摘要:答案:B解析:人们听说在高等学府不礼貌的行为越来越普遍时.感到很惊讶.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2504125[举报]

LONDON —A British judge on Thursday sentenced a businessman who sold fake (假冒的)bomb detectors (探测器) to 10 years in prison, saying the man hadn’t cared about potentially deadly consequences.

It is believed that James McCormick got about $77. 8 million from the sales of his detectors — which were based on a kind of golf ball finder — to countries including Iraq, Belgium and Saudi Arabia.

McCormick, 57,was convicted (判罪) of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London.

“Your cheating conduct in selling a great amount of useless equipment simply for huge profit promoted a false sense of security and in all probability materially contributed to causing death and injury to innocent people,’’ Judge Richard Hone told McCormick. “You have neither regret, nor shame, nor any sense of guilt.”

The detectors, sold for up to $ 42,000 each, were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air. But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use.

McCormick had told the court that he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand.

“I never had any bad results from customers,” he said.

39. Why was McCormick sentenced to prison?

A. He sold bombs.                              B. He caused death of people.

C. He made detectors.                              D. He cheated in business.

40. According to the judge, what McCormick had done ________ .

A. increased the cost of safeguarding

B. lowered people’s guard against danger

C. changed people’s idea of social security

D. caused innocent people to commit crimes

41. Which of the following is true of the detectors?

A. They have not been sold to Africa.

B. They have caused many serious problems.

C. They can find dangerous objects in water.

D. They don't function on the basis of science.

42. It can be inferred from the passage that McCormick _________ .

A. sold the equipment at a low price

B. was well-known in most countries

C. did not think he had committed the crime

D. had not got such huge profit as mentioned in the text

【语篇解读】本文是一篇记叙文,题材是新闻报道。本文报道了一条卖假冒炸弹探测器的商人被判10年徒刑的新闻。

段落

关键词、句

大意推测

第一部分(Para. 1-3)

McCormick, 57,was convicted of cheats last month and sentenced Thursday at the Old Bailey court in London

新闻案件的简介:57岁的McCormick上月被起诉诈骗并于周三在伦敦的Old Bailey court法庭被判刑。

第二部分(Para. 4)

cheating conduct, promoted a false sense of security, contributed to causing death and injury to innocent people

法官宣判:罪犯的欺骗行为增强了人们虚假的安全感并促使导致给无辜百姓带来死亡和伤害。

第三部分(Para. 5-7)

But in fact they “lacked any grounding in science” and were of no use, sold…to… , never had any bad results

案件细节及当事人的反诉:假冒炸弹探测器被销往世界各地,但它根本没有科学依据,也毫无用处。罪犯狡辩假冒产品没有给用户带来任何不良后果。

【解析】

39. D。细节理解题。难度:中等。问题是“为什么McCormick被判刑入狱”。根据问题中的关键词sentenced to prison定位原文第一段。第一段说到McCormick是一位商人,生产了假冒的炸弹探测器,这是一种商业欺骗。选项D和其对应,为正确答案。

40. B。细节理解题。难度:难。问题是“根据法官的说法,McCormick的所为导致了什么样的结果”。根据问题中的关键词according to the judge定位第四段的第一句:your cheating conduct … promoted a false sense of security and … contributed to causing death and injury to innocent people(你的欺骗行为提高了人们虚假的安全感并助推给无辜百姓带来死亡和伤害)。由此可见,McCormick的行为让人们有了安全感,但这种安全并不真实。B “降低了人们防范危险的安全意识”符合此意,为正确答案。

41. D。判断题。难度:难。问题是“下面哪种说法对探测仪来说是正确的”。

解题思路:根据问题中的关键词detectors,把四个选项具体对应到原文中一处。A对应文章倒数第二段的最后一句he sold his detectors to the police in Kenya,the prison service in Hong Kong, the army in Egypt and the border control in Thailand。该句中的Kenya是非洲的肯尼亚,否定了A的说法。B对应第一段第一句“the man hadn’t cared about potentially deadly consequences”,法官只说罪犯没有关注潜在的致命后果,而不是已经导致严重的问题。C对应第五段的第一句话“were said to be able to find such dangerous objects as bombs under water and from the air”提示,探测仪的功能只是据说,而不一定真的具备找到水中危险物品的功能。选项D定位第五段的最后一句“in fact they ‘lacked any grounding in science’ and were of no use可知,这种探测仪没有科学根据,也毫无用途,和D“没有科学根据的工作原理”相吻合,故最佳答案是D。

