网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2567097[举报]
How far would you be willing to go to satisfy your need to know? Far enough to find out your possibility of dying from a terrible disease? These days that’s more than an academic question, as Tracy Smith reports in our Cover Story.
There are now more than a thousand genetic(基因的)tests, for everything from baldness to breast cancer, and the list is growing. Question is, do you really want to know what might eventually kill you? For instance, Nobel Prize-winning scientist James Watson, one of the first people to map their entire genetic makeup, is said to have asked not to be told if he were at a higher risk for Alzheimer’(老年痴呆症).
“If I tell you that you have an increased risk of getting a terrible disease, that could weigh on your mind and make you anxious, through which you see the rest of your life as you wait for that disease to hit you. It could really mess you up.” Said Dr. Robert Green, a Harvard geneticist.
“Every ache and pain,” Smith suggested, could be understood as “the beginning of the end.”“That ’s right. If you ever worried you were at risk for Alzheimer’s disease, then every time you can’t find your car in the parking lot, you think the disease has started.”
Dr. Green has been thinking about this issue for years. He led a study of people who wanted to know if they were at a higher genetic risk for Alzheimer’s. It was thought that people who got bad news would, for lack of a better medical term, freak out. But Green and his team found that there was“no significant difference”between how people handled good news and possibly the worst news of their lives. In fact, most people think they can handle it. People who ask for the information usually can handle the information, good or bad, said Green.
71.The first paragraph is meant to__________.
A. ask some questions B. introduce the topic
C. satisfy readers’ curiosity D. describe an academic fact
【答案】B
【解析】通过两个问题引出话题。
72.Which of the following is true of James Watson?
A. He is strongly in favor of the present genetic tests.
B. He is more likely to suffer from Alzheimer’s disease.
C. He believes genetic mapping can help cure any disease.
D. He doesn’t want to know his chance of getting a disease.
【答案】D
【解析】根据第二段Nobel Prize-winning scientist James Watson, one of the first people to map their entire genetic makeup, is said to have asked not to be told if he were at a higher risk for Alzheimer’。“James Watson要求如果他的基因表明他有很高的老年痴呆症的可能不要告诉他。”
73.According to Paragraphs 3 and 4, if a person is at a higher genetic risk, it is__________.
A. advisable not to let him know B. impossible to hide his disease
C. better to inform him immediately D. necessary to remove his anxiety
【答案】A
【解析】根据这两个自然段可知,如果你提前被告知你将来可能患某种可怕的疾病会mess you up。
74.The underlined part“freak out”in Paragraph 5 is closest in meaning to“_________”.
A. break down B. drop out C. leave off D. turn away
【答案】A
【解析】根据下文But的转折,以及no significant difference可知,freak out的意思是A(精神垮掉)。
75.The study led by Dr. Green indicates that people__________.
A. prefer to hear good news B. tend to find out the truth
C. can accept some bad news D. have the right to be informed
【答案】C
【解析】根据第五段内容 In fact, most people think they can handle it可知答案选C.
查看习题详情和答案>>阅读下列应用文及相关信息,并按照要求匹配信息。请在答题卡上将对应题号的相应选项字母涂黑。
请阅读下列有关颜色偏好和性格关系的应用文:
GOLD
A. According to the True Colors system people who choose gold as their primary color like to fit in or belong. They tend to be reliable people who enjoy serving others. Things like tradition, home are very important to them. They need order and structure. They don’t like waste or change.
ORANGE
B. People who choose orange as their primary color need a lot of variety and freedom. They take pride in being highly skilled. They enjoy “hand-on” work and often are good in a crisis. They are risk taker, seeking challenges.
YELLOW
C. People who choose yellow as their primary color are curious about everything. They are confident and knowledgeable. They love sports very much and they work high efficiently.
GREEN
D. People who choose green as their primary color are competent and want to control the realities of life. They are analytical and enjoy solving problems and developing systems. They love intelligence and logic. They are often critical of themselves and others.
BLUE
E. People who choose blue as their primary color enjoy close relationships. Harmony and integrity are very important. These people are often very creative or they enjoy the creative work of others.
RED
F. People who choose red as their primary color are always full of vigor and they tend to be confident all the time. It seems like they are ready to do anything and they will be successful. And they have a strong desire for power.
请阅读以下根据员工性格而促进工作效率方法的信息,然后匹配上面的信息。
1.Creating a warm and personal working atmosphere; establishing a peaceful working environment and trying to avoid conflict; allowing them the freedom to express their feeling; praising their creative approach to the job; praising them with their good jobs.
2.Assigning work which needs detailed planning; defining the tasks in clear terms; providing a stable work environment and avoiding sudden change; giving standard rules and regulations and setting a good examples; praising them with their good jobs.
3.Assigning work which needs analytical thinking and problem solving; encouraging them to think independently and taking their ideas to the next step; praising them with their good jobs.
4.Assigning work which is action-packed; providing opportunities to be skillful and adventurous; allowing them the freedom to the job in their own ways; praising them with their good jobs.
5.Assigning work which needs full energy; providing opportunities for job competition; if he does well, let him know he is very likely to get promotion; praise them with their good jobs.
查看习题详情和答案>>
While many modern forms of communication like phone calls, e-mail, and letters, are extremely convenient. In my opinion, nothing beats speaking to another person face to face.
The first and most obvious advantage that a face communication has over a letter and e-mail is that there is the ability to interactively(相互作用地)converse. If the sender of a letter or an email does not write clearly, then much time must be spent to clear up the misunderstanding. In a face-to-face conversation, misunderstandings are easily dealt with because of the interactive nature of it.
