摘要:12.B 解析:因为这位聋哑人到商店买钉子.所以他走进商店.把两个手指放在柜台上做夹钉子的动作.另一只手做锤子敲打的动作.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2588326[举报]

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow.  36  the little bird had flown into our open garage. Then I  37  the bird before I saw it.

“What’s that?”I asked when I first heard the sound.

“It’s coming from the  38  .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little  39  .”

I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s  40   I saw the sparrow. It was flying  41  just inches below the ceiling. It was clearly  42  to get out, but couldn’t see the way out was not up, but  43  and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44  the ceiling.

I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the  45  open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet  46   it could get outside, but that only seemed to  47  it more.

“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita  48  .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”

We went back into the house, where we  49  to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was  50  and our uninvited guest was gone.

I’ve  51  that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were  52  to fly ever upward, and we don’t even consider the  53  that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make  54  without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much  55  .

36.A. Still              B. Somehow          C. Instead              D. Perhaps

【答案】B

【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。

37.A. heard            B. caught               C. searched           D. observed

【答案】A

【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。

38.A. house           B. backyard           C. garage               D. basement

【答案】C

【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。

39.A. birds            B. guests               C. cats                  D. kids

【答案】D

【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子

40.A. when            B. how                  C. why                  D. whether

【答案】A

【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”

41.A. quickly         B. anxiously           C. cautiously          D. slowly

【答案】B

【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。

42. A. deciding       B. hesitating           C. trying                D. choosing

【答案】C

【解析】try to get out努力要出去。

43. A. up               B. backward          C. forward            D. down

【答案】D

【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。

44. A. against         B. off                    C. along                D. into

【答案】A

【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板

45. A. free             B. small                 C. wide                 D. dark

【答案】B

【解析】门和天花板之间的空间很小。

46. A. in case         B. even if               C. as though          D. so that

【答案】D

【解析】so that 引导目的状语从句。

47. A. puzzle          B. confuse             C. frighten             D. disturb

【答案】C

【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人

48. A. suggested     B. explained           C. insisted             D. demanded

【答案】A

【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。

49. A. attempted     B. continued          C. refused             D. failed

【答案】B

【解析】continue to do sth继续干某事

50. A. fierce           B. empty               C. safe                  D. silent

【答案】D

【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静

51.A. looked after   B. worried about    C. thought about    D. brought up

【答案】C

【解析】A.照看 B.担心 C.思考  D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。

52. A. forced         B. determined         C. born                 D. urged

【答案】C

【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”

53. A. idea             B. possibility          C. challenge           D. problem

【答案】B

【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。

54. A. progress      B. peace                C. decisions           D. efforts

【答案】A

【解析】make progress取得进步

55. A. panic           B. pressure            C. loss                  D. trouble

【答案】D

【解析】save some trouble 省去很多麻烦。

查看习题详情和答案>>

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看习题详情和答案>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

1.The war left the family scattered all over the world, and it was two decades         . (get)

那场战争使这个家庭流落到世界各地,二十年后他们才相聚。

2.The more often you seize opportunities to talk to the foreigners,______________when speaking a foreign language . (confident)

越抓住机会和老外交谈,说外语时你就越自信。

3.Back to 1942 directed by Feng Xiaogang tells a true story in 1942,           in the War of Resistance against Japanese Aggression.(engage)

冯小刚执导的电影《一九四二》讲述了1942年的一个真实的故事,那时侯正值中国人的抗日战争。

4.He is tired of dealing with the complaints of customers. More than once he has told me his desire that______________to do another job of the department.(appoint)

他厌倦了应对顾客的投诉。他不止一次告诉我他的愿望:被任命做部门的其它工作。

5.Though there has been some talk, never_____________________________whether the legendary treasure is hidden in the mountain.(clear)

虽然早有传言,但传说中的财宝是否藏在这个山里还是没有弄明白。

6.She has succeeded. She is pleased that her devotion to studying ___________ .(pay)

她成功了.她非常高兴她在学习上的付出终于得到了回报.

7.With______________his lecture about the endangered animals, the professor has been preparing for it all the day. (attend)

因为许多学生来听关于濒危动物的报告,这位教授一整天都在做准备。

8.Smart phones enable workers to keep in contact in______________impractical before.(think)

智能手机让上班族们有更多他们以前认为是不现实的方式保持联系。

9.In my opinion, it is his measures rather than his ability______________. (blame)

依我看来,是他的措施而不是他的能力应该受责备。

10.As it turned out to be a small house party, we ______________ so formally. (dress)

其结果不过是一个很小的家庭聚会,我们本不必要穿得如此正式的。

 

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网