摘要:II. 听对话.选答案 本题共有10个小题.每个小题有一段对话和一个问题.读两遍.请根据每段对话的内容和后面的问题.从所给的三个选项中选出最恰当的一项. 6. M: I like vegetables very much. I have them every day. W: Sure. Eating enough vegetables is good for our health. I like eating vegetables, too. Q: What do they like to eat every day? 7. M: Excuse me. Is there a hospital near here? W: No, there isn' t The nearest hospital is about three kilometers away. You' d better take a bus. Q: How far is the nearest hospital? 8. M: Hi, Lucy. I hear you will go to Beijing soon. It' s already Monday today. When are you going to leave? W: The day after tomorrow. Q: When is Lucy going to Beijing? 9. M: What can I do for you. Madam? W: Please show me the book on the shelf. Is that a book about computer? Q: Where are they talking? 10. M: Hello, Alice. Is Bill better now? W: 0h, yes. Much better. But the doctor says he* 11 have to stay in bed for another two days. Q: How is Bill now? 11. M: Julia, you say your brother is a singer. How about your sister? W; She is a nurse. Q: What is Julia' s sister? 12. M: We are going to play table tennis this Sunday. Would you like to join us, Mary? W: I'd love to. But you see, I have a test next Monday morning. I have to get ready for it. Q: What will Mary do this Sunday? 13. M; Katie, I hear you are moving to a new place. W: Yes. My house here is too small. Q: Why is Katie moving? 14. M; Excuse me, may I come in? W:0h, Jim. Come in. please. You are late again. Why? M: Because the traffic is too heavy. Q: Why is Jim late again? 15. M: Hey, Anna. How do you get to school every day? W: I usually ride my bike, but sometimes I take a bus. M: Is it far? W: Yes, a little. Q: How does Anna usually go to school?

网址:http://m.1010jiajiao.com/timu3_id_2375838[举报]

听力测试(共20题,每小题1.5分,满分30分)

Ⅰ.听句子或对话,选出与句子或对话意思相符的图片。句子或对话读一遍。

1.________

2.________

3.________

4.________

5.________

Ⅱ.听对话,选答案。对话读两遍。

第一节 听第一段对话,回答第6、7小题。

6.When did the accident happen?

A.Today.

B.Tomorrow.

C.Yesterday.

7.Who sent the woman to a hospital?

A.A policeman.

B.A doctor.

C.A friend.

第二节 听第二段对话,回答第8-10小题。

8.How many bedrooms does Lily's new house have?

A.One.

B.Two.

C.Three.

9.How long did Lily get to work earlier than the man this morning?

A.10 minutes.

B.15 minutes.

C.25 minutes.

10.Why did the man decide to leave home 15 minutes earlier tomorrow?

A.Because he didn't want to be late again.

B.Because he wanted to be together with Lily.

C.Because he wanted to be the first to get to the office.

Ⅲ.听短文,选择正确答案。短文读两遍。

1l.How long did it take them to get to the Ming Tombs?

A.For one hour.

B.For one hour and a half.

C.For two hours.

12.The parking lot was crowded with ________.

A.many people

B.many cars.

C.many kinds of vehicles.

13.Who was lost during visiting Dingling Tomb?

A.Jim.

B.Mary.

C.Kangkang.

14.Mary ________ speak Chinese.

A.couldn't.

B.could.

C.can.

15.From the passage, we know Mary enjoyed ________.

A.Taking photos.

B.Talking.

C.Drawing.

Ⅳ.听短文,填表格。短文读两遍。

查看习题详情和答案>>

听力测试(共30小题;每小题1分,满分30分)

Ⅰ.听句子,选出与句子意思相符的图片。每个句子读两遍。

1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________

Ⅱ.听对话,选答案。听下面10段对话,每段对话后有一个或两个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。每段对话读两遍。

听第一段对话,回答第6小题。

6.What class is the girl in?

A.9.

B.8.

C.7.

听第二段对话,回答第7小题。

7.How old is Jane?

A.7.

B.16.

C.17.

听第三段对话,回答第8小题。

8.What’s Michael’s favorite subject?

A.Chinese.

B.Math.

C.English.

听第四段对话,回答第9小题。

9.Where does Maria’s mother work?

A.In a school.

B.On a farm.

C.In a hospital.

听第五段对话,回答第10小题。

10.How will the weather be tomorrow?

A.Rainy.

B.Sunny.

C.Cloudy.

听第六段对话,回答第11、12小题。

11.What does the woman want to buy?

A.A dress.

