题目内容

根据下列提示,写100—120词短文。 根据下列提示,100--120词短文。

1. 即将中学毕业,与母校告别,感到依依不舍;

2. 希望进名牌大学,但不会忘记中学里所受的教诲;

3. 将以优秀成绩来报答老师的辛勤工作。

答案:略
解析:

    While preparing for the entrance examination, I can’t help thinking how soon it will be for us to leave the middle school in which I have spent so many years. I feel sad that I’ll have to say goodbye to my dear teachers and classmates. It is together with those friends that I have grown up. I’ll never forget them.

    I hope that I can study in a good university, and I will try to learn as much as I can in the coming four years. I know clearly that what I’m going to learn is closely connected with my teachers’ hard work in middle school. I’ll always be thankful to their teaching.

    Certainly my classmates and I will go back to our mother school very often in the future. I’m sure I will make such good achievements that my teachers will be proud of having me as one of the best graduates from the school.


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网