摘要:10.B.根据最后一句“effects will come just like Chinese medicine 以及文意可知come为正确选项. 24 Mr. Green was ill and went to the hospital. A doctor 1 and said, “Well, Mr. Green, you are going to 2 some injections, and you’ll feel much better. A nurse will come 3 give you the first one this evening, and then you’ll 4 get another one tomorrow evening. 5 a young nurse came to Mr. Green’s bed and said to him, “I am going to give you your 6 injection now, Mr. Green. Where do you want it? The old man was 7 . He looked at the nurse for a 8 , then he said, “ 9 has ever let me choose that before. Are you really going to let me choose now? “Yes, Mr. Green, the nurse answered. She was in a hurry. “Where do you want it? “Well, then, the old man answered 10 “I want it in your left arm, please.

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2421644[举报]

Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.

A.he often made up jokesB.he didn’t like money
C.he looked very funnyD.they thought he was a fool
【小题7】The villagers wanted to show the visitors___________.
A.how silly Freddie wasB.how clever Freddie was
C.How kind people were to FreddieD.that Freddie had much money
【小题8】The visitor felt sorry for Freddie because he though_________.
A.Freddie did not know money was useful
B.the villager was not kind enough to the boy
C.Freddie did not get along well with the villagers
D.Freddie did not know the dollar coin was worth more
【小题9】From the story we know that Freddie was__________.
A.poorB.kindC.cleverD.silly
【小题10】The best title for the passage should be __________.
A.Clever VillagersB."Foolish" Freddie
C.Freddie and a VisitorD.A Visitor and the Villagers

查看习题详情和答案>>
阅读下面的短文,并根据短文内容后的要求答题。
      In today's world many people seemed to be hungry for money. Money does have its most useful effect on
the poor. But even if a person has already got plenty of money, ______.
      If money were everything, all millionaires would have real love, true friendship, good health and a long life.
However, this is not always correct.
      Since the beginning of time no three words have ever invited more pleasure than "I love you". But can love
be bought? I'm afraid not. Love means to give, not to take. To every person, health and a long life are probably
the best thing. Well, can health and a long life be bought with money? The answer is "No".
      Of all the longest living people in the world, few of them are millionaires. True friendship can't be bought,
either. In a word, where money is dreamed too much, it can cause brothers to quarrel, marriage to end, lovers
to hate, and strangers to fight. No matter how much money you have, it is still not enough to make a happy
person if you have no one to laugh with, no one to cry for.
1. 从文中找出与下面句子意义相近的句子。 
    It seems that a lot of people want money very much now.
    _____________________________________________________
2. 根据短文内容回答问题.
    What are probably the most important things to everyone?
    _____________________________________________________
3. 根据短文内容,将第一段最后一句补充完整。
    But even if a person has already got plenty of money, _________________________.
4. 将文中划线句子译成汉语.
    _____________________________________________________
5. 根据短文内容,写出文章标题。
                                                                                                 
查看习题详情和答案>>
Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
小题1:根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
小题2:根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
小题3:根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
小题4:根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
小题5:这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
小题6:People laughed at Freddie because__________.
A.he often made up jokesB.he didn’t like money
C.he looked very funnyD.they thought he was a fool
小题7:The villagers wanted to show the visitors___________.
A.how silly Freddie wasB.how clever Freddie was
C.How kind people were to FreddieD.that Freddie had much money
小题8:The visitor felt sorry for Freddie because he though_________.
A.Freddie did not know money was useful
B.the villager was not kind enough to the boy
C.Freddie did not get along well with the villagers
D.Freddie did not know the dollar coin was worth more
小题9:From the story we know that Freddie was__________.
A.poorB.kindC.cleverD.silly
小题10:The best title for the passage should be __________.
A.Clever VillagersB."Foolish" Freddie
C.Freddie and a VisitorD.A Visitor and the Villagers
查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网