摘要:3.答案:Weekly film and concert schedules. 解析:由文中句子"Weekly film and concert schedules.which are being made.will be shown each Wednesday outside the library. 可知答案.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2429655[举报]

Weixin was created and put into market by Tencent on January 21, 2011. Because of its amazing functions(功能), low cost and convenience ( 便利), it is very popular. You can see many people around you using Weixin to talk with their friends.
Weixin can make people quick to send voice message, video, pictures and text by phone. Because it is sent by network(网络), distance is not a problem. Even if your friends are in foreign countries, you can use Weixin to contact.
Weixin supports Wi-Fi and 3G network. It can enjoy group chat up to 20 people. Besides this, it can do much. Weixin can search people around you. It also supports to send videos. You can share the wonderful pictures with other people at any tim . It can share your messages to the world and make new friends. Weixin can keep your pictures and texts in your phone. It also helps you to get your messages from others. Weixin makes more people “talk” with each other in different places at different times.
The cost of Weixin is very low. It costs nothing to own Weixin if you have a phone. The low cost is one of the main reasons why Weixin becomes popular. Many people say that it’s much more convenient than QQ. Nowadays these users can’t live without them. They chat on QQ and Weixin and express their thoughts on Weibo.
根据短文内容,选择最佳答案。
【小题1】. The use of Weixin began              .          .
A. in February, 2011             B. in January, 2011       C. in March, 2013
【小题2】 The underlined word “contact” means               in Chinese.              .
A. 联系                      B. 交易                C. 视频
【小题3】 How many Weixin’s functions are mentioned in this passage?
A. 3                          B. 5                  C. 7
【小题4】. According to the passage, we learn that                            .
A. only young people use Weixin to talk with their friends
B. Weixin can help people make new friends
C. the cost of Weixin is much more expensive than that of QQ
【小题5】. The main idea of the passage is              .
A. how to use Weixin to communicate with others
B. Weixin’s functions and its advantages
C. Weixin’s influences on most people’s lives

查看习题详情和答案>>

请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,完成下面表格,把答案写在答题卡指定的位

   置上。

 

  Our class had a weekly class meeting this week. We talked about how to deal with lies, hoaxes(骗局) or rumors (谣言) . Here are the stories some students told.

﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡

Zhang Wei: Yesterday my friend Jim went to school without his homework. He told the teacher that his dog ate it. It was just an excuse he made to cover the fact that he didn’t do his homework. The teacher knew about that and made Jim stay to finish his homework after school. Sometimes we think we can avoid trouble by making excuses when we do something wrong, but we’re really making the bigger.

﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡

Chen Ping: Last week I got a message. It said,” A little girl called Julia has brain cancer. The girl will get three cents from American Online each time this message is forwarded(转发). So please be kind and forward this to everyone you know. If not, you will have bad luck for a year.” In fact, it is just one of the silly chain letters(连锁信)to cheat you and waste your time.

﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡

Xu Yan: A big earthquake (地震) hit Ya’an, Sichuan on April 20th. The earthquake was strongly felt by people in Chengdu. A rumor said Chengdu would be hit by a bigger earthquake in the coming days. For the next several days, thousands of people camped outside their houses at night because of fear. Besides, many people rushed to buy food, water, medicine and so on. Some businessmen used people’s fear of earthquake to help sell their goods (商品) at a higher price. Of course, nothing happened in the end.

 

Information Card

The topic of this week’s class meeting

1.

 

Jim’s excuse for not bringing his homework

2.

 

Julia’s illness

3.

 

The place people in Chengdu camped when the rumor came

4.

 

The people who sold their goods at a higher price

5.

 

 

 

查看习题详情和答案>>
请阅读下面这篇文章,根据所提供的信息,完成下面表格,把答案写在答题卡指定的位
置上。
  Our class had a weekly class meeting this week. We talked about how to deal with lies, hoaxes(骗局) or rumors (谣言) . Here are the stories some students told.
﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡
Zhang Wei: Yesterday my friend Jim went to school without his homework. He told the teacher that his dog ate it. It was just an excuse he made to cover the fact that he didn’t do his homework. The teacher knew about that and made Jim stay to finish his homework after school. Sometimes we think we can avoid trouble by making excuses when we do something wrong, but we’re really making the bigger.
﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡
Chen Ping: Last week I got a message. It said,” A little girl called Julia has brain cancer. The girl will get three cents from American Online each time this message is forwarded(转发). So please be kind and forward this to everyone you know. If not, you will have bad luck for a year.” In fact, it is just one of the silly chain letters(连锁信)to cheat you and waste your time.
﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡﹡
Xu Yan: A big earthquake (地震) hit Ya’an, Sichuan on April 20th. The earthquake was strongly felt by people in Chengdu. A rumor said Chengdu would be hit by a bigger earthquake in the coming days. For the next several days, thousands of people camped outside their houses at night because of fear. Besides, many people rushed to buy food, water, medicine and so on. Some businessmen used people’s fear of earthquake to help sell their goods (商品) at a higher price. Of course, nothing happened in the end.
 
Information Card
The topic of this week’s class meeting
小题1:
 
Jim’s excuse for not bringing his homework
小题2:
 
Julia’s illness
小题3:
 
The place people in Chengdu camped when the rumor came
小题4:
 
The people who sold their goods at a higher price
小题5:
 
 
查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网