摘要:80.she-he考查代词指代一致.此处指Tom故用he.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2554543[举报]

A peer is a person who is about the same age as you. Peers affect your life, whether you know it or not, just by spending time with you. 

Peers can have a good effect on one another. Maybe another student in your science class taught you an easy way to remember the planets in solar system. Maybe you got others excited about your new favorite book and now everyone’s reading it. 

However, sometimes peers affect one another in another way. For example, one kid in school might try to get another to cut class with him, your soccer friend might try to persuade you to be mean to another player and never pass her the ball, or a kid in the neighborhood might want you to shoplift with him. Some kids give in to peer pressure because they want to be liked, to fit in, or because they worry that other kids may make fun of them if they don’t go along with the group. Others may go along because they are curious to try something new that others are doing. The idea that “everyone’s doing it” may influence some kids to leave their better judgments or their common senses behind. 

Peer pressure can be extremely strong and hard to get rid of. Experiments have shown how peer pressure can influence someone to change her/ his mind from what she/ he knows for sure is a correct answer to the incorrect answer-just because everyone else gives the incorrect answer! That holds true for people of any age in peer pressure situations. 

It can be hard to walk away from peer pressure, but it can be done. Paying attention to your own feelings and beliefs about what is right and wrong can help you know the right thing to do. Inner strength and self-confidence can help you stand firm, walk away and resist doing something when you know better.

68. What is the best title for this passage? 

A. Peers have a good effect   B. Children give in to peer pressure

C. Peer pressure is hard to resist    D. Peer pressure

69. The underlined word “shoplift” in Paragraph 3 probably means “________”.

A. do some shopping     B. carry goods for shops 

C. steal in shops            D. take the lift upstairs in shops

70. The writer will NOT agree that ________.

A. only children change their correct answers to incorrect ones because of peer pressure

B. peers have an effect on one another

C. peer pressure can be got rid of

D. peers will believe in themselves if there are other peers who agree with them

71. By writing the passage the writer intends to ________.

A. tell people to follow other’s opinions

B. warn people to stay away from their peers

C. tell it is hard to walk away from pressure

D. persuade people to do the right thing regardless of peer pressure

 

查看习题详情和答案>>

 

Kincaid looked at his watch: eight-seventeen. The truck started on the second try, and he backed out, shifted gears, and moved slowly down the alley under hazy sun. Through the streets of Bellingham he went, heading south on Washington 11, running along the coast of Puget Sound for a few miles, then following the highway as it swung east a little before meeting U.S Route 20.

Turning into the sun, he began the long, winding drive through the Cascades. He liked this country and felt unpressed stopping now and then to make notes about interesting possibilities for future expeditions or to shoot what he called “memory snapshots.” The purpose of these causal photographs was to remind him of places he might want to visit again and approach more seriously. In later afternoon he turned north at Spokane, picking up U.S Route 2, which would take him halfway across the northern United States to Duluth, Minnesota.

He wished for the thousandth time in his life that he had a dog, a golden retriever, maybe, for travels like this and to keep him company at home. But he was frequently away; overseas much of the time and it would not be fair to the animal. Still, he thought about it anyway. In a few years he would be getting too old for the hard fieldwork. “I must get a dog then.” He said to himself.

Drives like this always put him into a sentimental mood. The dog was part of it. Robert Kincaid was alone as it’s possible to be – an only child, parents both dead, distant relatives who had lost track of him and he of them, no close friends.

He thought about Marian. She had left him nine years ago after five years of marriage. He was fifty–two now, that would make her just under forty. Marian had dreams of becoming a musician, a folksinger. She knew all of the Weavers’ songs and sang them pretty well in the coffeehouse of Seattle. When he was home in the old days, he drove her to the shows and sat in the audience while she sang.

His long absences – two or three months sometimes – were hard on the marriage. He knew that. She was aware of what he did when they decided to get married, and both of them had a vague (not clear) sense that it could all be handled somehow. It couldn’t when he came from photographing a story in Iceland and, she was gone. The note read, “Robert, it didn’t work out, I left you the Harmony guitar. Stay in touch.”

He didn’t stay in touch. Neither did she. He signed the divorce papers when they arrived a year later and caught a plane for Australia the next day. She had asked for nothing except her freedom.

