章讲述了一个关于海豹的神话故事,结尾时介绍了一些海豹的知识。

(1)

According to the passage, some people’s impression of seals is that _________.

[  ]

A.

they are the cleverest creatures in the sea

B.

they are good at swimming

C.

they are the fairies of the sea

D.

they are our friends

(2)

We learn from the second paragraph that _________.

[  ]

A.

“In the Kingdom of the Seals” tells the seal hunter not to wound a seal

B.

“In the Kingdom of the Seals” tells a story about a seal hunter

C.

the seal hunter did not want to kill the seal

D.

the seal can always swim with a knife in its back

(3)

The seal hunter begs forgiveness of the old seal because _________.

[  ]

A.

he is sorry to have wounded the old seal

B.

he is afraid that the seals would kill him

C.

he knows that the old seal is the king in the kingdom of the seals

D.

the seals give him many pearls

(4)

Which of the following statements is TRUE according to the passage?

[  ]

A.

The stranger on a black horse is a seal doctor.

B.

We know that this is not a true story.

C.

The old grey seal puts the knife beside the bed.

D.

The seal hunter’s name is Donald A.Mackenzie.

(5)

The writer of the passage intends to tell us that _________.

[  ]

A.

he believes the story “In the Kingdom of the Seals”

B.

we should know something about seals and not kill them

C.

Donald A.Mackenzie knows a lot of the seals

D.

True seals are earless and fur seals are not true seals

查看习题详情和答案>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

1.The war left the family scattered all over the world, and it was two decades         . (get)

那场战争使这个家庭流落到世界各地,二十年后他们才相聚。

2.The more often you seize opportunities to talk to the foreigners,______________when speaking a foreign language . (confident)

越抓住机会和老外交谈,说外语时你就越自信。

3.Back to 1942 directed by Feng Xiaogang tells a true story in 1942,           in the War of Resistance against Japanese Aggression.(engage)

冯小刚执导的电影《一九四二》讲述了1942年的一个真实的故事,那时侯正值中国人的抗日战争。

4.He is tired of dealing with the complaints of customers. More than once he has told me his desire that______________to do another job of the department.(appoint)

他厌倦了应对顾客的投诉。他不止一次告诉我他的愿望:被任命做部门的其它工作。

5.Though there has been some talk, never_____________________________whether the legendary treasure is hidden in the mountain.(clear)

虽然早有传言,但传说中的财宝是否藏在这个山里还是没有弄明白。

6.She has succeeded. She is pleased that her devotion to studying ___________ .(pay)

她成功了.她非常高兴她在学习上的付出终于得到了回报.

7.With______________his lecture about the endangered animals, the professor has been preparing for it all the day. (attend)

因为许多学生来听关于濒危动物的报告,这位教授一整天都在做准备。

8.Smart phones enable workers to keep in contact in______________impractical before.(think)

智能手机让上班族们有更多他们以前认为是不现实的方式保持联系。

9.In my opinion, it is his measures rather than his ability______________. (blame)

依我看来,是他的措施而不是他的能力应该受责备。

10.As it turned out to be a small house party, we ______________ so formally. (dress)

其结果不过是一个很小的家庭聚会,我们本不必要穿得如此正式的。

 

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网