摘要: C. 细节理解题 Besides, women consider that the point of all getting together is to have a good time and develop relationships -- not just to sit there like couch potatoes staring at the screen.可以看出women think they can have a good time and develop relationships

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2555407[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

A young father was visiting an old neighbour. They were standing in the old man’s garden, and talking about children. The young man said, “How strict should parents be with their children?”

The old man pointed to a string (细绳索) between a big strong tree and a thin young one.

“Please untie (解开) that string,” he said. The young man untied it, and the young tree bent over to one side.

“Now tie it again, please,” said the old man. "But first pull the string tight so that the young tree is straight again.”

The young man did so. Then the old man said, “There, it is the same with children. You must be strict with them, tie the string tight again. But when you find that they are ready to stand alone, you can take the string away.”

1. The story is about _____________.

A. how to take care of young trees

B. how strict parents should be with their children

C. how the young father should get on with his old neighbour

D. how to help children to study

2. The young man untied the string _____________.

A. in order to throw it away

B. so that both of the trees would grow straight

C. in order to see if the young tree grew taller

D. to see if the young tree can stand straight

3. When could the string be taken away?

A. When the old man left.

B. When the young man untied it next time.

C. When the young tree grew strong enough.

D. When the young tree grew older.

4. At last the old man told the young man _____________.

A. that he should be strict with his children if they could not stand alone

B. that he should always be strict with his children

C. that he should be hard on his children

D. that he should put a string to his children

5. We learn that the big strong tree and the thin young one are like _____________.

A. the young father and the old neighour

B. parents and their children

C. the young and the old

D. the old neighbour and the children of the young man

 

查看习题详情和答案>>

阅读理解

  You have the ability to decide whether you are happy or not.Happiness is a choice.

  You can't depend on someone else to make you happy.That is a lesson I learned early in my marriage.I realized that I couldn't rely on my husband as my source of happiness.I learned that my happiness depended on myself and not my husband's actions.I learned that you have to choose to be happy.

  You can choose your emotions.True happiness comes from within, and it can't be forced by outside force.So how do you choose happiness?The same way, you choose to smile or choose to wear a certain outfit(一套衣服).You choose it because that's what you want to experience in your life.

  You want to buy a new pair of shoes so you choose a pair that you like and feels good.You wouldn't buy a pair of shoes that you don't like or that doesn't fit well, right?So why do we keep choosing emotions and feelings that don't make us feel good?

  Choosing to be happy after you realize your anger has shown up(or even choosing to be calm)can be beneficial.We choose our feelings; no one else can do that for us.If we let others get to us, influence our emotions-we are giving them power over us.When others cause us anger or pain, we are giving them our power.

  We need to keep our feelings in check and not to react(反应)automatically(自动地)to what is thrown at us.We need to think our actions out instead of just reacting to what someone says or does.

  Remember that we can always choose happiness.At first it will be difficult to just switch(使转变)your thoughts and feelings from anger, self-doubt, or fear to joy and happiness.But it is only a thought away.Don't dwell on(细想)what happens to you unnecessarily but realize what is causing you to feel that way.Realize that thoughts, feelings and emotions can change.Then move on and choose to be happy.

(1)

What's the best title of this passage?

[  ]

A.

Pretend to Be Happy

B.

Choose Your Emotions

C.

Choose to Be Happy

D.

Find Happiness

(2)

The lesson the writer learned in her marriage is ________.

[  ]

A.

one can't depend on someone else to make himself or herself happy

B.

balancing the relationship between husband and wife is an art

C.

she can depend on her husband to find happiness

D.

happiness can be influenced by outside force

(3)

Why did the writer mention buying shoes?

[  ]

A.

To offer advice on how to choose comfortable shoes.

B.

To use it as an example to illustrate(阐述)her point of view.

C.

To compare choosing shoes and choosing an outfit.

D.

To help move to the next paragraph easily.

(4)

The writer suggests that we should ________.

[  ]

A.

let others control our feelings

B.

respond immediately to others' words

C.

hold back our feelings properly

D.

pay more attention to words than actions

查看习题详情和答案>>

You have the ability to decide whether you are happy or not.Happiness is a choice.

You can’t depend on someone else to make you happy.That is a lesson I learned early in my marriage.I realized that I couldn’t rely on my husband as my source of happiness.I learned that my happiness depended on myself and not my husband’s actions.I learned that you have to choose to be happy.

