题目内容

17.Free On-line Short Stories For Kids:Trevor The Taxi
In this children's story,suited to younger children,we have an adventure with Trevor.He is a taxi.Trevor loves his life:
"Sometimes he takes patients to the nursing home,where they can get better after being ill,and sometimes he takes people home when they have been shopping,and Stan puts all their packages inside Trevor's boot,so they will not get wet or broken."
The black cab,in this adventure,goes far beyond the call of duty whilst he achieves his wildest dreams!What could this be?Well you will just have to read this short story for yourself!
Free On-line Short Stories For Kids:The Girl Who Believed In Fairies
The fairy queen is upset and the elves just don't know what to do:
"Oh,oh,"sobbed the queen,getting her hankie all wet with her constant crying.For the twelfth time that day,Elgie the chief elf took her hankie and wrung it out on to the carpet of grass that grew all around the palace."
How will they manage to help the queen?Why was she so unhappy?There is only one person that can help!Can she do it?This is a lovely fairy tale that will glow the embers of your heart-only for young little princesses!
Free On-line Short Stories For Kids:The Envious Kings
This story is suitable for 6years and upwards.
Unfolding in the story pages of this recommendation is a children's story about two kings who were competing with each other:
"In spite of the easy life that the two kings had,they were not happy,for each of them kept thinking that the other one had a bigger and better palace,or owned more horses,or had more jewels or even had creamier milk."
They were both petty and,through their envy,they caused themselves much trouble.Who do you think saved the day?Well,you will just have to read the story to find out!
Free On-line Short Stories For Kids:The Wise Old Woman
This story is probably suited to the 8years old age range and upwards,although would appeal to adults,alike.
Here I introduce you to one of my kids on-line stories listed on the writing and literature section of Hubpages.In this parable you will find a magical world of wisdom involving trees,people and someone very special.
"As she stood and watched,the knowledge melted into her and the sapling grew…The magical transition took her breath away and as she watched on with ore,she noticed something strange."
So,what was this strangeness and magical transition?Let me leave you with wonderment…and a click of the link!
Free On-line Short Stories For Kids:Unusual Stories-Faffenburger's Odyssey
This story is probably more suited to the older child.So who is Faffenburger?Well with one of these free on-line short stories for kids,we enter into a different realm.A world of nonsense as Faffenburger moves within alpha and omega.This is a rather unusual story as you will find out!
"My friend,Henry Faffenburger stomped down the long lane on his short stumpy legs,moonlight glancing off his bald-spot,which was a little surprising as there was no moon that night.As he rounded the bend,he saw a pair of headlights coming toward him.They drew level,and stopped.A small man with yellow eyes emerged from the darkness behind the lights,and enquired if Faffenburger would like a lift.
"Where are you going?"asked my friend."Wherever you want to go",replied the owner of the yellow eyes."
So,the adventure begins!Where will they go?Alpha,Omega or just the middle?After all,it was a long summer-especially the middle!Take a closer look at this-you might find something a little more strange and a little more hidden that you have noticed before.Intrigued?Well you should be with Faffenburger's Odyssey!

46.Which story is more well-received by young girls?D
A.Trevor The Taxi                   B.Faffenburger's Odyssey
C.The Wise Old Woman                D.The Girl Who Believed In Fairies
47.You can find the description of a night scene inD?
A.The Envious Kings                 B.The Girl Who Believed In Fairies
C.The Wise Old Woman                D.Faffenburger's Odyssey
48.According to the passage,the kings in"The Envious Kings"can be described asA?
A.Jealous        B.powerful    C.rude     D.ugly
49.Who will most probably find the passage useful?A
A.parents with children                B.children who love to surf the Internet
C.teachers in high school              D.experts who concern children.

分析 本文讲述的是各个年龄段的孩子适合看的书,文章还详细介绍了各本书的具体内容.

解答 答案:46-49  DDAA
46.D 细节理解题.根据第二本书的介绍的最后一句This isa lovely fairy tale that will glow the embers of your heart-only for younggirls!这本书最吸引年轻的女孩.故选D.
47.D 推理判断题.根据文章倒数第三段My friend,Henry Faffenburger stomped down the long lane on his short stumpy legs,moonlight glancing off his bald-spot,which was a little surprising as therewas no moon that night.可知这本故事里与关于晚上的景色的描写.故选D.
48.A 推理判断题.根据"In spite of theeasy life that the two kings had,they were not happy,for each of them kept thinkingthat the other one had a bigger and better palace,or owned more horses,or hadmore jewels or even had creamier milk."可知这两个国王都很嫉妒对方的条件和情况.故选A.
49.A 推理判断题.本文介绍的都是一些适合孩子们看的书籍,有各个年龄段的孩子,所以最适合的就是有孩子的父母;这些父母才会认为这些书是有用的.故选A.

