摘要:A Tom and Mike are good friends.They are kind to children.They want to find summer jobs.One day Tom tells Mike that Beidaihe Kids Summer Camp need help with sports,music and computers.They are both very glad to hear this. Tom can play basketball and volleyball,and he can swim,too.Mike can play the violin,the trumpet,the drums(鼓)and the guitar, they join the summer camp? 1.Tom and mike want to . A.help with sports,music and computers B.be good with children C.join the summer camp D.get help from the camp 2.What does the summer camp need help with? A.Flying kites. B.Sports,music and computers. C.Making cakes. D.Drawing pictures. 3.Tom can play . A.ball games puter games C.music D.violin 4.Mike can play . A.the drums B.volleyball C.basketball D.football 5.What do Tom and Mike both like? A.Football puter C.Swimming D.Sports 答案:1.C 根据开头可知道他们join the summer camp 是想find summer jobs.这里选C项较为适. 2.B 由第一段“Beidaihe Kids Summer Camp need help with sports;i music and computers. 可得知. 3.A 第二段开头.看“Tom can play basketball and volleyball 就知道了. 4.A 第二段句子“Mike can play the violin,the trumpet,the drums(鼓)and the guitar. 中.可知道Mike喜欢玩音乐.而选项中只有A项是乐器.符合题意. 5.B 从“Tom and Mike like computers very much. 得知答案.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2704392[举报]

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网