摘要:67.B 细节理解题.斯皮尔伯格讲的是他小时候的一次去看电影的经历成了他人生的转折点.由此可见.小时候的某一次事件可能就决定了我们的人生.其实B项就是承接最后一段中的How great...event?这句话的.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2567905[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>
完成句子
1. I would prefer to ride a bicycle rather than__    _ _      _ _       _ _         .(take)
我宁愿骑自行车也不愿乘坐拥挤的公共汽车.
2. Have you ever dreamed of_     _ _        _     _ _         _         _        for further education abroad?(be)
你曾经梦想过会有这样好的机会去国外深造吗?
3. _    _ ___ _ _     _on his face showed that he had enough confidence in himself.(determine)
他脸上坚定的表情表明他对自己有充分的自信.
4. The very first time that Joe saw the film"ET" directed by Steven Spielberg, he_     _ _  __ _     _ _     
become a director, too.(mind)
约瑟天第一次看田史蒂文?斯皮尔伯格执导的电影"ET"的时候, 他就下定决心也要成为一名导演.
5. I know you_    _ _    _ _     _ _      _icecream, but you will gain weight if you eat too much.(fond)
我知道你喜欢冰淇淋, 但吃太多你会增重的.
6. Lucy trusts you. You are the only person_      _ _    _ _        _     _ _      give up the foolish idea.
(persuade)
露西信任你. 你是唯一能劝服她放弃这个愚蠢的想法的人.
7. Some students insisted that they__   _ __  _ _     _but others insisted that they had no interest in it.(hold)
一些学生坚持说他们应该举行个晚会, 但其它的同学则坚持说他们对晚会没有兴趣.
8. Ladies and gentlemen, please fasten your seat belts.The plane_      _ _   __ _   __.(take)
女士们, 先生们, 请系好你们的安全带, 飞机马上就要起飞了.
9. After he __ __ ____university, the man went to Australia and found a job there.(graduate)
毕业以后, 这个男人就去了澳大利亚, 并在那里找了一份工作.
10. When they knew there was a panda in the zoo, the children_        __      _    _ _        _       _       .
(hardly)
当他们知道动物园里有只大熊猫时, 孩子们迫不及待地想看到它.
查看习题详情和答案>>

阅读理解

  She was known to millions as the “Queen of Crime” or the “Duchess(女公爵)of Death”.But surprisingly, she hated violence and blood, and knew nothing of the weapons most often used in murder.“I don’t think I dare look at a really horrible and damaged body,” Agatha Christie once said.But her pen dared to travel where her eyes would not.In a 50-year writing career, Christie’s murder stories made her the world’s best-known mystery writer.She is outsold only by the Bible(《圣经》)and Shakespeare.

  Her works have been turned into films and TV series, and a line of computer games is set to be released over the next six years.

  “My grandmother liked to use new ways to reach people who wanted to enjoy her work,” said Christie’s grandson, Mathew Prichard.“Turning her stories into PC games allows us to introduce classic mysteries to new audiences.”

  Born in 1890 in England, Christie was educated at home and began her writing career while working as a nurse during World War Ⅰ.She went on to produce 79 novels and numerous(大量的)short stories, dying at the age of 86.“With her knowledge of murder, Christie could have been a teacher at police academies,” said one fan.

  Her first novel, “The Mysterious Affair at Styles”(《斯泰尔斯庄园奇案》), also introduced Hercule Poirot, a retired Belgian(比利时的)police officer who starred in 30 of her works.Among the most popular are “Murder on the Orient Express”(《东方快车谋杀案》)(1934), and “Death on the Nile”(《尼罗河上的惨案》)(1937).

  Poirot is a tidy little man with a funny-looking moustache, an egg-shaped head, and a high opinion of himself.He draws conclusions from observing the behavior of those around him, always managing to spot patterns that others cannot see.Poirot has become so famous that someone has even written his biography(传记),“The Life and Times of Hercule Poirot”.

  Starring in 17 novels, another Christie character, Miss Marple, is nearly as well known as Poirot.But while the Belgian uses his powers of observation, the old Miss Marple relies on her knowledge of human nature to solve crimes.As she once said, “Human nature is the same everywhere.”

(1)

Agatha Christie was a ________ woman.

[  ]

A.

rich

B.

kind

C.

bold

D.

outstanding

(2)

Christie’s murder stories ranked the ________ in sale amount.

[  ]

A.

second

B.

first

C.

third

D.

fourth

(3)

Christie’s stories have been turned into ________ other forms.

[  ]

A.

two

B.

three

C.

four

D.

five

(4)

Poirot’s success lies in his power of ________ while Miss Marple’s success belongs to her knowledge of ________.

[  ]

A.

observation; human nature

B.

murder; imagination

C.

imagination; murder

D.

human nature; observation

查看习题详情和答案>>

Remind children that bad things don’t last. It may sound simple, but the message is extremely important. “Children often don’t have the experience to know that when something bad happens—they lose an important game or their best friends lets them down—it’s not the end of the world,” explains Nancy Leffert, a senior research scientist with the Research Institute, an American adolescents’(青少年) and children’s research group. “They think their bad feelings will last for ever, or that one failure will ruin everything.”
Unfortunately, that kind of thinking discourages motivation(动机).“If a child believes that the cause of her upset is lasting, or that nothing she does will make a difference, it decreases her ability to keep on trying,” says Dorothy Rich, president of the Mega Skills Education Center of the Home and School Institute, based in Washington. Any time you can help your child see that a situation is not lasting, that a result can be changed, or that one opinion does not reflect reality, you give her reason to hope.
Case in point: “When my daughter Kathy was eight,art was one of her favorite subjects,”says Beth,a mother of two. “Then she got an art teacher who gave a great deal of praise to one student and barely noticed the rest.Kathy was ready to give up until I explained to her,‘Never stop doing your best just because one person doesn’t give you praise.’” Beth had to repeat the advice often,and finally her daughter got the message.“Kathy is twelve now, and art is still one of her strongest subjects.”
62. According to the passage we know many children_____.
A. know how to face a failure
B. try their best to avoid a situation of failure
C. don’t want to stay in bad feelings for ever
D. tend to take a failure as the end of the world
63. Which of the following can a parent say to his children to show that one’s opinion does not reflect reality?
A. “If you call your friend and apologize,he won’t stay mad at you.”
B. “That may be what your teacher thinks, but I see it differently.”
C. “You have lost today, but you can try again tomorrow.”
D. “Go ahead. Don’t care what other people think.”
64. It can be inferred from the passage that_____.
A. teachers’ praise is very important to students
B. good teachers can give students useful advice
C. teachers should not praise their students in class
D. good teachers can find each student’s favorite subject
65. The best title of the passage is_____.
A. Help Children Promote Problem Solving Ability
B. Tell Children Not to Let Failure Ruin Them
C. Set Reasonable Hopes for Your Children
D. Teach Your Children to Be Happy

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网