网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2427762[举报]
1根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。
These days, when the world seems to be hard to control, walking can make you feel peaceful. It gives you a chance to slow down, to relax and to appreciate yourself and your life in general. It helps you slow down enough to breathe deeply, to calm your thoughts, and to research the natural world filled with wonders. And yes, to love yourself more.
Try to spend one day for a long travel on foot—far from the requirements of work and family. First, choose a date and mark it as your “relaxing day”. Next, choose a place that you want to visit on foot. If you enjoy being out in nature, head to a wide and open place. Try to choose a place that’s no more than 15 minutes from your home. You want to spend your time walking, not driving.
Walk at an easy speed so you can walk longer and farther. If you normally walk two miles a day, go for four to six miles. Wear comfortable clothes. If it’s warm, wear a hat to protect your face. And don’t forget your sunglasses— not only to protect your eyes but also to give you a sense of privacy while you walk.
Before you go out, get up early so you can spend a few minutes relaxing. Relaxing is something few people spend in their spare time, but it leaves you feeling much lighter and less annoyed. Read something relaxing before you leave home, and it’ll put you in a different condition of mind. And, of course, eat a healthy breakfast and drink plenty of water. Then pick up your backpack and head out. And enjoy yourself.
1.From the passage, we can control our feeling by______.
A. running a long way B. having a long walk
C. talking with best friends D. communicating with parents
2.Walking can help you EXCEPT _______.
A. making you calm B. feeling more excited
C. thinking things calmly D. breathing deeply
3.What can you do to prepare if you plan to hike according to the passage?
A. Check the car carefully B. Run for a long time
C. Wear comfortable clothes D. Take enough food and water
4.Before you go out for a walk, you should _______.
A. eat a healthy breakfast. B. drink plenty of water.
C. get up early and relax yourself. D. all above.
5.From the passage, we can know________.
A. the world is very peaceful now
B. we can have a walk to relax ourselves during busy days
C. when we want to have a long walk, we should let others drive a car
D. we should have a long hike every day
查看习题详情和答案>>
These days, when the world seems to be hard to control, walking can make you feel peaceful. It gives you a chance to slow down, to relax and to appreciate yourself and your life in general. It helps you slow down enough to breathe deeply, to calm your thoughts, and to research the natural world filled with wonders. And yes, to love yourself more.
Try to spend one day for a long travel on foot—far from the requirements of work and family. First, choose a date and mark it as your “relaxing day”. Next, choose a place that you want to visit on foot. If you enjoy being out in nature, head to a wide and open place. Try to choose a place that’s no more than 15 minutes from your home. You want to spend your time walking, not driving.
Walk at an easy speed so you can walk longer and farther. If you normally walk two miles a day, go for four to six miles. Wear comfortable clothes. If it’s warm, wear a hat to protect your face. And don’t forget your sunglasses— not only to protect your eyes but also to give you a sense of privacy while you walk.
Before you go out, get up early so you can spend a few minutes relaxing. Relaxing is something few people spend in their spare time, but it leaves you feeling much lighter and less annoyed. Read something relaxing before you leave home, and it’ll put you in a different condition of mind. And, of course, eat a healthy breakfast and drink plenty of water. Then pick up your backpack and head out. And enjoy yourself.
【小题1】From the passage, we can control our feeling by______.
| A.running a long way | B.having a long walk |
| C.talking with best friends | D.communicating with parents |
| A.making you calm | B.feeling more excited |
| C.thinking things calmly | D.breathing deeply |
| A.Check the car carefully | B.Run for a long time |
| C.Wear comfortable clothes | D.Take enough food and water |
| A.eat a healthy breakfast. | B.drink plenty of water. |
| C.get up early and relax yourself. | D.all above. |
| A.the world is very peaceful now |
| B.we can have a walk to relax ourselves during busy days |
| C.when we want to have a long walk, we should let others drive a car |
| D.we should have a long hike every day |
完形填空: 从每小题A、B、C三个选项中,选出能填入空白处的最佳答案。
Some people say they have a solution(解决) to the problems of car crowding and pollution. In many cities, hundreds of people 1 bikes to work every day. In the New York City, some bike riders have even set up a group: Bike for a Better City. They say if more people ride bikes to work, there would be 2 cars and less dirty air.
For several years this group has tried to gather(聚集) help for bike riders. They want to have special roads 3 bikes only, because when bikes and cars use the same road, there may be accidents. Bike for a Better City thinks if there were bike roads, more people would use bikes.
