摘要: B 解析:那是肌肉产生热量的另一种办法.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2588193[举报]

阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C和D)中选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。

One day a few years ago we had an uninvited guest—a sparrow.  36  the little bird had flown into our open garage. Then I  37  the bird before I saw it.

“What’s that?”I asked when I first heard the sound.

“It’s coming from the  38  .”my wife, Anita, said. “Maybe it’s one of the little  39  .”

I looked into the garage. No children at all. But there was that sound again, coming from right up there. And that’s  40   I saw the sparrow. It was flying  41  just inches below the ceiling. It was clearly  42  to get out, but couldn’t see the way out was not up, but  43  and and out through the garage door. So the bird continued flapping its wings and bumping its little head 44  the ceiling.

I tried to terrify it out, but only succeeded in driving it into the  45  open space between the door and the ceiling. Then I tried to show the bird how to fly down a few feet  46   it could get outside, but that only seemed to  47  it more.

“Why don’t we just leave for a few minutes,” Anita  48  .“I’m sure he’ll figure it out eventually.”

We went back into the house, where we  49  to hear the ongoing struggle between the sparrow and the ceiling. Then suddenly, it was  50  and our uninvited guest was gone.

I’ve  51  that little sparrow through the years, and I’ve decided that birds are not different much from people. We think we were  52  to fly ever upward, and we don’t even consider the  53  that something good might happen if we just fly down a little bit. Once we figure out that we can make  54  without banging(碰)our heads against ceilings, we can usually save ourselves much  55  .

36.A. Still              B. Somehow          C. Instead              D. Perhaps

【答案】B

【解析】不知怎么的,这只小鸟飞进了我们开着的车库。B.不知怎么的。

37.A. heard            B. caught               C. searched           D. observed

【答案】A

【解析】根据下文when I first heard the sound, 可知本句的意思是“未见其鸟,先闻其鸣”。

38.A. house           B. backyard           C. garage               D. basement

【答案】C

【解析】根据36题所在的句子可知, 小鸟进入了garage,所以声音应该从garage传来。

39.A. birds            B. guests               C. cats                  D. kids

【答案】D

【解析】根据下文no children at all.可知, 作者的妻子认为是期中一个孩子

40.A. when            B. how                  C. why                  D. whether

【答案】A

【解析】when引导表语从句。“就在那时我看到了那只麻雀。”

41.A. quickly         B. anxiously           C. cautiously          D. slowly

【答案】B

【解析】anxiously不安的,焦虑的。因为被困,所以很焦虑。

42. A. deciding       B. hesitating           C. trying                D. choosing

【答案】C

【解析】try to get out努力要出去。

43. A. up               B. backward          C. forward            D. down

【答案】D

【解析】但是它看不到出去的路不在上方,而在下方。

44. A. against         B. off                    C. along                D. into

【答案】A

【解析】bump its little head against the ceiling 小脑袋撞击天花板

45. A. free             B. small                 C. wide                 D. dark

【答案】B

【解析】门和天花板之间的空间很小。

46. A. in case         B. even if               C. as though          D. so that

【答案】D

【解析】so that 引导目的状语从句。

47. A. puzzle          B. confuse             C. frighten             D. disturb

【答案】C

【解析】但是这样似乎使它更害怕。Frighten sb使某人害怕, 吓唬某人

48. A. suggested     B. explained           C. insisted             D. demanded

【答案】A

【解析】why don’t sb do 是表示建议的用语。 所以选择A。

49. A. attempted     B. continued          C. refused             D. failed

【答案】B

【解析】continue to do sth继续干某事

50. A. fierce           B. empty               C. safe                  D. silent

【答案】D

【解析】根据下文our uninvited guest was gone, 所以没有声音了,很安静

51.A. looked after   B. worried about    C. thought about    D. brought up

【答案】C

【解析】A.照看 B.担心 C.思考  D. 提出。下文题到“鸟和人没有什么不同”,所以作者是在思考。

52. A. forced         B. determined         C. born                 D. urged

【答案】C

【解析】be born to do 天生就是干某事的。 “我们认为我们天生就是往上飞的”

53. A. idea             B. possibility          C. challenge           D. problem

【答案】B

【解析】我们甚至没有考虑这种可能性,如果我们飞的低一些,好事也可能会发生。

54. A. progress      B. peace                C. decisions           D. efforts

【答案】A

【解析】make progress取得进步

55. A. panic           B. pressure            C. loss                  D. trouble

【答案】D

【解析】save some trouble 省去很多麻烦。

查看习题详情和答案>>

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看习题详情和答案>>

阅读理解

  A new study suggests that very young children who watch a lot of television may have attention problems later in school.