点评 阅读理解是考查语篇理解能力.常考的题型有:推理判断题;主旨大意题;细节理解题;猜测词意题.近几年又出现了两种新的考查方式:写作态度判断题和文章结构题.解题时,在读懂文章的基础上,还有特别注意掌握题型的特征,尤其是细节题和推断题不可混淆:细节题是文章信息的再现;推断题是文章信息的提取.本题是广告类文章,考查主要是以细节题为主,细节题要注意常用的出题陷阱有:夸大,缩小,张冠李戴,偷梁换柱,无中生有等,做题时要看清看准.

练习册系列答案
相关题目
7.Runners in a relay race pass a stick in one direction.However,merchants(商人) passed silk,gold,fruit,and glass along the Silk Road in more than one direction.They earned their living by traveling the famous Silk Road.
The Silk Road was not a simple trading network.It passed through thousands of cities and towns.It started from eastern China,across Central Asia and the Middle East,and ended in the Mediterranean Sea.It was used from about 200B.C.to about 1300A.D.,when sea travel offered new routes.It was sometimes called the world's longest highway.However,the Silk Road was made up of many routes,not one smooth path.They passed through what are now 18countries.The routes crossed mountains and deserts and had many dangers of hot sun,deep snow and even battles.Only experienced traders could return safe.
The Silk Road got its name from its most prized product.Silk could be used like money to pay taxes or buy goods.But the traders carried more than just silk.Gold,silver,and glass from Europe were much found in the Middle East and Asia.Horses traded from other areas changed farming practices in China.Indian merchants traded salt and other valuable goods.Chinese merchants traded paper,which produced an immediate effect on the West.Apples traveled from central Asia to Rome.The Chinese had learned to graft(嫁接) different trees together to make new kinds of fruit.They passed this science on to others,including the Romans.The Romans used grafting to grow the apple.Trading along the Silk Road led to world-wide business 2,000years before the World Wide Web.
The people along the Silk Road did not share just goods.They also shared their beliefs.The Silk Road provided pathways for learning,diplomacy(外交),and religion (宗教).

51.It's probable that traders along the Silk Road neededB.
A.to remember the entire trade route         B.to deal with a lot of difficulties
C.to receive certain special training        D.to know the making of products
52.The Silk Road became less important becauseD.
A.it was made up of different routes        B.silk trading became less popular
C.people needed fewer foreign goods         D.sea travel provided easier routes
53.What is Paragraph 3mainly about?B
A.Silk was the most prized product.
B.The Silk Road led to world-wide business.
C.People traded many goods along the route.
D.The Silk Road used to be the world's longest highway.
54.New technologies could travel along the Silk Road because peopleC.
A.traded goods along the route        B.shared each other's beliefs
C.learned from one another            D.earned their living by traveling
55.What is the best title for the passage?A
A.The Silk Road:East Meets West          B.The Silk Road:Past and Present
C.The Silk Road:Routes Full of Dangers   D.The Silk Road:Pathways for Learning.
5."ON a scale of one to ten,how would you rate your pain?"
Baymax,the plus-sized white robot,asks the question each time he detects (探测到) his patient's pain.Considering that he is hardly like a typical Marvel superhero,how could this robotic caregiver from Big Hero 6have stolen viewers'hearts and taken home this year's best animation Oscar?
Set in fictional San Fransokyo,the film follows Hiro,a 14-year-old robotics genius (天才).After his brother dies,he goes on a journey to save his city from an evil masked man with his brother's invention,Baymax.
Baymax was named"Disney's most straightforwardly adorable (萌的) character"in years by The Telegraph.He has a pure white pear-shaped body and stumpy elephant legs.And his eyes-just two black dots with a line through them-can blink (眨眼) quickly or slowly.Baymax's physical appearance"works with his personality because he's purely good and naive (天真的),"co-director Don Hall told The Hollywood Reporter.
Sometimes Baymax is awkward.Moving in tight spaces gets challenging with his potbelly (大肚子).And when his batteries run low,he behaves like an amusing drunk."This means that he is not at all intimidating (令人生畏的) and is easy to like,"commented The Straits Times in Singapore.
Baymax is a comforting friend,the kind that perhaps everyone needs.
After he diagnoses (诊断) Hiro with feeling sorrow,he says:"Physical comfort helps too,"and pulls Hiro into a hug.He pats his head,saying:"There,there."
The team's car crashes into the water at one point,and they have to walk shivering (颤抖) back home.Baymax notices that everyone's body temperatures are low,so he turns on his internal heaters.Everyone cuddles (依偎) up with him."This is like spooning (拥抱) with a warm marshmallow (棉花糖),"says Fred,one of the characters.
One minute,he is used as a bouncy castle (充气城堡),and the next he transforms into a superhero.
To fight against the villain,Hiro upgrades Baymax so that the robot can attack and fly.The robot has a hard time figuring out these new skills,but after he realizes that Hiro is happy with his improvement,he immediately becomes an expert."The treatment is working,"he says.
Tencent Entertainment calls the amazing Baymax a"perfect companion"."He is quiet,clumsy,and adorable.But at important times,he steps up and stops at nothing to protect his friends from harm,even if it means that he has to sacrifice his life.This is an idealized (理想化的) relationship in harsh reality,"the site commented.

