网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2506109[举报]
RichardSolo 1800 Rechargeable Battery
In just minutes a day, plug in and charge your iPhone quickly!
Just plug RichardSolo 1800 into your iPhone once or twice a day, for fifteen minutes, and keep your iPhone charged up. At your desk, or at dinner, plug RichardSolo into iPhone to instantly transfer charge. No more battery worries. RichardSolo will charge iPhone to full 1.5 times, and it is good for 3-5 years of recharges.
Use the iPhone while charging it. Even charge the RichardSolo 1800 and iPhone together at the same time. Take only one charger when traveling and wake up in the morning with the RichardSolo and the iPhone charged.
RichardSolo 1800 is largest in its class and holds its charge for months. Works with almost all iPhone cases.
Your satisfaction is guaranteed, with our 30-day return privilege. If you’re not satisfied for any reason, we’ll email you a pre-paid return label.
Actual customer comments:
To have your company exhibit such good service is unbelievably refreshing. — P.S.
This is what I call great customer support. I wish more companies would figure this out these days. Thank you so much. — D.C.
You have provided me one of the best services I have ever seen on any online/ telephone shopping. — T.K.
You must have the fastest processing and shipping in the industry!! — M.C.
This is the best customer service experience I have had in a long time. — L.L.
I’ve read online about your amazing customer service, and I must say I’m now a true believer. — B.L.
1.How long does it take the battery to charge up an iPhone?
|
A.15 minutes. |
B.30 minutes. |
C.1.5 hours. |
D.3 hours. |
2.What is special about the battery?
|
A.It is built in an iPhone. |
B.It is the smallest of its kind. |
|
C.It can also be used as a charger. |
D.It keeps power for about 30 days. |
3.Who mentions the transporting of the battery?
A. P.S. B. B.L. C. M.C. D. T.K.
4.The customer comments on the battery are mainly about its _______.
|
A.quality |
B.service |
C.function |
D.shopping |
5.C【解析】] 推理判断题。从顾客评论的第四条中“You must have the fastest processing and shipping in the industry!!”可得出
查看习题详情和答案>>LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
查看习题详情和答案>>根据文章内容,从方框A-F选项中,选出每一段的小题或能概括主题思想的最佳选项,选项中有一项为多余选项。
A. The Introduction of Paris
B. The Culture of Paris
C. The Population Growth in Paris
D. The Production of Paris
E. The Education in Paris
F. The Industries in Paris
1._____________________
Paris, the capital and the largest city of the country, is in north central France. The Paris metropolitan area contains nearly 20% of the nation’s population and is the economic, cultural, and political center of France. The French government have historically favored the city as the site for all decision making, thus powerfully attracting nearly all of the nation’s activities.
2._____________________
Paris has grown steadily since it was chosen as the national capital in the late 10th century. With the introduction of the Industrial Revolution, a great number of people moved to the city from the country during the 19th century. The migration was especially stimulated by the construction of railroads, which provided easy access to the capital. After World War II more and more immigrants arrived.
3.____________________
The city is the centralized(中央集权) control point of most national radio and television broadcasting. It is a place of publication of the most prestigious(有威望的)newspapers and magazines and an international book publishing center. With more than 100 museums, Paris has truly one of the greatest concentrations of art treasures in the world. The Louvre, opened as a museum in 1793, is one of the largest museums in the world.
4.___________________
In the late 1980s about 4.1 million pupils annually attended about 47,000 elementary schools. In addition, about 5.4 million students attended some 11,200 secondary schools. Approximately 1.2 million students were enrolled(录取) annually at universities and colleges in France in the late 1980s. French centers of learning have served as academic models throughout the world.
5.___________________
Paris is the leading industrial center of France, with about one quarter of the nation’s manufacturing concentrated in the metropolitan area. Industries of consumers goods have always been drawn to Paris by the enormous market of the big population; and modern, high-technology industries also have become numerous since World War II. Chief manufactures are machinery, automobiles, chemicals and electrical equipment.
