网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2863258[举报]
| Name | Personal Information |
| Norman Bethune | ·Born in 1890 in Canada ·A doctor ·Came to China in 1938 ·Died in 1939 in China |
| Celine Dion | ·Born in Montreal, Canada ·A singing star ·In 1997, sang My Heart Will Go On for the film Titanic |
| Thomas Edison | ·Born in 1847, Kentucky, the USA ·Made over 1,000 inventions ·Died in 1931 |
| Bill Gates | ·Born in 1955 in the USA ·Wrote Business at the Speed of Thought ·Owned Microsoft Company |
| Mark Twain | ·Born in 1835 in the USA ·A writer ·Died in 1910 ·Wrote Tom Sawyer |
【小题1】根据表格第三行描述,可知席琳迪翁出生在加拿大的蒙特利尔,故选D.
【小题2】根据表格最后一行描述,可知马克吐温是个作家,他出生在1835年.故选B.
【小题3】根据表格第三行描述,可知我心永恒是首歌曲的名字,故选C.
【小题4】根据表格第二行描述,可知白求恩在1938年来到中国,在1939年去世,故他在中国生活了两年.选A.
【小题5】根据表格第四行描述,可知爱迪生的发明超过一千多项.故选C.
【小题6】_______ is from Canada.
| A.Bill Gates | B.Mark Twain | C.Thomas Edison | D.Celine Dion |
| A.inventor | B.writer | C.doctor | D.singer |
| A.book | B.film | C.song | D.story |
| A.2 | B.4 | C.6 | D.8 |
| A.Mark Twain wrote Business at the Speed of Thought. |
| B.Bill Gates started working for Microsoft Company in 1995. |
| C.Thomas Edison made over 1,000 inventions. |
| D.Celine Dion stopped singing 1997. |
Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.
| A.he often made up jokes | B.he didn’t like money |
| C.he looked very funny | D.they thought he was a fool |
| A.how silly Freddie was | B.how clever Freddie was |
| C.How kind people were to Freddie | D.that Freddie had much money |
| A.Freddie did not know money was useful |
| B.the villager was not kind enough to the boy |
| C.Freddie did not get along well with the villagers |
| D.Freddie did not know the dollar coin was worth more |
| A.poor | B.kind | C.clever | D.silly |
| A.Clever Villagers | B."Foolish" Freddie |
| C.Freddie and a Visitor | D.A Visitor and the Villagers |
Tom and Fred are talking about the year 2020."What will our world be like in the year 2020?""I don’t know."says Fred."What do you think?""Well, no one knows, but It’s interesting to guess.""In the year 2020 everyone will carry a pocket computer. The computer will give people the answers to all their problems. We shall all have telephones in our pockets, too, and we’ll be able to talk to our friends all over the world. Perhaps we’ll be able to see them at the same time.""A lot of people will live and work under the sea. Perhaps there will be big towns, factories and farms under the sea, too.""Machines will do most of the work, and so people will have more holidays, perhaps they’ll work only two or three days a week. They’ll be able to fly to the moon by spaceship and spend their holidays there.""I’m looking forward(期待) to the year 2020. I hope to go to the moon!""And I hope I’ll be able to live under the sea."says Fred."Won’t that be very interesting? Just like a fish!"
【小题1】根据Tom and Fred are talking about the year 2020.及下文描述,可知他们谈论的是将来的生活,故选D
【小题2】根据"Machines will do most of the work,可知选A
【小题3】根据""I’m looking forward(期待) to the year 2020. I hope to go to the moon!"描述,可知选C
【小题4】根据"And I hope I’ll be able to live under the sea."says Fred."Won’t that be very interesting? Just like a fish!"可知选B
【小题5】D
【小题6】Tom and Fred talked about .
| A.their school life |
| B.some interesting news |
| C.their life in the past |
| D.their life in the future |
| A.do most of the work instead of people |
| B.do some of the work instead of people |
| C.do as much work as people |
| D.do as 1ittle work as people |
| A.only Fred hopes to fly to the moon |
| B.both of them hope to fly to the moon |
| C.one of them hopes to fly to the moon |
| D.neither of them hopes to fly to the moon |
| A.he liked fish very much |
| B.he would like to live under the sea like a fish |
| C.he would go fishing under the sea |
| D.he would spend a few days on the moon |
| A.People will be able to fly to the moon in a spaceship. |
| B.People will have more holidays. |
| C.Many people will live and work under the sea. |
| D.All the factories and farms will be built under the sea. |
Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom. They love him very much. Tom is only three years old. He likes asking questions.
One day Mr. Green is sitting in a chair. He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading. Tom comes in. He asks Mr. Green, “Daddy, what’s that?” Mr. Green is interested in(对……感兴趣) the book. He doesn’t hear Tom. Tom shakes(摇动) his father’s leg and asks again, “What’s this? Tell me!” “A leg!” says Mr. Green.
Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”
【小题1】根据第一段Mr. Green and Mrs. Green have a son, Tom.可知选D
【小题2】根据第二段He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.描述,可知选A.
【小题3】这篇短文主要描述了一个发生在格林夫妇和他们的儿子之间的故事,故本故事中有三个人,选B
【小题4】联系下文Tom goes out and says to Mrs. Green, “Mum, I want to eat a leg.”可知他的儿子问他正在吃什么.故选C.
【小题5】根据He is reading a book and he has a banana in his hand. He likes to eat one while(当…… 时候)reading.可知格林先生手中正拿着香蕉,联系下文,可知他的儿子想吃香蕉.故选D
【小题6】Mr. Green and Mrs. Green are Tom’s _______.
| A.friends | B.teachers | C.classmates | D.parents |
| A.a banana | B.a book | C.a hand | D.a leg |
| A.two | B.three | C.four | D.five |
| A.reading | B.shaking | C.eating | D.cooking |
| A.Tom likes answering question. | B.Tom wants to read the book. |
| C.Mrs. Green gives Tom a leg. | D.Tom wants to eat a banana. |
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
小题1:根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
小题2:根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
小题3:根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
小题4:联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
小题5:by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
小题6:Are there many adults learning English in China?
| A.No, they aren’t. | B.No, they are. |
| C.Yes, there are. | D.Yes, there aren’t. |
| A.Only teenagers. |
| B.Only adults. |
| C.Small children, teenagers and adults. |
| D.Only small children. |
| A. Most people learn English over the radio. |
| B. All the people learn English at school. |
| C. Students only learn their own language at school. |
| D. Different people have different reasons for learning English. |
| A.Chinese | B.English | C.French | D.Japanese |
| A.和他们一起学习 | B.自学 | C.向他们学习 | D.通过学习 |