摘要:2.答案:D解析:由第二段中"Up to rlow Jack has helped some children from poor countries all over the world.by sending them each$200 a month. 可知选D.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2429644[举报]

Just before Christmas in 1971, a girl called Juliana was flying over a big forest of America. The plane was flying high in the sky.

Suddenly, there was loud noise. Juliana, through, air, herself, falling, found, the. She closed her eyes. She was sure that she was going to die.

She fell 3,000 meters. When Juliana opened her eyes again, she found that she had landed in a tree in the middle of a forest. To her surprise, she was alive. She wasn’t even badly hurt.  She was still sitting in her seat and holding a bag of sweets. She got out of the seat and climbed down the tree. But she could, see nobody else.  She was alone except for a  few dead bodies(死尸) here and there.

She began to walk. At first she had nothing to eat except the sweets.  Later, she found a little fruit. She had never seen this kind of fruit before.  She found that the fruit was safe after she saw some monkeys eating it.

     After four days, she came to a deep river. She walked by the side of the river for six more days and at last arrived at an Indian (印第安的) village.  She was safe!

1. Who did Juliana survive with?

   _____________________________________________________________

2. How long did Juliana walk until she  reached the Indian village?

   _____________________________________________________________

3. 请将第一斜体部分翻译成汉语。

   _____________________________________________________________

4.请将第二段中划线部分连接成一个通顺正确的句子。

   _____________________________________________________________

5. What do you think of Juliana in this accident?

   _____________________________________________________________

 

查看习题详情和答案>>

There ate over 800 boarding(寄宿) schools in the United Kingdom with students from home and foreign countries.Boarding schools started hundreds of years ago in the country.But the earliest boarding schools were set up for white, rich boys only.Now, both boys and girls can go to boarding schools from the age of 7 to 18.

What to do

In the United Kingdom boarding schools have three terms in a school year and there are about 13 weeks each term.Students study and live with one another.They need permission to go outside.In some schools each student has his or her own schedule.Besides the usual classrooms and laboratories, the boarding schools have lots of other equipment for their students including music rooms, boats, swimming pools, cinemas and theaters.Most boarding schools have a “lights out” time.So when it's time to go to bed, all the lights in the dormitories are turned off.Some senior teaching staff work as housemasters(舍监).Each of them takes care of 50 students all the time, and especially after school hours.

       4     

Nearly all students at boarding schools in the United Kingdom wear a school uniform.Boys usually wear a shirt and a tie, and girls wear a white blouse(罩衫), sometimes also a tie and a skirt.As students get older the rules become less strict.

What to eat

In the United Kingdom, boarding schools provides students with delicious food.They can choose to have a full English breakfast or simply bread with marmalade(柑橘酱).They can also choose between a vegetarian meal and another meal at lunch and dinner.And there is always a salad buffet(自助餐), other side-dishes and a dessert.Many boarding dormitories also have a kitchen so students can make themselves something to eat at any time, or drink tea or have a snack between meals.

1.Jimmy is five years old now.Can he go to a hoarding school in the United Kingdom?

2.Tony is a student at a boarding school in the United Kingdom.How long does be need to stay at school every year?

3.“They can’t go out without permission.”请在第二段中找出此句的同义句。

4.What is the best title(题目) for the third paragraph(段落).

5.请将文中划线句子译成汉语。

查看习题详情和答案>>
Just before Christmas in 1971, a girl called Juliana was flying over a big forest of America. The plane was flying high in the sky.
Suddenly, there was loud noise. Juliana, through, air, herself, falling, found, the. She closed her eyes. She was sure that she was going to die.
She fell 3,000 meters. When Juliana opened her eyes again, she found that she had landed in a tree in the middle of a forest. To her surprise, she was alive. She wasn’t even badly hurt.  She was still sitting in her seat and holding a bag of sweets. She got out of the seat and climbed down the tree. But she could, see nobody else.  She was alone except for a  few dead bodies(死尸) here and there.
She began to walk. At first she had nothing to eat except the sweets.  Later, she found a little fruit. She had never seen this kind of fruit before.  She found that the fruit was safe after she saw some monkeys eating it.
After four days, she came to a deep river. She walked by the side of the river for six more days and at last arrived at an Indian (印第安的) village.  She was safe!
1. Who did Juliana survive with?
_____________________________________________________________
2. How long did Juliana walk until she  reached the Indian village?
_____________________________________________________________
3. 请将第一斜体部分翻译成汉语。
_____________________________________________________________
4.请将第二段中划线部分连接成一个通顺正确的句子。
_____________________________________________________________
5. What do you think of Juliana in this accident?
_____________________________________________________________
查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网