But no bike roads have been established(建立) 4 . Not everyone thinks it is a good 5 . Drivers don’t like it, and some shop owners(主人) don’t like it, 6 . And most people live 7 far from the city to travel by bike. Still, people have done 8 about it. On Saturdays and Sundays, the largest open park in New York is 9 to cars, and the roads may be used by bikes only, but the group still says this is not enough and goes on fighting 10 bike roads. I think there will be more bike roads in the future.
【小题1】A. on B. ride C. by
【小题2】A. fewer B. less C. more
【小题3】A. until B. for C. of
【小题4】A. yet B. once C. just
【小题5】A. hope B. way C. help
【小题6】A. too B. also C. either
【小题7】A. very B. quite C. too
【小题8】A. nothing B. something C. anything
【小题9】A. closed B. open C. opening
【小题10】A. get B. to get C. ask
One day a man saw an old lady standing by her expensive car, clearly in need of help. So he stopped his old truck and got out. Although he was smiling, the old lady was worried. Was he gong to hurt her? He didn’t look safe.
The man could see that she was frightened, so in his friendliest voice he said, “I’m here to help you, madam. Why don’t you wait in the car where it’s warm? By the way, my name is Bryan Anderson.” Bryan quickly fixed the car and the lady thanked him. Then she asked how much she should pay him.
But Bryan wanted no money. He was just giving a hand to someone in trouble. This was normal for him. He said, “If you really want to repay me, next time you see someone in need, help them and think of me.”
After saying goodbye, the lady continued down the road until she reached a small café where she decided to stop for something to eat. As the pretty waitress took her order, the lady noticed she was nearly eight months pregnant(怀孕). Although the waitress looked tired she was very kind. As the lady was going to pay the $10 bill she remembered Bryan’s words.
She paid with a hundred-dollar bill. But when the waitress returned with the change the lady was gone. On the table she saw a small note. There ware tears in her eyes when she read it: “Somebody once helped me the way I’m helping you. If you want to pay me back, continue being kind to others.” Under the note were nine more $100 bills.
Was the old lady an angel? The waitress was so excited that she called her husband to tell him the news. “Bryan Anderson my dear…you’re not going to believe what just happened…”
1.When the lady saw Bryan, she was worried because she thought_____ .
A. he may hurt her B. he wasn’t going to stop
C. he couldn’t help her D. she didn’t have enough money
答案: A
【解析】
2.What can we learn about the old lady from the story?
A. She was never kind to others.
B. She was usually quite careless.
C. She was probably very rich.
D. She was not a very good driver.
答案: C
【解析】
3.The underlined expression “giving a hand to(Paragraph 3)is closest in meaning to “____”.
A. questioning B. helping C. hurting D. calling
答案: B
【解析】
4.The underlined word “it” (Paragraph 5) refers to “____”.
A. the change B. the bill C. the note D. the order
答案: C
【解析】
5.Which of the following shows the relationship between the man, the lady and the waitress?
![]()
![]()
答案:D
【解析】
查看习题详情和答案>>
完形填空: 从每小题A、B、C三个选项中,选出能填入空白处的最佳答案。
Some people say they have a solution(解决) to the problems of car crowding and pollution. In many cities, hundreds of people 1 bikes to work every day. In the New York City, some bike riders have even set up a group: Bike for a Better City. They say if more people ride bikes to work, there would be 2 cars and less dirty air.
For several years this group has tried to gather(聚集) help for bike riders. They want to have special roads 3 bikes only, because when bikes and cars use the same road, there may be accidents. Bike for a Better City thinks if there were bike roads, more people would use bikes.
But no bike roads have been established(建立) 4 . Not everyone thinks it is a good 5 . Drivers don’t like it, and some shop owners(主人) don’t like it, 6 . And most people live 7 far from the city to travel by bike. Still, people have done 8 about it. On Saturdays and Sundays, the largest open park in New York is 9 to cars, and the roads may be used by bikes only, but the group still says this is not enough and goes on fighting 10 bike roads. I think there will be more bike roads in the future.
1.A. on B. ride C. by
2.A. fewer B. less C. more
3.A. until B. for C. of
4.A. yet B. once C. just
5.A. hope B. way C. help
6.A. too B. also C. either
7.A. very B. quite C. too
8.A. nothing B. something C. anything
9.A. closed B. open C. opening
10.A. get B. to get C. ask
查看习题详情和答案>>