摘要: 当向老板申请工作时.你应当提供详细的个人资料.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2582813[举报]

Finding summer jobs for teenagers has not always been easy, but now you no longer have to worry about what your kid can do to earn their own money. Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.
Ideas for summer work: 
● Parks and Recreation Programs.
● Babysitting (当临时保姆) during the day of school.
● Working part-time at a day care for the summer.
● Car washing.
● Working at local vegetable stands.
The easiest way for you to find ways for your child to make money is to think about others’ inconveniences (不方便). Think of things you need done, or would like to have done, and what you would consider paying for these things to get done. Once you have some ideas, you can sit down with your child and talk to them about what they would be interested in doing. Then once you have an idea of what they want to do you can help them come up with fair prices.
Preferably you would want to only have your child working with people you know and trust, or in the least bit you could have your child pick a partner. That way with each of them carrying cell phones, even those without service can call 911, they will be much safer.
You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.
【小题1】根据第一段Recently I found some different sites online that offer information about what kids can do. Below is some of that information, along with questions to think about to help you come up with your own ideas.及下文描述,可知选A,分享他在网络上的发现。
【小题2】根据短文倒数二三段描述,可知当年轻人找假期工作时,要考虑的是为谁工作,工资问题和这个工作是否安全,不包括在哪儿工作,故选D。
【小题3】根据You can find out more information and many more ideas for kids to use to make money during their summer holidays by visiting http://www.kidswantmoney.com.描述,可知选D。
【小题4】The author wrote the passage to _____.

A.share his discoveries onlineB.introduce jobs for teenagers
C.advertise a website for teenagersD.talk about his summer work experience
【小题5】 Which of the following is NOT considered when teenagers look for summer jobs?
A.Who they’d better work for.B.How much should be charged.
C.Whether the jobs are safe.D.Where the workplace is.
【小题6】What can we learn about http://www.kidswant-money.com?
A.The author set up the website.
B.It gives information about educating children.
C.People need to pay to visit the website.
D.It offers ideas for children to make money.

查看习题详情和答案>>

读写任务

阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。

A story is of two friends that were walking through the desert.During some point in the journey they had an argument, and one friend slapped the other one in the face.The one who got slapped was badly hurt, but he didn’t say anything, just wrote in the sand:“TODAY MY BEST FRIEND SLAPPED ME IN THE FACE.” They kept walking until they found an oasis, where they decided to have a bath.The one, who had been slapped got stuck in the mire(沼泽)and started drowning in it, but the friend saved him.After he recovered from the near drowning, he wrote on a stone:“TODAY MY BEST FRIEND SAVED MY LIFE.” The friend who had slapped and saved his best friend asked him, “After I hurt you, you wrote in the sand and now, you write on a stone, why did you like that?” The other friend replied, “When someone hurts us, we should write it down in sand where winds of forgiveness can erase it away.But, when someone does something good to us, we should engrave it on stone where no wind can ever erase it.”

[写作内容]

(1)以约30个词概括短文的内容要点;

(2)然后以约120个词写一篇以“友谊”为主题的短文发表看法,并包括以下要点:

①简述你对友谊或好朋友的看法是什么;

②当朋友之间发生误解时,你认为应如何应对。

[写作要求]

(1)可以使用实例或其他论述方法支持你的论点,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用原文中的句子;

(2)标题自定。

___________________________

查看习题详情和答案>>

读写任务

阅读下面的短文,然后按照要求写一篇150词左右的英语短文。

A story is of two friends that were walking through the desert.During some point in the journey they had an argument, and one friend slapped the other one in the face.The one who got slapped was badly hurt, but he didn’t say anything, just wrote in the sand:“TODAY MY BEST FRIEND SLAPPED ME IN THE FACE.” They kept walking until they found an oasis, where they decided to have a bath.The one, who had been slapped got stuck in the mire(沼泽)and started drowning in it, but the friend saved him.After he recovered from the near drowning, he wrote on a stone:“TODAY MY BEST FRIEND SAVED MY LIFE.” The friend who had slapped and saved his best friend asked him, “After I hurt you, you wrote in the sand and now, you write on a stone, why did you like that?” The other friend replied, “When someone hurts us, we should write it down in sand where winds of forgiveness can erase it away.But, when someone does something good to us, we should engrave it on stone where no wind can ever erase it.”

[写作内容]

(1)以约30个词概括短文的内容要点;

(2)然后以约120个词写一篇以“友谊”为主题的短文发表看法,并包括以下要点:

①简述你对友谊或好朋友的看法是什么;

②当朋友之间发生误解时,你认为应如何应对。

[写作要求]

(1)可以使用实例或其他论述方法支持你的论点,也可以参照阅读材料的内容,但不得直接引用原文中的句子;

(2)标题自定。

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网