网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2505904[举报]
LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.
It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.
McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.
“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”
The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.
McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.
“I never had any bad results from customers,” he said.
39. Why was McCormick sentenced to prison?
A. He sold bombs. B. He caused death of people.
C. He made detectors. D. He cheated in business.
40. According to the judge, what McCormick had done ________ .
A. increased the cost of safeguarding
B. lowered people’s guard against danger
C. changed people’s idea of social security
D. caused innocent people to commit crimes
41. Which of the following is true of the detectors?
A. They have not been sold to Africa.
B. They have caused many serious problems.
C. They can find dangerous objects in water.
D. They don't function on the basis of science.
42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .
A. sold the equipment at a low price
B. was well-known in most countries
C. did not think he had committed the crime
D. had not got such huge profit as mentioned in the text
【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。
| 段落 | 关键词、句 | 大意推测 |
| 第一部分(Para. 1-3) | McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London | 新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。 |
| 第二部分(Para. 4) | cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people | 法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。 |
| 第三部分(Para. 5-7) | But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results | 案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。 |
【解析】
39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。
40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。
41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。
解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。
42. D。推理判断题。难度:中等。
解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较。
本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。
查看习题详情和答案>>1
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(
),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1.每处错误及其修改均仅限一词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
The winter holiday is coming, which made me excited. I have been looking forward at relaxing myself. I’d like to go skating, climb mountains and see several movie. I think I can play the basketball with my classmates. How a wonderful time I’ll have during the winter holiday! However, my parents think different. They don’t want me go out. They are afraid I’ll be knocked down by a truck, fallen off a tree, or fight with others. Besides, they are afraid I will lose my way. I hate being treated like a bird keeping in a cage. To get more freedom, so I will try to persuade them.
We hope to know much about you and let's keep in close touch.
查看习题详情和答案>>
完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分)
阅读下面短文,掌握其大意,然后从第36至第55小题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项。
When I was young,my parents ran a snack bar in our small town.
One evening in early April,my mother told me to fill in at the snack bar 36 a worker who had the flu.I told her I would mess it up, 37 I had never worked at the bar before.I 38
that instead of making money,I would end up owing it.
“You can do it,”said my mother.“ 39 ,you won’t get much business until lunch.”
“But I’ll never remember the orders,and I’m no good ___40_ money.Please,Mom,don’t
41 me.”
“Then I’ll help you,”she said.
I shrugged my shoulders.I thought my mother’s 42 was a bad one,but I 43 .
When I got to the bar the next day,I found my mother was 44 .Because the weather that day was rainy and cold,people wanted hot snacks and drinks. 45 ,I was really slow at taking the orders and making change.The line of people grew,and everybody seemed 46 .I was so nervous that my hands shook,and I 47 a cup into pieces.What a mess!Then my mother came to 48 me,and she also showed me how to make 49 .If someone gave me $5 for something that cost $3.25,I handed over 50 quarters and a dollar and said,“75 cents makes four dollars,plus one dollar makes five.”Things went more 51 after that.
By the end of the day,I could remember orders, 52 the bill,and make change quickly with a smile.I was even a little 53 when the sun came out and dried up business.My mother said she was proud of me,and when she 54 that I work at the snack bar again next year,I did not even shrug.I was too busy 55 the restaurant I would open one day.
36.A.to B.for C.after D.over
37.A.because B.though C.until D.while
38.A.promised B.noticed C.worried D.hoped
39.A.Therefore B.However C.Besides D.Yet
40.A.of B.on C.about D.with
41.A.blame B.fool C.frighten D.make
42.A.idea B.bar C.day D.answer
43.A.guessed B.obeyed C.begged D.admitted
44.A.angry B.sad C.wrong D.ashamed
45.A.At least B.At last C.At most D.At first
46.A.surprised B.impolite C.pleased D.impatient
47.A.damaged B.destroyed C.broke D.ruined
48.A.scold B.help C.beat D.save
49.A.money B.lunch C.coffee D.change
50.A.two B.three C.four D.five
51.A.smoothly B.fairly C.simply D.conveniently
52.A.turn in B.count out C.take over D.add up
53.A.discouraged B.disturbed C.disappointed D.distrusted
54.A.thought B.stated C.announced D.suggested
55.A.imagining B.preparing C.examining D.describing
查看习题详情和答案>>如下短文共有10处错误,每句中错误最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。按以下要求进行修改:
1)增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词;
2)删词:把多余的词用斜线(\)划掉;
3)修改:在错的词下画一横线,并在该横线下面写出修改后的词。
注意:1、每处错误及修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。
Do you prefer to travel by plane or by train? To my opinion, there are advantages and disadvantages traveling both by plane and by train. Travel by plane is time-saving, comfortably, and you can have a good rest on the trip,but it is too expensive. Unless you travel by train, it is not expensive and quite safety and you can appreciate the beautiful scenery on both side of the railway. However, it was too crowded and time-wasting, and we can take a good rest. So you can see every coin has two sides. You'd better to choose either of them depend on your own interest and economy.
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。
注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词;
2. 只允许修改10处,多者(从第l1处起)不计分。
Dear George,
It's been a week after we left your family and we are now back home. Thank you very much for showing them around your city and providing us for the wonderful meals. After we said goodbye to you, we went to Washington D.C., where we stayed for three days. My brother was so much fond of the museums there that he begged my parents to staying another couple of day. However, my father had to return to work on Monday, and we fly back last Saturday afternoon. It was really a nice experience. If you'd like to make trip to our city some day, I will be better than happy to be your guide.
Yours,
Mike
查看习题详情和答案>>