摘要:A.细节理解题.由第2段中的He, not the Tsar, is the one to make the terms.可知:拿破仑很自负,也说明了他的狂妄自大.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2555276[举报]

听下面5段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的答题时间。每段对话或独白读两遍。

听第1段材料,回答第1至3题。

1.What was the woman’s main purpose in going to Ottawa during the vacation?

A.To visit a Canadian family.

B.To go sightseeing.

C.To learn English. 

2.Why did the woman like staying with the Smiths?

A.They were her relations.

B.She could speak English with them.

C.She could eat Western food every day.

3.What did the woman particularly like about the Canadian classes? 

A.The students have more freedom.

B.Listening,speaking,reading and writing were all included in one class.

C.There were a lot of activities.

听第2段材料,回答第4至6题。

4.What did the man ask the woman to do on Sunday afternoon?

A.To come to a dinner party.

B.To watch a volleyball game.

C.To meet his friends.

5.What did the woman have to do then?

A.To invite some friends.

B.To go to Mexico City.

C.To pick up her brother-in-law at the airport.

6.What did the man suggest?

A.She come over after she gets back from the airport.

B.She bring something to eat.

C.She order pizza for dinner.

听第3段材料,回答第7至9题。

7.Why will they put on a show?

A.For fun.            B.For money.      C.For nothing.

8.What can we know from their dialogue?

A.They want to put on three show all.

B.They are going to choose one out of three shows.

C.They will sing three songs in the play.

9.What can we learn about the man?

A.He often gets up on a stage.

D.He sings popular songs for money.

C.He will sing and dance in the show.

听第4段材料,回答第10至12题。

10.Why does the girl work hard at her lessons?

A.She wants to be an engineer in the future.

B.She is going to be a biologist after she graduates.

C.She is going to take an exam.

11.What can we learn about the boy?

A.He is an engineer.

B.He is a doctor.

C.He is a friend of the girl’s.

12.What are those technical words about?

A.Engineering.    B.Biology.    C.Technology.

听第5段材料,回答第13至15题。

13.Which of the following people are unlucky?

A.People who have boring jobs.

B.People who have a lot of spare time.

C.People who earn a lot of money.

14.Why are many successful sportsmen young people?

A.Because they are under 35.

B.Because they can move fast.

C.Because they are interesting.

15.Which of the following group of people work till they die?

A.Writers, artists and actors.

B.Artists,musicians and teachers.

C.Writers;musicians and engineers.

查看习题详情和答案>>

听力

第一节:听对话或独白

听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。

请听第1段对话或独白,回答第1、2题。

1.What’s the most probable relationship between the two speakers?

A.Husband and wife.

B.Boss and secretary.

C.Workmates.

2.Who will get higher pay?

A.Those who are well educated.

B.Those who have working experience.

C.Those who can speak a foreign language.

请听第2段对话,回答第3至5题。

3.What is the man?

A.A salesman.

B.A policeman.

C.A postman.

4.Where is the woman’s husband?

A.In the kitchen.

B.In another house.

C.In another city.

5.What was the woman doing that night?

A.She was sleeping.

B.She was cooking dinner.

C.She was playing cards.

请听第3段对话,回答第6至8题。

6.What can we learn about the song“After the Ball”?

A.The song’s writer lived all alone.

B.The writer’s old uncle lived all alone.

C.The song was a sad one.

7.What can we learn about marching music?

A.It came from a kind of piano music.

B.It is still a kind of popular music at present.

C.It was brought to Europe later.

8.Who play marching music in colleges and high schools?

A.Football players in beautiful uniforms.

B.Students in their college or school uniforms.

C.Players dressed in colorful uniforms.

请听第4段对话,回答第9至11题。

9.Why can the man stay in this hotel?

A.He has a reservation in advance.

B.He is a friend of the owner’s.

C.Someone has just cancelled a reservation.

10.What does them man need for his children?

A.A color TV.

B.An extra bedroom.

C.A swimming pool.

11.When does the hotel want its guests to pay?

A.When they register.

B.When they reserve a room.

C.Just before their departure.

请听第5段对话,回答第12至15题。

12.Why couldn’t the speaker see the sun?

A.Because the situation was bad.

B.Because there was much smoke in the air.

C.Because the sky was getting dark.

13.Where was the speaker’s husband?

A.He was in town.

B.He was in the garden.

C.He was abroad.

14.What did the speaker take with her?

A.Her clothes , useful things , passport , bankbook and money.

B.Useful things , such as clothes and food.

C.Her clothes , drinks , money and books.

15.How many days had the wind blown before the speaker left?

A.Two days.

B.Three days.

C.Four days.

