摘要:3.B

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2649159[举报]

Many students in China are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人). Some study at school, others learn by themselves. A few learn English language over the radio, on TV, or in the films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
【小题1】根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
【小题2】根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
【小题3】根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
【小题4】联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
【小题5】by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
【小题6】Are there many adults learning English in China?

A.No, they aren’t.B.No, they are.
C.Yes, there are.D.Yes, there aren’t.
【小题7】________learn English.
A.Only teenagers.
B.Only adults.
C.Small children, teenagers and adults.
D.Only small children.
【小题8】Which of the following is true?
A. Most people learn English over the radio.
B. All the people learn English at school.
C. Students only learn their own language at school.
D. Different people have different reasons for learning English.
【小题9】“Their own language” means_____________.
A.ChineseB.EnglishC.FrenchD.Japanese
【小题10】What’s the Chinese meaning of “learn by themselves”?\
A.和他们一起学习B.自学C.向他们学习D.通过学习

查看习题详情和答案>>
Many students in China are learning English. Some of these students are small children. Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人). Some study at school, others learn by themselves. A few learn English language over the radio, on TV, or in the films. One must work hard to learn another language.
Why do all these people want to learn English? It is difficult to answer that question. Many boys and girls learn English at school because it is one of their subjects. They study their own(自己的) language and maths and English. Some people learn English because it is useful for their work. Many people often learn English for their higher studies, because at college or university(大学) some of their books are in English. Other people learn English because they want to read newspapers and magazines in English.
小题1:根据Others are teenagers(青少年). Many are adults(成年人).描述,可知选C。
小题2:根据短文第一段描述,可知孩子,年轻人和成人都在学英语。故选C。
小题3:根据短文第二段描述,可知每个人学英语都有不同的原因,故选D。
小题4:联系上文可知本文描述的是中国人学英语,故他们自己的语言是汉语,选A。
小题5:by表示通过某种方式,通过自己学习英语,及自学英语,故选B。
小题6:Are there many adults learning English in China?
A.No, they aren’t.B.No, they are.
C.Yes, there are.D.Yes, there aren’t.
小题7:________learn English.
A.Only teenagers.
B.Only adults.
C.Small children, teenagers and adults.
D.Only small children.
小题8:Which of the following is true?
A. Most people learn English over the radio.
B. All the people learn English at school.
C. Students only learn their own language at school.
D. Different people have different reasons for learning English.
小题9:“Their own language” means_____________.
A.ChineseB.EnglishC.FrenchD.Japanese
小题10:What’s the Chinese meaning of “learn by themselves”?\
A.和他们一起学习B.自学C.向他们学习D.通过学习
查看习题详情和答案>>
汤姆和家人要来中国进行为期七天的旅行,导游正在向他们介绍活动的安排:
The round trip will cost at least $4.800 in all. Some more fees(费用)may also need to be spent. I hope you will have a good trip.
DAY 1
Leave the USA for China. Your flight will include meals. drinks. and in-flight entertainment(娱乐)for your journey.
DAY 2
Arrive and check in at your hotel: Beijing Hotel. You will only need to pay¥560 (70% "discounts(折扣)off) per night for a single room.
DAY 3
In the morning we will go by subway to the Olympic Green and see the Bird's Nest.  In the afternoon. we will visit the Water Cube.
DAY 4
Enjoy a full-day tour to the Forbidden City. the Temple of Heaven and the Confucius Temple. We will begin at Tiananmen Square and then walk to the Forbidden City. In the afternoon. we will visit the Temple of Heaven and the Confucius Temple:
DAY 5
We will visit Beijing Zoo and the Summer Palace. First stop: Beijing Zoo. You have a chance to see China's most cherished(珍贵) native animal. panda. After lunch. we will take the bus to the Summer Palace.
DAY 6
We will go to the Great Wall and the Ming Tombs.
DAY 7
Take off from Beijing Capital International Airport.
小题1:How much money will they spend?
A.$4. 800.B.NearlyS4. 800.C.Less than $4.800.D.More than $4.800.
小题2:How long will the trip be?
A.Five days.B.Six daysC. A week.D.A month.
小题3:How much does a single room at the Beijing Hotel for one night cost without a discount?
A.¥590.B.¥560.C.¥800.D.¥700.
小题4:Which of the following places will you NOT see on Day 4?
A.The Forbidden City.B.The Summer Palace.
C.The Temple of Heaven.D.The Confucius Temple.
小题5:Which will be the route on Day 3 and Day 4?
A.The Olympic Green-- the Forbidden City-- the Temple of Heaven-- the Confucius Temple.
B.The Temple of Heaven--the Confucius Temple-- Beijing Zoo--the Olympic Green.
C.Beijing Hotel-- the Bird's Nest-- the Water Cube-- the Forbidden City.
D.Beijing Zoo-- the Summer Palace-- the Temple of Heaven-- the Forbidden City.
查看习题详情和答案>>
下面是五个国外学生对自己情况的介绍以及在中国结交笔友的愿望。
A      I am looking for a pen pal who likes music. I am seventeen years old and live in Bonn,
Germany. I am a girl. Please write to me, Gina Weintraub, PO Box134, Bonn, Germany or
e-mail me at g. weintraub@power.com.
B      Do you like computers and animals ? Then write to me. I am a 15-year-old boy and I live
in Vietnam (越南). I live at 678 TokChi Road, Ho Chi Minh City.
C      I am a girl and am interested in movies, pop music , and swimming. I live in Spain and
speak Spain and English. Please write to me, Sofia Juliana, 643 Prosper dad Calle, Barcelona,
Spain.
D      American boy, age 16, would like to write to a Chinese boy to practice Chinese and want
to know more about Chinese culture (文化). Please write to me , Kevin, Flat 4, 105 Fifth
Avenue, New York U.S.
E      Hello, I'm Simon from the U.K, My hobby is playing chess. I play chess when I am free.
However, none of my friends can do it very well. I hope I can have friends who can beat me
at chess on line! My MSN: sunny_t89@hotmail.com
根据以上提供的信息,下面这些中国学生分别适合哪些笔友。(写A-E 字母)
(     )1. Gao Lin is a 16-year-old boy. He is good at playing chess and he came first in the 
            City's Chess Contest last year. 
(     )2. Li Wei is a 14-year-old boy. He is good at playing computer games. He has a lovely pet dog.
           He often takes it for a walk after dinner.                                                                                         
(     )3. Wu Tong majors in (主修) Chinese in a university. He hopes that Chinese can be a key to the
           door which connects (连系) foreigners and Chinese people. Anyone who loves Chinese culture
           and wants to know more about China is OK.
(     )4. Zhang Rui studied in Spain two years ago. So she can speak a little Spanish and English.
            In her free time, She likes singing , swimming and watching movies. 
(     )5. Mei Chen likes playing the piano and dreams of becoming a famous musician (音乐家).
           She is outgoing. She wants to have a foreign friend who speaks German. 
查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网