       You can choose your emotions.True happiness comes from within, and it can’t be forced by outside force.So how do you choose happiness? The same way, you choose to smile or choose to wear a certain outfit(一套衣服).You choose it because that’s what you want to experience in you life.

       You want to buy a new pair of shoes so you choose a pair that you like and feels good.You wouldn’t buy a pair of shoes that you don’t like or that doesn’t fit well, right? So why do we keep choosing emotions and feelings that don’t make us feel good?

       Choosing to be happy after you realize your anger has shown up (or even choosing to be calm) can be beneficial.We choose our feelings; no one else can do that for us.If we let others get to us, influence our emotions — we are giving them power over us.When others cause us anger or pain, we are giving them our power.

       We need to keep our feelings in check and not to react(反应) automatically to what is thrown at us.We need to think our actions out instead of just reacting to what someone says or does.

       Remember that we can always choose happiness.At first it will be difficult to just switch(使转变)your thoughts and feelings from anger, self-doubt, or fear to joy and happiness.But it is only a thought away.Don’t dwell on(细想) what happens to you unnecessarily but realize what is causing you to feel that way.Realize that thoughts, feelings and emotions can change.Then move on and choose to be happy.

1.What’s the best title of this passage?

       A.Pretend to Be Happy                            B.Choose Your Emotions

       C.Choose to Be Happy                             D.Find Happiness

2.The lesson the writer learned in her marriage is          .

       A.one can’t depend on someone else to make himself or herself happy

       B.balancing the relationship between husband and wife is an art

       C.she can depend on her husband to find happiness

       D.happiness can be influenced by outside force

3.Why did the writer mention buying shoes?

       A.To offer advice on how to choose comfortable shoes.

       B.To use it as an example to illustrate(阐述)her point of view.

       C.To compare choosing shoes and choosing an outfit.

       D.To help move to the next paragraph easily.

4.The writer suggests that we should          .

       A.let others control our feelings

       B.respond immediately to others’ words

       C.hold back our feelings properly

       D.pay more attention to words than actions

查看习题详情和答案>>

 

Looking for Teens Interested in Child Care

This is a chance for teens to accompany a child through projects and activities, play with them indoors and outdoors, help with arts and crafts, deliver flyers to homes in the neighborhood,and so on.

When: We welcome teen volunteers whenever they are available.

How often: Our volunteers determine the amount of time they give and their schedule.

Where: Wilder Child Development Center, 911 Lafond Ave. St. Paul

 

Library Intern (实习生)

Part-time, Temporary

$12.48一$13 .87 /per hour

Program: Wilder Research

Responsibilities: Help with moving to new buildings, record reports and other documents using a specialized library database, get items from area libraries, help library users, help with literature searches, other everyday library chores, and so on.

Qualifications: Bachelor's Degree with some library experience or a current Master of Library and Information Science student. Strong attention to detail, good search skills and customer service skills.

How to apply: Send resume to Wilder Research, 1295 Bandna Blvd, or send an e-mail to jobs@wilder.org.

 

Site Responder

Part-time, Regular

$9.46一$10.52/per hour

Program: Jackson St. Village

Responsibilities: Work at night to handle emergencies, provide services such as lawn care and snow removal, support the needs of residents and take care of the property and buildings.

Qualifications: Must have good communication skills and must be able to solve the problems and concerns of the residents, their visitors, and staff. Individuals or teams are encouraged to apply.

How to apply: Send resume to Wilder Foundation, 516 Humboldt Avenue, St.Paul, MN 55107 or a fax to (651) 223-7273, or an e-mail to jobs@wilder.org.

1.As a volunteer in the child center, __________

A.you should follow the schedule of the center strictly

B.you must keep the child you look after indoors

C.you will earn some money for what you have done

D.you yourself can decide how long to stay there

2.What may NOT be needed if you apply to Wilder Research program?

A college degree and library experience.

B. Having knowledge of the Internet.

C. Being willing to help others

D. Being able to handle emergencies.

3.From the third advertisement, we can learn that __________.

A.only individuals can apply for the job

B.applicants should pay close attention to detail

C.applicants are required to do some physical work

D.applicants will deliver flyers homes in the neighborhood.

4.The three advertisements _________.

A.are not all for part-time opportunities

B.are not all chances to make some extra money

C.all can be communicated on the Internet

D.are offered by the same organization

 

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网