摘要:Tiger Woods is a famous professional golfer.In fact,he is probably 1 golfer in the world today.He 2 in the United States in 1975.When he was very young,he learned how to play golf 3 his father.In 1978,when Tiger was three years old,he was on ?4 first TV show.He played golf with some famous people?5 he surprised everyone.Between the ages of 8 and 16,Tiger Woods learned a lot about playing 6 .He won his first championship in 7 years.In 1994,Tiger became a student of Stanford University.He won 10 golf championship while he 8 at the university.In 1996,Tiger became a professional golfer and 9 more money.He was very famous and rich ?10? he was still young.Now he has many fans and is a model for young people. 1.A.the cleverest B.the most famous C.the poorest D.the oldest 2.A.was born B.was carried C.was taken D.was pleased 3.A.to B.from C.of D.after 4.A.their B.its C.his D.her 5.A.whether B.if C.or D.and 6.A.golf B.football C.basketball D.tennis 7.A.these B.this C.those D.that 8.A.was teaching B.was working C.was studying D.was staring 9.A.borrowed B.made C.wasted D.lost 10.A.because B.though C.so D.since 答案:1.B 由第一句可推理出第二句为:事实上.他可能是当今世界上最著名的高尔夫球手. 2.A 由下句“In 1978,when Tiger three years old 可知“他1975年出生在美国 . 3.B learn...from...向某人学习-- 4.C 与主格he相对应用形容词性的物主代词his. 5.D 空白处的上下两句为并列含义.故选D. 6.A 由上文可知.他学了大量的高尔夫球的知识. 7.C 由上文“Between the ages of 8 and 16,... 可知是那些年.故选those. 8.C 由上文“Tiger became a student of Stanford university,... 可知他在大学学习. 9.B 赚钱make money. 10.B 根据空白处上下文的含义.可知是转折关系.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2902020[举报]

任务型阅读。阅读下列短文, 然后根据短文内容,完成表格。
     Tiger Woods is a famous professional golfer. In fact, he is probably the most famous golfer in he
world today. Tiger Woods was born in California, the United States, in 1975. His father, Earl, is an
African American and his mother, Kultida, comes from Thailand. Earl Woods played golf, and Tiger
learned how to play it from him. Earl Woods said that Tiger could hit a golf ball when he was only six
months old!
     Tiger Woods started to become famous when he was young. In 1978, when Tiger was three years
old, he was on his first TV show. He played golf with some famous people and he surprised them.
Between the ages of 8 and 16, Tiger Woods learned a lot about playing golf. He won his first championship
in those years. In 1994, Tiger became a student at Stanford University, but he didn't stop playing golf.
He won 10 golf championships while he was studying at Stanford. In 1996,the sports magazine Sports
Illustrated named him the Sportsman of the Year. In the same year, Tiger became a professional golfer.
In the next few years, he won many more golf championships. As Tiger became more and more famous,
he got rich. In 1999, he won more prize money than any other golfer over six and a half million dollars.
Events in Tiger Wood's Life
Year What happened?
1975 He was born.
1978 1.                                                               
1994 2.                                                               
1996 3.                                                               
4.                                                               
1999 5.                                                               
查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网