51. Which route is the right one taken by Kincaid?

A. Bellingham – Washington 11 – Puget Sound – U.S Route 20 – U.S Route 2 – Duluth

B. U.S. Route 2 – Bellingham – Washington 11 – Puget Sound – U.S Route 20 – Duluth

C. U.S. Route 2 – U.S Route 20 – Duluth – Bellingham – Washington 11

D. Bellingham – Washington 11 –U.S. Route 2 –U.S Route 20 –Duluth

52. Which statement is true according to the passage?

A. Kincaid’s parents were dead and he only kept in touch with some distant relatives.

B. Kincaid would have had a dog if he hadn’t been away from home too much.

C. Kincaid used to have a golden retriever.

D. Kincaid needed a dog in doing his hard fieldwork.

53. Why did Kincaid stop to take photos while driving?

A. To write “memory snapshots”.

B. To remind himself of places he might want to visit again.

C. To avoid forgetting the way back.

D. To shoot beautiful scenery along the road.

54. What can you know about Marian?

A. She died after five years of marriage.

B. She was older than Kincaid.

C. She could sing very well and earned big money.

D. She was not a professional pop singer.

55. We can draw a conclusion from the passage that _____

A. Marian knew what would happen before she married Kincaid.

B. Kincaid thought his absence would be a problem when he married Marian.

C. It turned out that Marian could not stand Kincaid’s absence and left him.

D. After Marian left him, they still kept in touch with each other.

 

查看习题详情和答案>>

Friendship is very pleasant and also essential to people’s life . A man without friends is an angel without wings, whose life will suffer in the long loneliness and depression, Friendship is the mother of our spirit, who’ll warm her kid when hurt occures , We have much to share with our friends in life , confusion, excitement ,bitterness etc, It’s great to keep up a sincere friendship.
It takes many special qualities to make friends, Understanding should come first . Only when we get a better understanding of each other can we gain a believable and meaningful friendship. We may find our hobbies of common interest. This feeling of natural attraction gets us closer and closer.
It also takes a special kind of love that seems to know no end, Never hesitate to show your heartfelt care and kindness to your friend when she /he is in trouble . Love is not selfish , Love is a feeling that we should treasure all our lives,
Tolerance (宽容)is the third necessary part in friendship ,. We are absolutely different persons , This individual difference may cause conflict between us in every aspect of our life. Don’t care yourself too much . Try to tolerate him /her in an easy mood , Saints (圣人)are not perfect , let alone those ordinary people like us. Afterwards,  we should get a good communication.
Understanding , love and tolerance are the first three essences that come to a true friendship. Other qualities are also concerned such a s thoughtfulness, trust and patience, Remember, friendship is your spirit’s guard and everyone should treasure it.
【小题1】How many qualities of making friends are mentioned in the passage?
A.Six     B.Three.    C.Five     D Seven.
【小题2】To make a friend,should be the first quality.

A.toleranceB.1oveC.patienceD.understanding
【小题3】Which of the following is true according to the passage?
A.Friends often have the same character.
B.Friends can help us overcome loneliness and depression·
C.There shouldn’t be conflict between friends-
D.Friends can make us patient and believable.
【小题4】What is the main idea of the passage?
A.The meaning of a true friendship.
B.The happiness of having a good friend.
C.Special qualities to make friends.
D.The importance of friendship.

查看习题详情和答案>>


A peer is a person who is about the same age as you. Peers affect your life, whether you know it or not, just by spending time with you. 
Peers can have a good effect on one another. Maybe another student in your science class taught you an easy way to remember the planets in solar system. Maybe you got others excited about your new favorite book and now everyone’s reading it. 
However, sometimes peers affect one another in another way. For example, one kid in school might try to get another to cut class with him, your soccer friend might try to persuade you to be mean to another player and never pass her the ball, or a kid in the neighborhood might want you to shoplift with him. Some kids give in to peer pressure because they want to be liked, to fit in, or because they worry that other kids may make fun of them if they don’t go along with the group. Others may go along because they are curious to try something new that others are doing. The idea that “everyone’s doing it” may influence some kids to leave their better judgments or their common senses behind. 
Peer pressure can be extremely strong and hard to get rid of. Experiments have shown how peer pressure can influence someone to change her/ his mind from what she/ he knows for sure is a correct answer to the incorrect answer-just because everyone else gives the incorrect answer! That holds true for people of any age in peer pressure situations. 
It can be hard to walk away from peer pressure, but it can be done. Paying attention to your own feelings and beliefs about what is right and wrong can help you know the right thing to do. Inner strength and self-confidence can help you stand firm, walk away and resist doing something when you know better.
68. What is the best title for this passage? 
A. Peers have a good effect   B. Children give in to peer pressure
C. Peer pressure is hard to resist    D. Peer pressure
69. The underlined word “shoplift” in Paragraph 3 probably means “________”.
A. do some shopping     B. carry goods for shops 
C. steal in shops            D. take the lift upstairs in shops
70. The writer will NOT agree that ________.
A. only children change their correct answers to incorrect ones because of peer pressure
B. peers have an effect on one another
C. peer pressure can be got rid of
D. peers will believe in themselves if there are other peers who agree with them
71. By writing the passage the writer intends to ________.
A. tell people to follow other’s opinions
B. warn people to stay away from their peers
C. tell it is hard to walk away from pressure
D. persuade people to do the right thing regardless of peer pressure

