网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2678637[举报]
Today is Sunday, and it is a fine day. Mary and her classmates want to fly a kite(放风筝) in the People’s Park. Mary gets up at 7:30 in the morning, and she meets her classmates at the school gate at eight o’clock. Because it’s not very far from their school to the park,they walk there. From their school, they walk down the Sixth Avenue , and turn right at People’s Bank. Then they pass a library, a bookshop and a hotel. When they see a big market(市场),they turn left into Xingfu Road. Then they see the park on their right.
【小题1】根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
【小题2】根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
【小题3】根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
【小题4】We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
| A.snowy | B.Rainy | C.windy | D.sunny |
| A.By bike | B.By bus | C.On foot | D.By taxi |
| A.At China Bank | B.At People’s Bank |
| C.At a big market | D.At a hotel |
Today is Sunday, and it is a fine day. Mary and her classmates want to fly a kite(放风筝) in the People’s Park. Mary gets up at 7:30 in the morning, and she meets her classmates at the school gate at eight o’clock. Because it’s not very far from their school to the park,they walk there. From their school, they walk down the Sixth Avenue , and turn right at People’s Bank. Then they pass a library, a bookshop and a hotel. When they see a big market(市场),they turn left into Xingfu Road. Then they see the park on their right.
1.根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
2.根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
3.根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
4.We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
A.snowy B.Rainy C.windy D.sunny
5.How do they go there?
A.By bike B.By bus C.On foot D.By taxi
6.Where do they turn right?
A.At China Bank B.At People’s Bank
C.At a big market D.At a hotel
查看习题详情和答案>>
小题1:根据Today is Sunday, and it is a fine day.描述,可知今天天气不错。故选D,晴朗的。
小题2:根据they walk there.描述,可知他们步行去那儿。故选C,步行。
小题3:根据and turn right at People’s Bank.描述,可知选B。
小题4:We can know from the article(文章) that Sunday is _____.
| A.snowy | B.Rainy | C.windy | D.sunny |
| A.By bike | B.By bus | C.On foot | D.By taxi |
| A.At China Bank | B.At People’s Bank |
| C.At a big market | D.At a hotel |
It’s Sunday. Children don’t go to school on Sundays. But Kate gets up early in the morning,“It’s my birthday. I’m eight years old today.” she thinks, “Where are Dad and Mum? I want to know what they can give me for my birthday.”
Her father and mother are not at home. They are going shopping. And now they are talking about what to buy for Kate.?
Dad: How about the doll(布娃娃)? It looks nice. I think Kate would like the doll.?
Mom: I don’t think so. I think she likes a new dress. Girls often like new dresses very much.?
Dad: But she has a few new dresses and some new blouses(女衬衫). Oh, I think she must be very happy to have a box of colorful pencils and some picture books. Do you think so?
Mom: Yes. Let’s go over there and buy them.
阅读短文,选择最佳答案。
【小题1】 often like new dresses.?
A. Boys B. The girl C. Girls
【小题2】 Kate has new dresses.?
A. many B. a lot of C. some
【小题3】 doesn’t want to buy the doll.?
A. Kate
B. Kate’s father
C. Kate’s mother
【小题4】From the passage, we can know Kate is .?
A. in the school
B. a school girl
C. going to school
【小题5】From the passage, we can know Kate .?
A. doesn’t know what her parents buy for her
B. wants to buy something for her parents
C. doesn’t like a doll
It’s Sunday. Children don’t go to school on Sundays. But Kate gets up early in the morning,“It’s my birthday. I’m eight years old today.” she thinks, “Where are Dad and Mum? I want to know what they can give me for my birthday.”
Her father and mother are not at home. They are going shopping. And now they are talking about what to buy for Kate.?
Dad: How about the doll(布娃娃)? It looks nice. I think Kate would like the doll.?
Mom: I don’t think so. I think she likes a new dress. Girls often like new dresses very much.?
Dad: But she has a few new dresses and some new blouses(女衬衫). Oh, I think she must be very happy to have a box of colorful pencils and some picture books. Do you think so?
Mom: Yes. Let’s go over there and buy them.
阅读短文,选择最佳答案。
1. often like new dresses.?
A. Boys B. The girl C. Girls
2. Kate has new dresses.?
A. many B. a lot of C. some
3. doesn’t want to buy the doll.?
A. Kate
B. Kate’s father
C. Kate’s mother
4.From the passage, we can know Kate is .?
A. in the school
B. a school girl
C. going to school
5.From the passage, we can know Kate .?
A. doesn’t know what her parents buy for her
B. wants to buy something for her parents
C. doesn’t like a doll
查看习题详情和答案>>