摘要: be forced to do sth

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_3065765[举报]


It’s not easy growing up. Growing up can be a real “pain” for some of us. We are always doing things that someone else makes us do and aren’t allowed to do all the things we like. Sometimes we feel sad, sometimes we are fearful, and sometimes we just don’t understand why we can’t stay young forever. But we should take a look back on all the hardships (苦难) in life with a positive attitude and learn from them. We should realize that all of our growing pains actually turn into growing gains!
Throughout our lives we are going to face many challenges and pains, but we should never let these obstacles keep us from following our dreams. We must overcome every obstacle one small step at a time.
As a young girl, my parents forced me to do so many things that I didn’t like. They made me learn to play the violin and then the piano. At that time I hated music and I also hated them. But looking back now, I am so glad that my parents encouraged me to take music lessons. Music has enriched (丰富) my life in so many ways. I now realize that my parents and teachers wanted me to have a better life than they did themselves.
We are all going to experience growing pains, but they are just part of our life. Think about how we would feel if we had no challenges and lived a life like that. Life would be really boring and meaningless. The future is ours! A little hard work and sweat never hurt anyone! If we realize that these pains are just small bumps (碰撞) on our road to success, we will realize that our growing pains are actually growing gains!
1. What would be the best title for this passage?
A. No pains, no gains
B. Growing pains and gains
C. Growing up is a pain         
D. Growing up is easy
2. The underlined word “obstacles” (in Paragraph 2) refers to things that _____.
A. make it easy for you to do sth        
B. make it difficult for you to do sth
C. make you happy                            
D. make you full of energy
3. What does the author now think about what her parents did for her in the past?
A. She is angry with them.                     
B. She is dissatisfied with them.
C. She is thankful to them.                  
D. She couldn’t forgive them.
4. Which of the following is NOT true according to the passage?
A. Growing pains are part of our life.
B. Our growing pains will finally turn into growing gains.
C. We should stop when facing many challenges.
D. Life without challenges is boring and meaningless.

查看习题详情和答案>>

It’s not easy growing up. Growing up can be a real “pain” for some of us. We are always doing things that someone else makes us do and aren’t allowed to do all the things we like. Sometimes we feel sad, sometimes we are fearful, and sometimes we just don’t understand why we can’t stay young forever. But we should take a look back on all the hardships (苦难) in life with a positive attitude and learn from them. We should realize that all of our growing pains actually turn into growing gains!
Throughout our lives we are going to face many challenges and pains, but we should never let these obstacles keep us from following our dreams. We must overcome every obstacle one small step at a time.
As a young girl, my parents forced me to do so many things that I didn’t like. They made me learn to play the violin and then the piano. At that time I hated music and I also hated them. But looking back now, I am so glad that my parents encouraged me to take music lessons. Music has enriched (丰富) my life in so many ways. I now realize that my parents and teachers wanted me to have a better life than they did themselves.
We are all going to experience growing pains, but they are just part of our life. Think about how we would feel if we had no challenges and lived a life like that. Life would be really boring and meaningless. The future is ours! A little hard work and sweat never hurt anyone! If we realize that these pains are just small bumps (碰撞) on our road to success, we will realize that our growing pains are actually growing gains!

  1. 1.

    What would be the best title for this passage?

    1. A.
      No pains, no gains
    2. B.
      Growing pains and gains
    3. C.
      Growing up is a pain         
    4. D.
      Growing up is easy
  2. 2.

    The underlined word “obstacles” (in Paragraph 2) refers to things that _____.

    1. A.
      make it easy for you to do sth        
    2. B.
      make it difficult for you to do sth
    3. C.
      make you happy                            
    4. D.
      make you full of energy
  3. 3.

    What does the author now think about what her parents did for her in the past?

    1. A.
      She is angry with them.                     
    2. B.
      She is dissatisfied with them.
    3. C.
      She is thankful to them.                  
    4. D.
      She couldn’t forgive them.
  4. 4.

    Which of the following is NOT true according to the passage?

    1. A.
      Growing pains are part of our life.
    2. B.
      Our growing pains will finally turn into growing gains.
    3. C.
      We should stop when facing many challenges.
    4. D.
      Life without challenges is boring and meaningless.
查看习题详情和答案>>

It’s not easy growing up. Growing up can be a real “pain” for some of us. We are always doing things that someone else makes us do and aren’t allowed to do all the things we like. Sometimes we feel sad, sometimes we are fearful, and sometimes we just don’t understand why we can’t stay young forever. But we should take a look back on all the hardships (苦难) in life with a positive attitude and learn from them. We should realize that all of our growing pains actually turn into growing gains!

Throughout our lives we are going to face many challenges and pains, but we should never let these obstacles keep us from following our dreams. We must overcome every obstacle one small step at a time.

As a young girl, my parents forced me to do so many things that I didn’t like. They made me learn to play the violin and then the piano. At that time I hated music and I also hated them. But looking back now, I am so glad that my parents encouraged me to take music lessons. Music has enriched (丰富) my life in so many ways. I now realize that my parents and teachers wanted me to have a better life than they did themselves.

We are all going to experience growing pains, but they are just part of our life. Think about how we would feel if we had no challenges and lived a life like that. Life would be really boring and meaningless. The future is ours! A little hard work and sweat never hurt anyone! If we realize that these pains are just small bumps (碰撞) on our road to success, we will realize that our growing pains are actually growing gains!