25.What does Baymax do when he discovers Hiro is sad?C
A.He tries to amuse him by behaving awkwardly.
B.He leaves him alone.
C.He comforts him with a hug.
D.He advises him to go for a walk.
26.Which of the following adjectives best describe Baymax?A
A.Considerate and selfless.
B.Adorable and humorous.
C.Clumsy and cautious.
D.Brave and proud.
27.What is the article mainly about?C
A.The plot and background of the movie Big Hero 6.
B.The friendship between Hiro and Baymax in Big Hero 6.
C.The reasons for the popularity of Baymax from Big Hero 6.
D.What sets Big Hero 6apart from other animation movies.
28.Which of the following is TRUE about Baymax?A
A.Baymax's awkwardness actually makes him more adorable and popular.
B.Baymax was invented by Hiro,a robotics genius.
C.Baymax's physical appearance doesn't quite match his personality.
D.Baymax looks like a typical Marvel superhero.
12.To some,it's a dream job---eating delicious meals for free and then writing about them.But  for some food critics,their eyes aren't the only thing that gets wide with yet another feast.
Karen Fernau,a food writer for The Arisona Republic,said when she first started her job-she began to gain weight."I always looked forward to lunch before this job,then all of a sudden lunch was all day every day."she says.Nine years later,keeping her weight steady and her health intact (完好无损的)is a daily battle.If she knows she will be going to a tasting at a bakery or eating a four-course meal,she usually eats fruits or salads throughout the day.Now she is always keeping track of what's in the food she eats and she says most people don't even look at or consider it.At one tasting task alone,she says,upward of l,000calories is often added to her day.That's about half of the recommended total  calories  per day for the average adult.
But even though she's thought of a special eating method,Fernau says sticking to it is a daily battle.And food editors,writers and critics across the country couldn't agree more."When I'm at home or not eating for work,it's healthy food to the extreme,"says Phil Vettel,who's been a restaurant critic for the Chicago Tribune for 19years.
Vettle,who eats dinner at four restaurants each week,says unlike most professions,he has no ight to choose."If I'm going out to eat,I can't choose the healthiest thing on the menu,I have to eat when they're bringing me."While Vettel exercises when he can,Joe Yonan,a food editor at The Washington Post,has strengthened his exercise habits since he started the job two years ago.Yonan says he realized early on that he was gaining weight and immediately hired a personal trainer to meet with three times a week,on top of his body training three to five times a week.
Still,it's a struggle that many Americans might envy.After all,it's one thing to get your calories from lobster(龙虾) tails or a delicate(精致的)chocolate cookie and quite another to get them from sodas and fast-food burgers.

