摘要:2.A.第一空表示状态.因与how long搭配.所以第一空应填入been married to,而第二空则表示动作.当marry无宾语时.通常用系表结构.be/get married.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2561541[举报]

阅读下面的短文, 并根据短文后的要求答题。

Years ago, when I started looking for my first job, wise advisers told me, “Barbara, be enthusiastic! Enthusiasm will take you further than any amount of experience.”

How right they were! Enthusiastic people can turn a boring drive into an adventure, extra work into opportunity and strangers into friends.

“Nothing was ever achieved without enthusiasm.” wrote Ralph Waldo Emerson..     It is the inner voice that whispers, “I can do it!” When others shout, “No, you can’t!”

It took years and years for the early work of Barbara Mclintock, a geneticist who won the 1983 Nobel Prize in medicine, to be generally accepted. Yet she didn’t stop working on her experiments.        

We are all born with wide-eyed, enthusiastic wonder and it is this childlike wonder that gives enthusiastic people such a youthful air, whatever their age.

At 90, cellist Pablo Casals would start his day by playing Bach. As the music flowed through his fingers, his stooped shoulders would straighten and joy would reappear in his eyes.      As author and poet Samuel Ullman once wrote, “Years wrinkle(起皱纹) the skin, but to give up enthusiasm wrinkles the soul.

How do you rediscover the enthusiasm of your childhood? The answer, I believe, lies in the word itself. “Enthusiasm” comes from the Greek and means “God within”. And what is God within is but a sense of love---proper love of self(self-acceptance) and, from that, love of others.

      If we can’t do what we love as a full-time career, we can as a hobby. Elizabeth Layton of Wellsville, Kan, was 68 before she began to draw. This activity ended periods of depression that had troubled her for at least 30years, and the quality of her work led one critic to say, “ I am tempted to call Layton as a genius.”

We can’t afford to waste tears on “might-have-been”. We need to turn the tears into sweat as we go after “what-can-be”.

We need to live each moment wholeheartedly, with all our senses---finding pleasure in the backyard garden, the simple picture of a six-year-old, the charming beauty of a rainbow.

第一节:根据短文内容, 从A、B、C、D、E中选出最合适放入短文空缺处的选项,并将序号及相应答案写在答题纸上。选项中有一项是多余选项。

A. A. Work was such a deep pleasure for her that she never thought of stopping.

B. Nobody grows old by merely living a number of years.

C. It can certainly help you hang in there when the going gets tough.

D. Music, for Casals, was a hobby that made life a never ending adventure.

E. Enthusiastic people also love what they do, regardless of money or title or power.

根据短文所给的信息, 用一个完整的句子回答下列问题,并将序号及答案写在答题纸上。

⑤What does the author mean by the underlined sentence in paragraph 6?

查看习题详情和答案>>

阅读下面的短文, 并根据短文后的要求答题。

Years ago, when I started looking for my first job, wise advisers told me, “Barbara, be enthusiastic! Enthusiasm will take you further than any amount of experience.”

How right they were! Enthusiastic people can turn a boring drive into an adventure, extra work into opportunity and strangers into friends.

“Nothing was ever achieved without enthusiasm.” wrote Ralph Waldo Emerson..     It is the inner voice that whispers, “I can do it!” When others shout, “No, you can’t!”

It took years and years for the early work of Barbara Mclintock, a geneticist who won the 1983 Nobel Prize in medicine, to be generally accepted. Yet she didn’t stop working on her experiments.        

We are all born with wide-eyed, enthusiastic wonder and it is this childlike wonder that gives enthusiastic people such a youthful air, whatever their age.

At 90, cellist Pablo Casals would start his day by playing Bach. As the music flowed through his fingers, his stooped shoulders would straighten and joy would reappear in his eyes.      As author and poet Samuel Ullman once wrote, “Years wrinkle(起皱纹) the skin, but to give up enthusiasm wrinkles the soul.