I would still argue that the face-to-face conversation is better because you can see the other person. Not all communication is verbal(口头的); the meaning of much of what we say depends on our body language and the tone of voice. Joking and irony are particularly difficult to express and enjoy without seeing the expression on someone’s face, or watching the movements of their body.
Finally, if the goal of communication is to maintain or deepen the relationship(关系)with someone, the face-to-face communication offers the choice of communication by touch even if we could communicate by the video. Trust and respect between business partners can be established with a firm handshake. No amount of body language can convey the excitement of a high five between friends, and no number of words can communicate the comforting embrace of a loved one. Touch is the first basic method of our human relationships, before spoken language, and it is only available when people communicate face to face.
1.Which of the following is the best title for the passage?
|
A.How to communicate more effectively(有效率地) |
|
B.The importance of using body language in communication |
|
C.Face-to-face communication, the best way of communicating |
|
D.Comparison(比较)of different communication forms |
2.Which of the following is NOT mentioned in the passage?
|
A.A letter or e-mail is always written unclearly. |
|
B.Business partners can show trust through a firm handshake. |
|
C.During a conversation, body language is also important. |
|
D.The face-to-face conversation is a way of communication. |
3.Which of the following can communicate the feeling a loved one perfectly?
|
A.letter |
B.e-mail |
C.phone |
D.face to face communication |
4.The author’s attitude towards forms of communication is .
|
A.Modern forms of communication like phone calls and e-mail are extremely convenient. |
|
B.Traditional ways of communication are out of date and should fall into disuse. |
|
C.Face-to-face communication can only be used among strangers. |
|
D.Face-to-face communication has advantages over the other ways of communication. |
查看习题详情和答案>>
Nowadays people are troubled by the violence that spreads throughout the media. Movies, television and video games are full of gunplay and bloodshed, and one might reasonably ask what’s wrong with a society that presents videos of violence as entertainment.
Viewing large amounts of violent television and video games may well contribute to violent behavior in certain individuals. The trouble comes when researchers downplay uncertainties in their studies or overstate the case for causality(因果关系). Skeptics were dismayed several years ago when a group of societies including the American Medical Association tried to end the debate by issuing a joint statement: “At this time, well over 1,000 studies… point to a causal connection between media violence and aggressive behavior in some children.”
Freedom-of-speech advocates accused the societies of catering to politicians, and even disputed the number of studies (most were review articles and essays, they said). When Jonathan Freedman, a social psychologist at the University of Toronto, reviewed the literature, he found only 200 or so studies of television-watching and aggression. And when he weeded out “the most doubtful measures of aggression”, only 28% supported a connection.
The critical point here is causality. The alarmists say they have proved that violent media cause aggression. But the assumptions behind their observations need to be examined. When labeling games as violent or non-violent, should a hero eating a ghost really be counted as a violent event? And when experimenters record the time it takes game players to read “aggressive” or “non-aggressive” words from a list, can we be sure what they are actually measuring? The intention of the new Harvard Center on Media and Child Health to collect and standardize studies of media violence in order to compare their methodologies, assumptions and conclusions is an important step in the right direction.
Another appropriate step would be to tone down the criticism until we know more. Several researchers write, speak and testify quite a lot on the threat posed by violence in the media. That is, of course, their privilege. But when doing so, they often come out with statements that the matter has now been settled, drawing criticism from colleagues. In response, the alarmists accuse critics and news reporters of being deceived by the entertainment industry. Such clashes help neither science nor society.
Why is there so much violence shown in movies, TV and video games?
A. Showing violence is thought to be entertaining.
B. Something has gone wrong with today’s society
C. Many people are fond of gunplay and bloodshed.
D. There is a lot of violence in the real world today.
What is the skeptics’ view of media violence?
A. Violence on television is fairly accurate reflection of real-world life.
B. Most studies exaggerate (夸大) the effect of media violence on the viewers.
C. A causal relationship exists between media and real-world violence.
D. The influence of media violence on children has been underestimated.
The author uses the term “alarmists” to refer to those who _________.
A. use standardized measurements in the studies of media violence
B. initiated the debate over the influence of violent media on reality
C. insist on a direct link between violent media and aggressive behavior
D. use appropriate methodology in examining aggressive behavior
The underlined phrase “weeded out” in Paragraph 3 most probably means _________.
A. got rid of things that are not good B. removed unwanted parts from something
C. picked out things that are useful D. took away unnecessary details of a report
What does the writer think of the debate concerning the relationship between the media and violence?
A. He more than agrees with the views held by the alarmists.
B. It should come to an end since the matter has now been settled.
C. The past studies in this field have proved to be misleading.
D. More studies should be conducted before conclusions are drawn.
查看习题详情和答案>>假设你是李华,你班同学李阳和赵民发生争吵,关系很紧张。原因是李阳晚上在寝室打手机,赵民觉得这影响了他的休息。请你结合此事,并根据以下提示,用英语写一篇短文,向学校英文报“Happy Teens”专栏投稿。
|
简要描述事情经过 |
在寝室打手机,影响休息 |
|
分析冲突原因 |
遇事不冷静 .......... |
|
谈一下避免冲突办法 |
根据自己经历感想,提出至少两种 |
1、词数100左右。开头已经写好,不计入总词数。
2、作文中不得提及有关考生个人身份的任何信息,如校名、人名等。
Conflicts with others are common in everyday life. ____________________________________
______________________________________________________________________________
____________________________________________________________________
查看习题详情和答案>>