1. What would be the best title for this passage?

A. No pains, no gains

B. Growing pains and gains

C. Growing up is a pain         

D. Growing up is easy

2. The underlined word “obstacles” (in Paragraph 2) refers to things that _____.

A. make it easy for you to do sth        

B. make it difficult for you to do sth

C. make you happy                            

D. make you full of energy

3. What does the author now think about what her parents did for her in the past?

A. She is angry with them.                     

B. She is dissatisfied with them.

C. She is thankful to them.                  

D. She couldn’t forgive them.

4. Which of the following is NOT true according to the passage?

A. Growing pains are part of our life.

B. Our growing pains will finally turn into growing gains.

C. We should stop when facing many challenges.

D. Life without challenges is boring and meaningless.

 

查看习题详情和答案>>

It’s not easy growing up. Growing up can be a real “pain” for some of us. We are always doing things that someone else makes us do and aren’t allowed to do all the things we like. Sometimes we feel sad, sometimes we are fearful, and sometimes we just don’t understand why we can’t stay young forever. But we should take a look back on all the hardships (苦难) in life with a positive attitude and learn from them. We should realize that all of our growing pains actually turn into growing gains!

Throughout our lives we are going to face many challenges and pains, but we should never let these obstacles keep us from following our dreams. We must overcome every obstacle one small step at a time.

As a young girl, my parents forced me to do so many things that I didn’t like. They made me learn to play the violin and then the piano. At that time I hated music and I also hated them. But looking back now, I am so glad that my parents encouraged me to take music lessons. Music has enriched (丰富) my life in so many ways. I now realize that my parents and teachers wanted me to have a better life than they did themselves.

We are all going to experience growing pains, but they are just part of our life. Think about how we would feel if we had no challenges and lived a life like that. Life would be really boring and meaningless. The future is ours! A little hard work and sweat never hurt anyone! If we realize that these pains are just small bumps (碰撞) on our road to success, we will realize that our growing pains are actually growing gains!

1. What would be the best title for this passage?

A. No pains, no gains

B. Growing pains and gains

C. Growing up is a pain          

D. Growing up is easy

2. The underlined word “obstacles” (in Paragraph 2) refers to things that _____.

A. make it easy for you to do sth        

B. make it difficult for you to do sth

C. make you happy                            

D. make you full of energy

3. What does the author now think about what her parents did for her in the past?

A. She is angry with them.                      

B. She is dissatisfied with them.

C. She is thankful to them.                   

D. She couldn’t forgive them.

4. Which of the following is NOT true according to the passage?

A. Growing pains are part of our life.

B. Our growing pains will finally turn into growing gains.

C. We should stop when facing many challenges.

D. Life without challenges is boring and meaningless.

查看习题详情和答案>>

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow.  36  the little bird had flown into our open garage. Then I  37  the bird before I saw it.

“What’s that?”I asked when I first heard the sound.

“It’s coming from the  38  .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little  39  .”

I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s  40   I saw the sparrow. It was flying  41  just inches below the ceiling. It was clearly  42  to get out, but couldn’t see the way out was not up, but  43  and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44  the ceiling.

I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the  45  open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet  46   it could get outside, but that only seemed to  47  it more.

“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita  48  .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”

We went back into the house, where we  49  to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was  50  and our uninvited guest was gone.

I’ve  51  that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were  52  to fly ever upward, and we don’t even consider the  53  that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make  54  without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much  55  .

36.A. Still              B. Somehow          C. Instead              D. Perhaps

【答案】B

【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。

37.A. heard            B. caught               C. searched           D. observed

【答案】A

【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。

38.A. house           B. backyard           C. garage               D. basement

【答案】C

【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。

39.A. birds            B. guests               C. cats                  D. kids

【答案】D

【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子

40.A. when            B. how                  C. why                  D. whether

【答案】A

【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”

41.A. quickly         B. anxiously           C. cautiously          D. slowly

【答案】B

【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。

42. A. deciding       B. hesitating           C. trying                D. choosing

【答案】C

【解析】try to get out努力要出去。

43. A. up               B. backward          C. forward            D. down

【答案】D

【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。

44. A. against         B. off                    C. along                D. into

【答案】A

【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板

45. A. free             B. small                 C. wide                 D. dark

【答案】B

【解析】门和天花板之间的空间很小。

46. A. in case         B. even if               C. as though          D. so that

【答案】D

【解析】so that 引导目的状语从句。

47. A. puzzle          B. confuse             C. frighten             D. disturb

【答案】C

【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人

48. A. suggested     B. explained           C. insisted             D. demanded

【答案】A

【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。

49. A. attempted     B. continued          C. refused             D. failed

【答案】B

【解析】continue to do sth继续干某事

50. A. fierce           B. empty               C. safe                  D. silent

【答案】D

【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静

51.A. looked after   B. worried about    C. thought about    D. brought up

【答案】C

【解析】A.照看 B.担心 C.思考  D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。

52. A. forced         B. determined         C. born                 D. urged

【答案】C

【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”

53. A. idea             B. possibility          C. challenge           D. problem

【答案】B

【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。

54. A. progress      B. peace                C. decisions           D. efforts

【答案】A

【解析】make progress取得进步

55. A. panic           B. pressure            C. loss                  D. trouble

【答案】D

【解析】save some trouble 省去很多麻烦。

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网