网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2510069[举报]
第Ⅱ卷 (共三节,满分45分)
第一节:(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。注意请将正确答案写在二卷答题纸相应位置上。
Body language is the quiet, secret and most powerful language of all. It is said that our body movements communicate about 50% of what we really mean while words themselves only express 7%. So, while your mouth is closed, just what is your body saying…
Arms. 71 If you keep your arms to the sides of your body or behind your back, this suggests you are not afraid of taking on whatever comes your way. 72 If someone upsets you, just cross your arms to show you’re unhappy.
Head. When you want to appear confident, keep your head level. If you are monitor in class, you can take on this position when you want your words to be taken seriously. 73
Legs. Your legs tend to move around a lot more than normal when you are nervous or telling lies. If you are at interviews, try to keep them still.
Posture. A good posture makes you feel better about yourself. 74 This makes breathing more difficult, which in turn can make you feel nervous or uncomfortable.
Mouth. When you are thinking, you often purse (皱拢) your lips. You might also use this position to hold back all angry comment you don’t wish to show.
75 .
|
A.If you are feeling down, you normally don’t sit straight, with your shoulders inwards. |
|
B.If you are pleased, you usually open your eyes wide and people can notice this. |
|
C.Outgoing people generally use their arms with big movements, while quieter people keep them close to their bodies. |
|
D.How you hold your arms shows how open and receptive you are to people you meet. |
E.However, it will probably still be noticed, and people will know you’re not pleased.
F.However, to be friendly in listening or speaking, you must move your head a little to one side.
G.Don’t say too much when you’re happy.
查看习题详情和答案>>
LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
查看习题详情和答案>>第Ⅱ卷 (共三节,满分45分)
第一节:(共5小题;每小题2分,满分10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。注意请将正确答案写在二卷答题纸相应位置上。
Body language is the quiet, secret and most powerful language of all. It is said that our body movements communicate about 50% of what we really mean while words themselves only express 7%. So, while your mouth is closed, just what is your body saying…
Arms. 71 If you keep your arms to the sides of your body or behind your back, this suggests you are not afraid of taking on whatever comes your way. 72 If someone upsets you, just cross your arms to show you’re unhappy.
Head. When you want to appear confident, keep your head level. If you are monitor in class, you can take on this position when you want your words to be taken seriously. 73
Legs. Your legs tend to move around a lot more than normal when you are nervous or telling lies. If you are at interviews, try to keep them still.
Posture. A good posture makes you feel better about yourself. 74 This makes breathing more difficult, which in turn can make you feel nervous or uncomfortable.
Mouth. When you are thinking, you often purse (皱拢) your lips. You might also use this position to hold back all angry comment you don’t wish to show.
75 .
A.If you are feeling down, you normally don’t sit straight, with your shoulders inwards.
B.If you are pleased, you usually open your eyes wide and people can notice this.
C.Outgoing people generally use their arms with big movements, while quieter people keep them close to their bodies.
D.How you hold your arms shows how open and receptive you are to people you meet.
E.However, it will probably still be noticed, and people will know you’re not pleased.
F.However, to be friendly in listening or speaking, you must move your head a little to one side.
G.Don’t say too much when you’re happy.
查看习题详情和答案>>情景对话(共5小题,每小题1分,满分5分) (请把此题的答案涂在答题卡相应的位置;E选项涂为A,B;F选项涂为A,C;G选项涂为A,D)
根据对话情景和内容,从对话后所给的选项中选出能填入每一空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑.选项中有两个为多余选项
Peter:
Monica: Yes, but not here. I don’t like eating standing up.
Peter: There is another restaurant over there.
Monica: Only the rich can afford to eat there.Besides, I’m not going into a restaurant that doesn’t have a menu.
Peter: We just passed a café that does snakes.
Monica:
Peter: You’re one of those people that are never satisfied, aren’t you?
A.Shall we have something to eat?
B.Do you come here very often?
C.I don’t like café without tables
D.It is expensive and charges very high prices.
E.Oh, I don’t like the look of it.
F.It serves very good coffee.
G.I can’t see a menu.
查看习题详情和答案>>
What do you think of British people and American people? You might think that there are no differences between the people in the two countries. After all they speak the same language, don't they? But if you ask a British or an American person, the differences are quite great.
What do British people think Americans are like? The British think Americans are very strange. They make a lot of noise and they laugh too loudly. They are rich, and they only think about money. But the British do say that Americans are kind, friendly people. They are happy to help you if you are in trouble.
What do Americans think of the British? Well, they think the British are cold and very unfriendly. They are not interested in success or in making lots of money. They think Britain is the best country in the world. They look down upon other countries. But Americans say that the British are quite good workers. They are brave and honest. And in time of trouble they face difficulties happily.
You can see that these ideas can cause misunderstanding between the British and Americans. But when American and British people become friends, they usually find things are not as bad as they expected.
根据文章内容,选择正确答案:
74. What do you think of the differences between British and American people?
A. Their differences are very small.
B. The differences are very great.
C. There are no differences between them.
D. Some people think there are, but some people don’t think so.
75. What do the British think Americans are like?
A. They are strange but friendly.
B. They are poor.
C. They are rich but unfriendly.
D. They are happy in trouble.
76. The American and British people usually get along quite well ____.
A. when misunderstanding is caused between them
B. once they become friends
C. after they fight
D. when they help each other