42. D。推理判断题。难度:中等。

解题思路:返回原文,将选项与原文一一进行比较

本题主要考查第四段和第七段。A“以低价销售设备”与原文第四段第一句不符,因为该句提到法官指控McCormick通过卖一些无用的设备来巨额利润。B“在大多数国家很有名”与文中提到的区区几个国家和地区Iraq,Belgium,Saudi Arabia,Kenya,Hong Kong,Egypt和Thailand购买他的探测仪不符。C“认为他没有犯罪”和第七段对应,其中他所说的“I never had any bad results from customers”和C符合,C是正确答案。D“他没有赚取文中提到的那么大利润”在原文没有语言根据。

查看习题详情和答案>>

.

第三部分:阅读理解(共13小题;每小题2分,共26分)

阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中,选出最佳选项,将正确答案的选项字母标号写在答题纸上相对应的题号后。

One day last winter we received our first huge snowfall. An hour later I decided to let my dog out. That was when I got the shock! My sidewalk was cleaned and my path too. I had no idea who did this good deed. I looked over to my neighbor's driveway where the husband stood,open-mouthed and surprised. His sidewalk was also cleared. I asked him who did it. He just shook his head and let me know that he had no idea.

A week later we had another snowfall and I promised to pay attention this time just in case we had another visit from our snow angel. It was a good plan, but I got busy inside and forgot to keep a look out. Sure enough when I remembered to look out the snow had once again been cleared away.

Now I became determined to find my guardian(保护人) of the snow. Some three weeks went by when the snow started to fall again. I went to get a book and sat at the window just as the snow tapered off and my reading was interrupted by the sound of a shovel(铲子). I got to my feet to look out and was so choked up that I just stood there. My snow angel was an eight-year-old boy who lived a few houses away from me.

A month after the snows, I called him over and asked him if he knew of anybody who shoveled for me. He said, " I guess it was someone who likes you." So without taking credit for his good deed, he turned and left,

37. When the author saw her sidewalk was cleaned, she felt _________________.

A. excited      B. surprised          C. discouraged           D. satisfied

38. The second time the author failed to check who cleaned the snow. because she___________.

A. was busy cooking inside                       B. was not at home then

C. was too busy to pay attention                D. stood too far to see anything         

39. From the boy's answer "I guess it was someone who likes you", we can infer that the boy_____.

A. wanted to keep the truth a secret          B, might be a relative of the author's

C. wanted to make a good impression        D. wanted to make friends with the author

40. What can we learn from the passage?

A. It snowed every week where the author lived.

B. The author intended to praise the boy.

C. The author didn't like to clean snow,

D. No one knew who helped clean the snow at last.

 

查看习题详情和答案>>

阅读下列各小题,根据括号内的汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡上的相应题号后。

71. Luckily we brought with us a map, without which we __________________________ in the jungle. (get)

幸运的是,我们带着地图,要不然就迷路了。

72. Up to now, a large number of old houses in this area _________________________ so that the government can build a wide road. (pull)

到目前为止,政府为了修建宽敞的道路,已经拆除了这个地区大量的旧房屋。

73. With each classroom ______________________ a computer, the students have easy access to whatever information they are in want of. (equip)

给每个教室安装一台电脑,学生们就能轻易地获得他们需要的信息。

74. In London the Ferris wheel _____________________________ “London Eye” is a major tourist attraction. (refer)

   在伦敦,被称为“伦敦眼”的摩天轮是一个主要旅游胜地。

75. Could you tell me __________________________ that you found the missing photo? (where)

你能告诉我你在哪儿找到了这张丢失的相片?

76. Distant education is playing a more and more important role, ______________________for people to be educated wherever they are. (make)

   远程教育正起着越来越重要的作用,这使得人们不管在哪都能接受教育。

77. Mo Yan, _________________________ school to make a living at the age of 12, became the first Chinese Nobel Prize winner in literature. (drop)

   莫言是第一位获得诺贝尔文学奖的中国人,他12岁就辍学谋生。

78. I was driving along the street looking for a place to park _________________________. (happen)

   我沿着街开车想找个地方停车,这时突然发生了事故。

79. Small quantities of the so-called “rubber eggs” _____________________________ on the market in dozens of regions across China in January, 2012. (appear)

      据报道,在2012年1月中国一些地区的市场上出现了少量被称作“橡皮蛋”的鸡蛋。

80. Hardly _________________________ the train when he was surrounded by his fans quickly. (get)

   他刚下火车就立刻被他的粉丝们围住了。

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网