摘要:A) 听对话.选择正确答案.每段对话读两遍. 1.M : Here is a telephone number in the paper . Is it yours , Kitty ? W: Oh, no . My number is 5552-4923. 2. M: What about Kate’s room ? W: There are lots of things on the desk and bed . 3. W: Is our teacher writing on the blackboard ? M: No, he can’t find the chalk in the teacher’s desk . 4. M: How many students are there today ? W: 43. Sandy and Daniel are at home. 5. M: What are you doing ? W: I am looking for a bookshelf for my son . B) 听第一段材料.回答6-7小题.听两遍.. W: How do you enjoy your trip to Rome ? M: Oh , I like it very much. W: What do you think of the food there ? M: Well, it is very different from the food here, of course . Some are very nice. I like the cold dishes most. W: Italy is famous for its delicious food . And what about the weather there? M: It’s cold in London . But in Italy it was nice and warm . I really have a great trip. 听第二段材料回答8-10小题,听两遍. W: Hi , Daniel . Nice to meet you here at Nanjing Train Station . M: Me, too. Where are you going , Wendy ? W: I am going to Shanghai , what about you ? M: I am going to Hangzhou , my train number is T135 and it leaves at 7:00 p.m. W: My train number is C337. It will leave at 6:30 p.m. , and it takes about 3 hours to get there . What about yours ? M: Maybe it will take 6 hours . W: Oh, it’s really a long trip . Well , it’s time for me to get on the train . Have a good time . M: Thank you . The same to you . Bye ! W: Bye! (C)听短文.选择正确答案.听两遍. John is the only son of his father .Usually his father’s driver drives him to school in his father’s beautiful car. Then he takes John’s father to his office. One evening his father tells him that he has to go to the airport early the next day , so he would need the car at the same time when John has to go to school . He says that John’s mother has another car . But she would still be in bed when he has to leave the house . “Oh, well , how will I go to school if you need your car and Mum is still in bed ? John asks. His father wants to teach him a lesson about how difficult the life is for the poor people in the world , so he answers , “You will go in the same way as every other child in the world ---go in a taxi.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2691166[举报]

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网