B.A shirt.

C.A skirt.

12.What size does her daughter wear?

A.Size S.

B.Size M.

C.Size L.

听第七段对话,回答第13、14小题。

13.Where’s the man going?

A.Railway station.

B.Bus station.

C.Police station.

14.How can the man get there?

A.On foot.

B.By bus.

C.By subway.

听第八段对话,回答第15、16小题。

15.How long did the man stay in Jiuzhaigou?

A.Seven days.

B.Six days.

C.Five days.

16.When did the woman go to Jiuzhaigou?

A.Last week.

B.Last month.

C.Last year.

听第九段对话,回答第17、18小题。

17.Why hasn’t Jimmy come down for breakfast?

A.Because he is sleeping.

B.Because he is ill.

C.Because he forgets the time.

18.Where may the speakers be?

A.At school.

B.In the hospital.

C.At home.

听第十段对话,回答第19、20小题。

19.Whom does Jane often send e-mails to?

A.English friends.

B.Chinese friends.

C.Japanese friends.

20.What does the man usually do on the Internet?

A.Download music.

B.Send e-mails.

C.Read news.

Ⅲ.听短文,选择正确答案。听短文,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。短文读两遍。

21.Where did Daniel move in 1994.

A.Nigeria.

B.Canada.

C.England.

22.What did Daniel want to do for his village?

A.Build a school.

B.Have a food festival.

C.Sell the food.

23.How did Mr.Zhao order the meal?

A.On the Internet.

B.On the phone.

C.On TV.

24.Who sold the most food in the food festival?

A.Kangkang.

B.Jane.

C.Maria.

25.How much money did they send to Daniel?

A.¥500.

B.¥1000.

C.¥1500.

Ⅳ.听短文,填表格。听短文,根据短文内容在空格中填入恰当的单词(每空一词)。短文读三遍。

查看习题详情和答案>>

听力

Ⅰ.听句子,选出与句子意思相符的图片。每个句子读两遍。

1________ 2________ 3________ 4________ 5________

Ⅱ.听对话,选答案。听下面10段对话,每段对话后有一个或几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项。每段对话读两遍。

听第一段对话,回答第6小题。

6What class is Li Lei in?

AClass 3

BClass 4

CClass 5

听第二段对话,回答第7小题。

7How much is the watch?

A24 dollars

B25 dollars

C52 dollars

听第三段对话,回答第8小题。

8What does the man think of the movie?

AWonderful

BBoring

CInteresting

听第四段对话,回答第9小题。

9Why does Jim have a headache?

AHe had a cold

BHe was caught in a rain

CHe went to bed late

听第五段对话,回答第10小题。

10How old is Kangkang's sister?

A14

B16

C18

听第六段对话,回答第1112小题。

11Where are the two speakers talking?

AIn a restaurant

BIn a bus station

CIn a shop

12What are they talking about?

AA coat

BA dress

CA skirt

听第七段对话,回答第1314小题。

13Where was the man last month?

ASydney and Paris

BParis and Tokyo

CNew York and Sydney

14What did the woman do last month?

AShe worked all the time

BShe went to Australia

CShe went home

听第八段对话,回答第1516小题。

15What time will the woman leave?

AAt 200

BAt 1200

CAt 1100

16How much is one ticket to New York?

A.$60

B.$16

C.$30

听第九段对话,回答第1718小题。

17In Jim's opinion, what is the most useful invention?

AComputer

BTV set

CPlane

18What will the speakers do right now?

ABegin to make an invention

BGo to their teacher for some help

CFind some information on the Internet

听第十段对话,回答第1920小题。

19Why is the boy happy?

AHe will spend the weekend with his friends

BHe and his friend are going hiking on East Hill

CHe got high marks in the last exam

20What will the girl do this weekend?

AGo to a movie

BStudy at home

CWatch TV at home

Ⅲ.听短文,选择正确答案。听短文,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项。短文读两遍。

21Jane's uncle's farm is ________

Anear her home

Bfar away from her school

Cfar away from her home

22How many kinds of animals are mentioned(提到)?

ATwo

BThree

CFour

23Why do they like reading on the farm?

AIt is quiet there

BThey can enjoy clean air

CThey can watch the animals

24Where is the lake?

AOn the right

BOn the left

CIn the center

25What do they like doing at the weekend?

ASwimming

BSkating

CFishing

Ⅳ.听短文填单词。听短文,根据短文内容在空格中填入恰当的单词(每空一词)。短文读三遍。

查看习题详情和答案>>

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网