  Children with attention problems cannot sit still or control their actions.They talk too much, lose things, forget easily and are not able to finish tasks.

  People with attention problems may suffer a condition known as Attention Deficit Disorder(A.D.D.).Experts say the cause of A.D.D.involves chemicals in the brain.Teachers say many children in the United States are showing signs of disorder.Some education researchers have been saying for years that watching television at a very young age could change the normal development of the brain.For example, they say that children who watch a lot of television are not able to sit and read for an extended period of time.

  The new study tested the idea that television watching by very young children is linked to attention problems by the age of seven.It involved more than 1300 children.There were two groups of children, ages one and three.Researchers at Children’s Hospital in Seattle, Washington reported the results in the publication Pediatrics(儿科).They asked the parents how often the children watched television.The parents also described their children’s actions at the age of seven using a method that can tell if someone suffers Attention Deficit Disorder.

  The children who watched a lot of television at an early age were most likely to have attention problems.Every hour of watching television increased the chances of having attention problems by about ten percent.

  The researchers say that all the children with attention problems might not have A.D.D.But they still could face major learning problems in school.The findings support advice by a group of doctors that children under the age of two should not watch television.

  One of the researchers says there are other reasons why children should not watch television.Earlier studies have linked it with children becoming too fat and too aggressive(好斗的).Other experts say the new study is important, but more work needs to be done to confirm the findings and better explain the cause and effect.

  本文描述的是儿童看电视对他们以后的一些消极的影响。孩子过早地看电视或者看电视过多都会导致孩子记忆力难以集中,多动,好斗,容易忘事等等。

(1)

The best title for the passage is ________.

[  ]

A.

TV and Attention Problems

B.

Attention and Learning

C.

Disadvantages of Watching TV

D.

Causes of Attention Deficit Disorder

(2)

Children with attention problems may ________.

[  ]

A.

control their actions

B.

sit and read quietly

C.

complete tasks easily

D.

talk a lot in class

(3)

Watching TV at an early age may cause all of the following problems EXCEPT ________.

[  ]

A.

gaining weight

B.

being too aggressive

C.

poor eyesight

D.

Attention Deficit Disorder

(4)

What can be inferred from the passage?

[  ]

A.

Experts should have further studies on the subject.

B.

Watching TV has no effect on children’s character.

C.

Learning problems are caused by watching too much TV.

D.

Attention problems are caused only by watching TV.

查看习题详情和答案>>

任务型写作

   请根据以下的任务说明和写作要求,写一篇150词左右的英语短文。

  [任务说明]

  你要参加一场英语辩论赛,主题是“学生的学习错误该不该改正”。在参赛之前,你要查阅相关资料,并准备你的辩论发言。请认真阅读下面的短文,然后完成以下的任务。

1)概括短文的内容要点,该部分的字数大约60;

2)就“学生的学习错误该不该改正”这个主题发表你的看法,至少包含以下的内容要点,该部分的字数大约90;

a) 以英语学习为例,简述你学习过程中经常出现的语言错误;

b) 你是如何看待自己的语言错误;

c) 你的老师如何对待你的语言错误;

d) 你对老师的做法持什么看法?为什么?

  [写作要求]

  你可以使用实例或其它论述方法支持你的论点,也可以参照阅读材料的内容,但不要抄袭阅读材料中的句子。

  [评分标准]

  概括的准确性、语言的规范性、内容的合适性以及篇章的连贯性。

  [阅读材料]

  Let children learn to judge their own work. A child learning to talk does not learn by being corrected all the time; if corrected too much, he will stop talking. He notices a thousand times a day the difference between his language and others’ language. Bit by bit, he makes the right changes to make his language like other people’s. In the same way, children learn to do all the other things. They learn to talk, run, climb, ride a bicycle by comparing their own behaviors with those of more skilled people, and slowly make the needed changes. But in school teachers never give a child a chance to find out his mistakes for himself, even fewer chances for him to correct himself. They do it all for him. Teachers act as if the student would never notice a mistake if they did not point out it to him. They act as if the student would never correct it unless he was made to. Soon he becomes dependent on the teacher. Let the student do it himself. Let him work out, with the help of other children if he wants it, what this word means and what the answer is to that problem.

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网