网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2772674[举报]
Today is Sunday, and it is a fine day. Mary and her classmates want to fly a kite(放风筝) in the People’s Park. Mary gets up at 7:30 in the morning, and she meets her classmates at the school gate at eight o’clock. Because it’s not very far from their school to the park,they walk there. From their school, they walk down the Sixth Avenue , and turn right at People’s Bank. Then they pass a library, a bookshop and a hotel. When they see a big market(市场),they turn left into Xingfu Road. Then they see the park on their right.
1.根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
2.根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
3.根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
4.We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
A.snowy B.Rainy C.windy D.sunny
5.How do they go there?
A.By bike B.By bus C.On foot D.By taxi
6.Where do they turn right?
A.At China Bank B.At People’s Bank
C.At a big market D.At a hotel
查看习题详情和答案>>
Today is Sunday, and it is a fine day. Mary and her classmates want to fly a kite(放风筝) in the People’s Park. Mary gets up at 7:30 in the morning, and she meets her classmates at the school gate at eight o’clock. Because it’s not very far from their school to the park,they walk there. From their school, they walk down the Sixth Avenue , and turn right at People’s Bank. Then they pass a library, a bookshop and a hotel. When they see a big market(市场),they turn left into Xingfu Road. Then they see the park on their right.
【小题1】根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
【小题2】根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
【小题3】根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
【小题4】We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
| A.snowy | B.Rainy | C.windy | D.sunny |
| A.By bike | B.By bus | C.On foot | D.By taxi |
| A.At China Bank | B.At People’s Bank |
| C.At a big market | D.At a hotel |
小题1:根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
小题2:根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
小题3:根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
小题4:We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
| A.snowy | B.Rainy | C.windy | D.sunny |
| A.By bike | B.By bus | C.On foot | D.By taxi |
| A.At China Bank | B.At People’s Bank |
| C.At a big market | D.At a hotel |
It is said that about 435 farms opened their gates to the public. The farmers invited people to their farms. Many people help the farmers work on the farms. They can do many things over there,such as water the crops and gather the crops. People could find pleasure of farming.
Open Farm Sunday is a good chance to enjoy the life of countryside,especially for people living in the cities.If you come to the farm,you will fall in love with the country life.Here you can listen to the birds,enjoy the beautiful view of countryside breathe the fresh air and watch the crops grow.You can also work with the farmers and taste the produce,such as tomatoes and cucumbers.
One farmer said,“Welcome children to our farms. We will show you where your food comes from.”
小题1:How many farms opened their gates to the public according to the passage?
| A.About four hundred and five. |
| B.About four hundred and thirty-five. |
| C.About four hundred and fifty-five. |
| D.About four hundred and forty-two. |
| A.They can visitors the beautiful view of countryside. |
| B.They can watch the crops grow. |
| C.They can work with the farmers and taste the produce. |
| D.All of the above. |
| A.景色 | B.小路 | C.观点 | D.乐趣 |
A.Open Farm Sunday is a new day in the USA.
B.It is the first ational open day for farming industry.
C.The people living in the countryside invited farmers to join them.
D.Open Farm Sunday is a good chance to enjoy the life of countryside.
小题5:The farmer said they would show us children .
| A.how to work on the farm | B.where we could grow crops |
| C.where our food came from | D.the pleasure of faring |
Most children like watching TV. It' s very interesting. By watching TV they can see and learn a lot and know many things about their country and the world. Of course, they can also learn over the radio. But they can learn better and more easily with TV. Why? Because they can hear and watch at the same time. But they can' t see anything over the radio.
TV helps to open children' s eyes. TV helps to open their minds (智力), too. They learn newer and better ways of doing things. They may find the world is now smaller than before.
Many children watch TV only on Saturday or Sunday evening. They are always busy with their lessons. But a few children watch TV every night. They go to bed very late. They can' t have a good rest. How about you, my young friend?
【小题1】A few children go to bed late because they _________。
| A.are busy with their lessons | B.do their homework | C.watch TV | D.listen to the radio |
| A.in the book | B.on the radio | C.on TV | D.by watching TV |
| A.eyes and minds | B.minds | C.eyes or minds | D.eyes |
| A.A lot | B.Much | C.A lot of | D.A little |
| A.they like to watch TV | B.they can hear at the same time |
| C.they can watch at the same time | D.they can listen to and see something at the same time |