查看习题详情和答案>>

Attitudes differed to small errors of grammar and usage, or inappropriateness of vocabulary and idiom, with the native speakers finding such errors a little irksome(令人厌烦的),though sometimes amusing, while the Chinese panel members paid hardly any attention to such errors as, for example, misuse of phrasal verbs and similar usages: “When I saw the job description, I decided to apply the position.” “I expect to find out a lot of challenge in the job.” “I can deal the emergency situations efficiently.”?

Errors of idiom or appropriateness caused more comment, during the post interview discussion, from the native speakers than from the Chinese panel members, on whom the errors were sometimes lost. For example, one candidate, when asked what salary he expected, replied: “I don’t care about it.” The message was clear enough, namely that he was primarily interested in the job, but the formulation of the message was not quite right. Even such ribticklers(笑话)as “I am a well planned person .”and “I would like to expose myself in another field”(both actually heard at interviews) tended to cause lipbiting among the expatriate rather than the Chinese interviewers.?

Panels with two Chinese and one expatriate used to be more common, but are becoming less common. The reason is that with more of the interview now being conducted in Chinese, the non Chinese speaker does not know what has already been asked and is liable to repeat in English questions that have already been covered in Chinese. This caused, naturally enough, confusion in the interviewee and can adversely affect the whole interview.?

The sensible procedure would seem to be to open the interview in the mother tongue of the candidates, to put them at their ease, then at a later stage turn to English, to test English proficiency. In practice, however, possibly because of the problem mentioned in the previous paragraph when the panel contains a foreigner, it is often the reverse, with a few, fairly standard, opening questions in English, and if these are successfully answered, then the job interview properly gets underway in Cantonese.?

One of the worst interview scenarios(方案)is when a foreigner who thinks she/he can speak Cantonese (but does so, in fact, badly) decides to question the interviewee in Cantonese. In other circumstances of a social nature the interviewee would no doubt politely compliment the foreigner on his or her good Cantonese, but in the seriousness of a job interview situation, the Chinese is confused and slightly embarrassed for the foreigner. These forays(初步尝试)into Chinese usually end pretty quickly with one of the Chinese members of the panel rescuing the foreigner and continuing the interview in English.?

64.Concerning misuses of phrasal verbs,____.

A.both Chinese and the native speakers of English find them amusing

B.the Chinese interviewers tend to be tolerant

C.the Chinese interviewers and the English native speaker interviewers often have a discussion

D.might sometimes become a laughing stock to the native speakers of English but draw hardly any attention from the Chinese

65.It is implied in the passage that ____.

A.Chinese are generally liable to make mistakes in English grammar and vocabulary usage

B.expatriate interviewers are generally more friendly with interviews

C.braver candidates can often get the upper hand

D.the candidates often deliver an improper message for the use of inappropriate expressions

66.Which of the following is NOT true according to the passage?

A.The non Chinese speaking interviewer might ask the questions which have already been asked by the Chinese and hence cause confusion.

B.It is more practicable to start an interview with a few fairly standard questions in English before switching to Chinese.

C.The best procedure of an interview would seem to be beginning in Cantonese and then testing English proficiency.

D.The Chinese interviewee often politely compliments the foreign interviewer if he or she speaks cantonese if it is not actually so good in the interview.?

67.This passage is mainly concerned with ____.

A.whether language proficiency or work ability counts in job interviews

B.how to avoid awkward situation in a job interview in HongKong

C.the language used in a job interview with both Chinese and expatriate panel members

D.the sensible procedure of getting on with an interview where the Chinese interviewee’s English is to be tested

 

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网