网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2629857[举报]
短文填空 先通读下面的短文,然后根据短文内容和所给首字母,在空格内填入一个适当的词,使短文意思完整。
M 1 friends is a skill like other skills.It improves with practice.If you want to meet people and make friends, you must be willing to take some a 2 .
You must first go where there are many people.You won't make friends staying at home.Join a club or a party, talking with those who like the s 3 things as you do.Or join someone in some a 4 .
It's human nature to feel a bit u 5 about the unknown.Most of our fears come from doubts about o 6 .Don't forget they must be feeling the same way.Try to accept yourself as you are, and try to put the other person at ease(自由自在).You'll b 7 feel comfortable.
Try to act self-confidently t 8 you don't feel that way.When you enter a room f 9 of strangers, walk tall and straight, look directly at them and smile.Meeting someone new doesn't mean that you will make friends because friendship is based on mutual liking(基于互相喜欢)and “give and take”.It takes t 10 to develop.
阅读理解.
Uncle Wang Works in a bookshop in the middle of the city. The shop is not far from his home. It's about one kilometer away. So Uncle Wang seldom goes to work by bus. He usually goes there by bike, sometimes on foot. It takes him twenty minutes to get there by bike, and forty minutes on foot. Today his bike is broken. He wants to walk there. Now he's having breakfast. He leaves home at ten minutes to eight, he walks to work twenty minutes earlier. His work starts at half past eight in the morning and finishes at a quarter to five in the afternoon.
根据短文内容,选择正确答案.
(1)--What's Uncle Wang?
--He's a ________.
[ ]
(2)Uncle Wang often goes to work ________.
[ ]
(3) How long does it take him to get there on foot?
[ ]
(4) What time does he often leave home by bike?
[ ]
A.At half past seven.
B.At ten minutes to eight.
C.At ten minutes past ten.
D.At seven past fifty.
(5) Usually he gets hack home at ________.
[ ]
A.five
B.five minutes past five
C.twenty-five minutes past five
D.half past five
查看习题详情和答案>>阅读填词
Happiness is f 1 everyone. You don't need to care about those people w 2 have beautiful houses with l 3 gardens and swimming pools or t 4 who have nice cars and a lot of money and so on. Why? B 5 they often feel lonely and want to walk on the country r 6 at their free time.
In fact, happiness is not the same as money. It is a f 7 of your heart. When you are poor, you can a 8 say you are very happy, because you have something else that can't be b 9 with money. So you can't always say you are poor and you have bad l 10 . If you take every chance you get, you can be a happy and lucky person. As the saying goes, life is like a revolving(旋转) door. When it closes, it also opens.
1.f 2.w 3.l 4.t 5.B
6.r 7.f 8.a 9.b 10.l
查看习题详情和答案>>阅读理解.
Uncle Wang Works in a bookshop in the middle of the city. The shop is not far from his home. It's about one kilometer away. So Uncle Wang seldom goes to work by bus. He usually goes there by bike, sometimes on foot. It takes him twenty minutes to get there by bike, and forty minutes on foot. Today his bike is broken. He wants to walk there. Now he's having breakfast. He leaves home at ten minutes to eight, he walks to work twenty minutes earlier. His work starts at half past eight in the morning and finishes at a quarter to five in the afternoon.
根据短文内容,选择正确答案.
(1)--What's Uncle Wang?
--He's a ________.
[ ]
(2)Uncle Wang often goes to work ________.
[ ]
(3) How long does it take him to get there on foot?
[ ]
(4) What time does he often leave home by bike?
[ ]
A.At half past seven.
B.At ten minutes to eight.
C.At ten minutes past ten.
D.At seven past fifty.
(5) Usually he gets hack home at ________.
[ ]
A.five
B.five minutes past five
C.twenty-five minutes past five
D.half past five
查看习题详情和答案>>
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||