第二节:听取信息

听下面一段独白。请根据题目要求,从听到的内容中获取必要信息,填入标号为16-20的空格中。

Elwood Food Market

查看习题详情和答案>>

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

When a first-time father saw his newborn son, he immediately noticed the baby's ears obviously standing out from his head. He expressed his concern to the nurse that some children might be made fun of his child. A doctor examined the baby and reassured the new dad that his son was healthy---- the ears presented only a small problem with its appearance.

But the nervous father continued. He wondered if the child might suffer psychological effects of ridicule, or if they should consider plastic surgery(整形手术). The nurse assured him that it was really no problem, and he should just wait to see if the boy grows into his ears.

The father finally felt more optimistic about his child, but now he worried about his wife's reaction to those large ears. She had been delivered by operation, and had not yet seen the child.

“She doesn't take things as easily as I do,” he said to the nurse.

By this time, the new mother was settled in the recovery room and ready to meet her new baby. The nurse went along with the dad to lend some support in case this inexperienced mother became upset about her baby's large ears.

The baby was in a blanket(毛毯) with his head covered for the short trip through the cold air-conditioned corridor. The baby was placed in his mother's arms, who eased the blanket back so that she could look at her child for the first time.

She took one look at her baby's face and looked to her husband and gasped, “Oh, Honey! Look! He has your ears!”

No problem with Mom. She married those ears...and she loves the man to whom they are attached.

The poet Kahlil Gibran said, “Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.” It's hard to see the ears when you're looking into the light.

1.When the father first saw his baby, he was worried that________.

A.The baby might not grow up healthily.

B.The baby might be laughed at by others.

C.The baby might disappoint its mother.

D.the baby might have mental problems.

2.According to the doctor and nurse, the baby’s ears________.

A.could not function well.

B.looked the same as others.

C.only caused a small problem.

D.needed to have plastic surgery.

3.What is true about the baby’s mother?

A.She blamed her husband for the baby’s big ears.

B.She was the first to discover the baby’s large ears.

C.She suggested having an operation on the baby immediately.

D.She found something similar between the baby and its father.

4.What does the underlined word they refer to in the last but on paragraph(倒数第2段)?

A.The ears.

B.The parents.

C.The doctor and nurse.

D.The problems

5.What’s the function of the last paragraph?

A.To advise readers to listen carefully.

B.To draw a conclusion from the story.

C.To criticize the wrong attitude to physical beauty.

D.To stress the importance of doctor-patient relationship.

 

查看习题详情和答案>>

When a first-time father saw his newborn son, he immediately noticed the baby's ears obviously standing out from his head. He expressed his concern to the nurse that some children might be made fun of his child. A doctor examined the baby and reassured the new dad that his son was healthy---- the ears presented only a small problem with its appearance.
But the nervous father continued. He wondered if the child might suffer psychological effects of ridicule, or if they should consider plastic surgery(整形手术). The nurse assured him that it was really no problem, and he should just wait to see if the boy grows into his ears.
The father finally felt more optimistic about his child, but now he worried about his wife's reaction to those large ears. She had been delivered by operation, and had not yet seen the child.
“She doesn't take things as easily as I do,” he said to the nurse.
By this time, the new mother was settled in the recovery room and ready to meet her new baby. The nurse went along with the dad to lend some support in case this inexperienced mother became upset about her baby's large ears.
The baby was in a blanket(毛毯) with his head covered for the short trip through the cold air-conditioned corridor. The baby was placed in his mother's arms, who eased the blanket back so that she could look at her child for the first time.
She took one look at her baby's face and looked to her husband and gasped, “Oh, Honey! Look! He has your ears!”
No problem with Mom. She married those ears...and she loves the man to whom they are attached.
The poet Kahlil Gibran said, “Beauty is not in the face; beauty is a light in the heart.” It's hard to see the ears when you're looking into the light.
【小题1】When the father first saw his baby, he was worried that________.

A.The baby might not grow up healthily.
B.The baby might be laughed at by others.
C.The baby might disappoint its mother.
D.the baby might have mental problems.
【小题2】According to the doctor and nurse, the baby’s ears________.
A.could not function well.
B.looked the same as others.
C.only caused a small problem.
D.needed to have plastic surgery.
【小题3】What is true about the baby’s mother?
A.She blamed her husband for the baby’s big ears.
B.She was the first to discover the baby’s large ears.
C.She suggested having an operation on the baby immediately.
D.She found something similar between the baby and its father.
【小题4】What does the underlined word they refer to in the last but on paragraph(倒数第2段)?
A.The ears.B.The parents.C.The doctor and nurse.D.The problems
【小题5】What’s the function of the last paragraph?
A.To advise readers to listen carefully.
B.To draw a conclusion from the story.
C.To criticize the wrong attitude to physical beauty.
D.To stress the importance of doctor-patient relationship.

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网