查看习题详情和答案>>
第二部分:阅读理解 (共20小题;每小题2分,满分40分)
第一节:阅读下列文章,根据文章内容,从文后所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳答案。
Last year my wife and I spent a most interesting month in Turkey. Before we left, we were reminded of the difficulties of driving in Turkey. We certainly did not find this to be the case and, except for a few places in faraway mountain areas, the roads were wide, and well-paved (铺). We drove for 12 days along the Western Coast of Turkey and had no problems at all. We found the Turkish drivers most polite and well educated. We also found that eating lunch in the smaller towns was difficult so we picnicked almost every day.
The following day after our arrival was Turkey’s Children’s Day, started by Mustafa Kemal Ataturk. Ataturk loved children
and he often said, “Children are a new beginning of tomorrow”. He even dedicated the day 23rd of April to the children. Today, it is celebrated as Children’s Day as well as the date when the Republic of Turkey was founded.
On that day certain children are picked to take over the places of the government, and a lucky kid will be the president of Turkey for a whole day. He can decide what’s going to happen and whether or not he is going to have the president sit next to him. There are a very large number of things you can do but some shops aren’t open because they are celebrating as well.
All in all, it was a more enjoyable trip. I would recommend a trip to Turkey to anyone with an adventurous spirit!
36. Before the author and his wife went on a trip to Turkey, they were told that
_____.
A. it was difficult to travel in Turkey
B. it was not easy to drive in Turkey
C. the streets in Turkey were dangerous
D. there were many mountainous roads
37. Which of the following is TRUE, according t
o the first paragraph?
A. Places in mountain areas were difficult to reach.
B. The couple drove for 12 days during their journey.
C. The Turkish drivers had good manners.
D. It was difficult to eat meals in Turkey.
38. The underlined word “he” in th
e third paragraph refers to ______.
A. every one of us B. the government
C. the president of Turkey D. the lucky child
39. What can be
inferred from the passage?
A. The couple had no difficulty making their way in Turkey.
B. Turkey’s National Day was the 22nd of April.
C. The author joined in celebrating Children’s Day.
D. On Turkey’s Children’s Day everyone had a holiday.
根据文章内容,从方框A-F选项中,选出每一段的小题或能概括主题思想的最佳选项,选项中有一项为多余选项。
|
A.The Introduction of Paris |
|
B.The Culture of Paris |
|
C.The Population Growth in Paris |
|
D.The Production of Paris |
E. The Education in Paris
F. The Industries in Paris
61.______________________
Paris, the capital and the largest city of the country, is in north central France. The Paris metropolitan area has nearly 20% of the nation’s population and is the economic, cultural, and political center of France. The French government have historically favored the city as the site for all decision making, thus powerfully attracting nearly all of the nation’s activities.
62._____________________
Paris has grown steadily since it was chosen as the national capital in the late 10th century. With the introduction of the Industrial Revolution, a great number of people moved to the city from the country during the 19th century. The migration was especially stimulated by the construction of railroads, which provided easy access to the capital. After World War II more and more immigrants arrived.
63.____________________
The city is the centralized(中央集权) control point of most national radio and television broadcasting. It is a place of publication of the most prestigious(有威望的)newspapers and magazines and an international book publishing center. With more than 100 museums, Paris has truly one of the greatest concentrations of art treasures in the world. The Louvre, opened as a museum in 1793, is one of the largest museums in the world.
64.___________________
In the late 1980s about 4.1 million pupils annually attended about 47,000 elementary schools. In addition, about 5.4 million students attended some 11,200 secondary schools. Approximately 1.2 million students were enrolled(录取) annually at universities and colleges in France in the late 1980s. French centers of learning have served as academic models throughout the world.
65.___________________
Paris is the leading industrial center of France, with about one quarter of the nation’s manufacturing concentrated in the metropolitan area. Industries of consumers goods have always been drawn to Paris by the enormous market of the big population; and modern, high-technology industries also have become numerous since World War II. Chief manufactures are machinery, automobiles, chemicals and electrical equipment.
查看习题详情和答案>>