How do you rediscover the enthusiasm of your childhood? The answer, I believe, lies in the word itself. “Enthusiasm” comes from the Greek and means “God within”. And what is God within is but a sense of love---proper love of self(self-acceptance) and, from that, love of others.

      If we can’t do what we love as a full-time career, we can as a hobby. Elizabeth Layton of Wellsville, Kan, was 68 before she began to draw. This activity ended periods of depression that had troubled her for at least 30years, and the quality of her work led one critic to say, “ I am tempted to call Layton as a genius.”

We can’t afford to waste tears on “might-have-been”. We need to turn the tears into sweat as we go after “what-can-be”.

We need to live each moment wholeheartedly, with all our senses---finding pleasure in the backyard garden, the simple picture of a six-year-old, the charming beauty of a rainbow.

第一节:根据短文内容, 从A、B、C、D、E中选出最合适放入短文空缺处的选项,并将序号及相应答案写在答题纸上。选项中有一项是多余选项。

A. A. Work was such a deep pleasure for her that she never thought of stopping.

B. Nobody grows old by merely living a number of years.

C. It can certainly help you hang in there when the going gets tough.

D. Music, for Casals, was a hobby that made life a never ending adventure.

E. Enthusiastic people also love what they do, regardless of money or title or power.

根据短文所给的信息, 用一个完整的句子回答下列问题,并将序号及答案写在答题纸上。

⑤What does the author mean by the underlined sentence in paragraph 6?

 

 

查看习题详情和答案>>

People use their mouths for many things. They eat, talk, shout and sing. They smile and they kiss. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

For example, if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.” Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”  If this should happen, the speaker might feel down in the mouth.  In other words, he might feel sad for saying the wrong thing.

Another situation is when someone falsely claims another person said something.  The other person might protest: “I did not say that.  Do not put words in my mouth.”

Some people have lots of money because they were born into a very rich family.  There is an expression for this, too. You might say such a person, “was born with a silver spoon in his mouth.” This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.  This person is very poor and only has enough money for the most important things in life, like food.

Parents might sometimes keep a child off sweet food as a form of punishment for saying bad things. For example, if a child says things she should not say to her parents, she might be described as a mouthy child. The parents might even tell the child to stop mouthing off.. 

But enough of all this talk. I have been running my mouth long enough.

61. When will a person probably say“do not bad mouth me”?

A. When he feels down.               B. When he is regretful.

C. When he is spoken ill of.          D. When he gets angry.

【答案】C

【解析】根据第二段第一句if you say bad things about a person, the person might protest(抗议)and say “Do not bad mouth me.”“如果你说一个人的坏话,这个人可能会抗议说不要说我坏话。”

62.What will the person say if he feels sorry for what he has said?

A. Do not bad mouth me.

B. Stop mouthing off.

C. Do not put words in my mouth.

D. I really put my foot in my mouth this time.

【答案】D

【解析】根据第二段Sometimes, people say something to a friend or family member that they later regret because it hurts that person. Or they tell the person something they were not supposed to tell. The speaker might say: “I really put my foot in my mouth this time.”有时人们对家人和朋友说了一些他们后来会后悔的话因为这些话上海了那个人。。。。说话的人就会说“这次我真的说错话了。”

63.If a person lives from hand to mouth, it implies that__________.

A. he is badly-off                 B. he is hard-working

C. he has lots of money        D. he has enough to eat

【答案】A

【解析】根据第四段This rich person is the opposite of a person who lives from hand to mouth.与富人相对的是穷人。

64.By saying“I have been running my mouth long enough”,the speaker means“________”.

A. I have run a long way              B. I have talked too much

C. I have learned a lot           D. I have been a mouthy person

【答案】B

【解析】

65.What is mainly talked about in the text?

A. Expressions about the word“mouth”.         B. Functions of the organ“mouth”.

C. Opinions about“mouthy people”.                D. Meanings of the word“mouth”.

【答案】A

【解析】第一段最后一句是主题句. In the English language, there are many expressions using the word“mouth.”

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网