网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2421644[举报]
Foolish(silly) Freddie lived in a small village. The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was. They thought this was a funny thing to do.
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
【小题1】根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
【小题2】根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
【小题3】根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
【小题4】根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
【小题5】这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
【小题6】People laughed at Freddie because__________.
| A.he often made up jokes | B.he didn’t like money |
| C.he looked very funny | D.they thought he was a fool |
| A.how silly Freddie was | B.how clever Freddie was |
| C.How kind people were to Freddie | D.that Freddie had much money |
| A.Freddie did not know money was useful |
| B.the villager was not kind enough to the boy |
| C.Freddie did not get along well with the villagers |
| D.Freddie did not know the dollar coin was worth more |
| A.poor | B.kind | C.clever | D.silly |
| A.Clever Villagers | B."Foolish" Freddie |
| C.Freddie and a Visitor | D.A Visitor and the Villagers |
岐王宅里寻常见,崔九堂前几度闻。
正是江南好风景,落花时节又逢君。
对杜甫的《江南逢李龟年》一诗分析有误的一项是( )3分。
| A.诗的前两句中,“寻常见”“几度闻”,既写出李、杜交往之密、友谊之深,又从一个侧面表现“开元盛世”的繁华。 |
| B.诗的最后一句中,“落花时节”比喻诗人和李龟年潦倒凄凉的处境和唐王朝国运的衰落。 |
| C.诗的前两句叙事,后两句直抒胸臆,全诗运用映衬对照的手法来凸现主题。 |
| D.全诗既流露出对“开元盛世”的留恋,又流露出“风景依旧,人事全非”的感慨。 |
I hear you’ve got some new Australian coins._______ I have a look?
| A.Do | B.May | C.Shall | D.Should |
玲玲在英语学习上遇到了困难,她想发个邮件给课本的英方主编Simon Greenall先生,希望得到帮助。在你的帮助下,她写好了邮件。当她去问老师邮箱地址时,调皮的同桌大明把邮件内容的顺序打乱并删除了最后一句的部分文字。请你帮玲玲重新排序并完成最后一句。
将A、B、C、D四个选项填入下面相应的横线上(1~4小题),并补全第5小题。
| Mr. Greenall, 1. 2. 3. 4. 5.I hope Yours, Lingling |
A.I'm very glad to write to you.I'm a student from Jiaxing,Zhejiang,China.I know you're the writer of our English textbook.I've got many problems in English learning.
B.Second,when I read English,I meet many new words.So I can't understand the passage.
C.The above problems trouble me a lot.What should I do?
D.First,in English class I can't follow my teacher because I'm not good at listening.
查看习题详情和答案>>the poor. But even if a person has already got plenty of money, ______.
If money were everything, all millionaires would have real love, true friendship, good health and a long life.
However, this is not always correct.
Since the beginning of time no three words have ever invited more pleasure than "I love you". But can love
be bought? I'm afraid not. Love means to give, not to take. To every person, health and a long life are probably
the best thing. Well, can health and a long life be bought with money? The answer is "No".
Of all the longest living people in the world, few of them are millionaires. True friendship can't be bought,
either. In a word, where money is dreamed too much, it can cause brothers to quarrel, marriage to end, lovers
to hate, and strangers to fight. No matter how much money you have, it is still not enough to make a happy
person if you have no one to laugh with, no one to cry for.
1. 从文中找出与下面句子意义相近的句子。
It seems that a lot of people want money very much now.
_____________________________________________________
2. 根据短文内容回答问题.
What are probably the most important things to everyone?
_____________________________________________________
3. 根据短文内容,将第一段最后一句补充完整。
But even if a person has already got plenty of money, _________________________.
4. 将文中划线句子译成汉语.
_____________________________________________________
5. 根据短文内容,写出文章标题。
One day, a visitor came to the village.
"Watch this", a villager said, and called to Freddie. "Come and play a game, Freddie, " he shouted. Freddie walked slowly towards him, a silly smile on his face.
"Look! Freddie, "the villager said, "I’ve got something for you." He showed Freddie a dollar coin and a much larger 50-cent coin."Which would you like?" he asked Freddie.
Freddie took the 50-cent coin at once.
The villager laughed."See how foolish he is," he said."He always does that. He’s too silly to learn anything." He walked away, leaving Freddie with the visitor.
The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.Two times as much."
"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."
小题1:根据第一段The people of the village laughed at him. They liked to show visitors how silly Freddie was.描述,可知选D
小题2:根据第一段They liked to show visitors how silly Freddie was. 描述,可知选A
小题3:根据最后一段The visitor felt sorry for Freddie and said to him, "Although the 50-cent coin is bigger than the$1 coin, the$1 coin is worth(值) much more.描述,可知他认为弗雷迪不知道这些硬币的价值.故选D
小题4:根据短文最后一句话"I know that," Freddie said."But once I take the$1coin, they’ll stop playing the game."可知弗雷迪这样做只是为了让人们不断地给他钱,故选C,他其实很聪明.
小题5:这篇短文主要描述了一个被村民们认为很傻的人,但是实际上这个人很聪明.故选B,foolish用引号括起来,表示相反的含义.
小题6:People laughed at Freddie because__________.
| A.he often made up jokes | B.he didn’t like money |
| C.he looked very funny | D.they thought he was a fool |
| A.how silly Freddie was | B.how clever Freddie was |
| C.How kind people were to Freddie | D.that Freddie had much money |
| A.Freddie did not know money was useful |
| B.the villager was not kind enough to the boy |
| C.Freddie did not get along well with the villagers |
| D.Freddie did not know the dollar coin was worth more |
| A.poor | B.kind | C.clever | D.silly |
| A.Clever Villagers | B."Foolish" Freddie |
| C.Freddie and a Visitor | D.A Visitor and the Villagers |