50.What does the underlined sentence mean in Para l?D
A.The food critics are always impressed by the delicious food in the restaurant.
B.The food critics are shocked to learn they have to have one more feast.
C.There is a wide variety of choices for the food critics to choose from.
D.The food critics eat delicious food,which also tends to result in gaining weight.
51.What can we learn about the job of being a food critic?A
A.They enjoy free and delicious dishes and make comments on them.
B.They only work for local magazines and newspapers.
C.Once they become food critics,they tend to stay in the job.
D.Their excellent sense of taste makes them qualified for the job..
52.What is mentioned to be a method that food writers use to keep fit?C
A.Not eating anything except for the free meals.
B.Writing down everything they put into their mouth.
C.Hiring a personal trainer for special exercise instructions.
D.Choosing only the healthy food on  the menu.
53.What can we infer from the last paragraph?C
A.No matter whether the food is expensive or not,the gaining of calories  is the same.
B.The calories that lobster tails and chocolate cookies contain are less harmful.
C.Americans envy those food critics since they enjoy delicate and tasty food.
D.Everybody should take the calories in their food carefully.
54.What's the main idea of the passage?D
A.Ajob offering free meals may not be as desirable as it sounds to be.
B.Dishes in the restaurant usually contain too many calories.
C.Eating fruits and vegetables every day is the best way to lose weight.
D.Food writers work hard to maintain their health and weight.
2.One evening after dinner,Mr.and Mrs.Tisich called a family meeting."We've had to make a difficult decision,"Mr.Tisich announced."You see,your mother has been offered a post as co-director of a television station in Chicago.Unfortunately,the station is not here.After thinking long and hard about it,we've concluded that the right decision is to move to Chicago."Marc looked shocked,while his sister Rachel breathlessly started asking when they'd be moving."It's surprising,but exciting!"she said.Marc simply said,"We can't go-I can't leave all my friends.I'd rather stay here and live with Tommy Lyons!"
The Tisichs hoped that by the time they moved in August,Marc would grow more used to the idea of leaving.However,he showed no signs of accepting the news,refusing to pack his belongings.When the morning of the move arrived,Marc was nowhere to be found.His parents called Tommy Lyon's house,but Mrs.Lyons said she hadn't seen Marc.Mrs.Tisich became increasingly concerned,while her husband felt angry with their son for behaving so irresponsibly.
What they didn't know was that Marc had started walking over to Tommy's house,with a faint idea of hiding in Lyons's attic(阁楼) for a few days.But something happened on the way as Marc walked past all the familiar landscape of the neighborhood:the fence that he and his mother painted,the tree that he and his sister used to climb,the park where he and his father often took evening walks together.How much would these mean without his family,who make them special in the first place?Marc didn't take the time to answer that question but instead hurried back to his house,wondering if there were any moving cartons(纸板箱)the right size to hold his record collection.

63.The conflict (冲突)in this story was caused byC.
A.Marc and Rachel's different attitudes.
B.a quarrel between Tommy Lyons and Marc.
C.Marc's disagreement with his parents about their move.
D.Mr.and Mrs.Tisich's comment of Marc's irresponsibility.
64.Marc and Rachel's reactions to the move were similar in the way that both wereA
A.surprised              
B.angry and upset
C.anxious for more details      
D.worried about packing
65.The reason for Marc's going home was thatB.
A.he did not want to be left behind.
B.he realized his family was important to him.
C.he hoped to reach an agreement with his parents.
D.he wished to be a more responsible person
66.What would most likely happen next?C
A.Marc would bring his records over to the Lyons's house.
B.Mr.and Mrs.Tisich would call the police.
C.Marc would join his family for house moving.
D.Mr.and Mrs.Tisich would start searching for Marc.
9.Women have been making scientific discoveries since ancient times.Twelve women have won the Nobel Prize for science,one of the highest honors in the world.Some women scientists never married,some worked with their husbands,and others raised large families.It has been difficult for women to be successful scientists.
In the early 1800s in England,Mary Anning became one of the first women recognized for her discoveries about the ancient history of the earth.Mary and her father collected fossils (化石) in their village on the south coast of Great Britain.Fossils are parts of plants or animals that have been saved in rocks for millions of years.When she was only twelve years old,Mary became the first person to find the almost complete skeletons (骨架) of several animals that no longer existed on earth.She didn't become famous for her discoveries at that time because she often sold her fossils to get money to support her family.
In 1891,a young Polish woman named Marie Sklodowska traveled to Paris to study physics.She did so because she could not get a college education in Poland.She began working in the laboratory of a man named Pierre Curie.Marie and Pierre Curie got married and made many discoveries together.They received the Nobel Prize for Physics in 1903along with another scientist.Marie Curie became the first person to be awarded a second Nobel Prize in 1911,this time for Chemistry.Marie Curie was one of the few women at the time who became famous as a scientist.
25.The author believes that women scientistsC.
A.have more chances to become successful
B.cannot get the highest honors in the world
C.go through difficulties to be successful
D.had better pay more attention to their families
26.Mary Anning was one of the first women toB.
A.win the Nobel Prize for science after getting married
B.make achievements in the study of ancient Earth
C.research animals and their bones
D.study all kinds of plants
27.Mary Anning failed to be famous for her discoveries of fossils when she was twelve becauseD.
A.nobody recognized them                       B.they weren't worth studying
C.she didn't want to be known to anyone            D.she sold them for money
28.What can we learn about Marie Sklodowska?B
A.She studied physics in Poland and got a college education.
B.She made many discoveries together with her husband.
C.She only got one Nobel Prize during her lifetime.
D.She received the Nobel Prize for Physics in 1903on her own.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网