题目内容
![]()
Get a FREE YEAR! Order NOW and get a FREE YEAR of Parents? magazine! That’s 2 full years (24 issues) for the regular 1-year rate - just $12. But HURRY, this offer won't last! (U.S. orders only, please.)
![]()
Every issue of PARENTS is filled with practical advice from leading doctors and child experts ... toys and games that develop reader-tested products and more!
100% Money-Back Guarantee: You must be pleased, or you may cancel any time during the life of your subscription (订阅) and get all your money back ─ no questions asked. Parents? Magazine is published 12 times per year. Savings are based on $12.00 annual subscription rate. State taxes may apply to your order.
E-mail address required to access your account and member benefits online. We will not share your e-mail address with anyone. Click here: www. parents com/privacy to view our privacy policy.
1.The purpose of the advertisement is _______.
A.to help parents with their daily life
B.to attract more subscribers
C.to collect more money for charity
D.to introduce a new product
2.What benefit can the readers possibly get according to the ad?
A.Only $12 is to be paid for 24 issues of the magazine.
B.Readers can get a free offer of the magazine any time of the year.
C.Readers from all over the world can enjoy the free offer.
D.Readers can communicate face to face with child experts on the Internet.
3.A reader subscribed PARENTS 3 months ago, but now he finds the magazine dissatisfying. What can he do?
A.He can cancel without getting his money back.
B.He can cancel after answering a series of questions.
C.He can email them to access his bank account to get all his money back.?????????????
D.He can cancel and get all his money back without answering any questions.
1.B
2.A
3.D
【解析】
试题分析:本文是一则订阅杂志PARENTS的广告,广告介绍了杂志的内容,订阅杂志可以享受的优惠,和订阅的方式,目的是为了吸引订户的.
1.写作目的题。首先应明确本文是一则订制杂志的广告,是为了吸引订户的.选B
2.细节题:从第一段的句子:Get a FREE YEAR! Order NOW and get a FREE YEAR of Parents? magazine! That’s 2 full years (24 issues) for the regular 1-year rate - just $12. 可知这个杂志的优惠是订阅两年的杂志只要一年的钱--$12,选A
3.细节题:从文章的句子:You must be pleased, or you may cancel any time during the life of your subscription (订阅) and get all your money back ─ no questions asked.可知如果订阅后,不满意,可以无条件退款,选D
考点:考查广告布告类短文
Direction: Read the following passage. Fill in the numbered blanks by using the information from the passage. Write NO MORE THAN THREE WORDS for each answer.
We know that in many cases things aren’t personal, but we tend to think that things are about us, whether good or bad. For instance, when your friends go on a night out without inviting you, you probably get upset and end up shouting at them. If? you tend to take things so personally, then this will be upsetting you and damaging your self-respect--- and it might also be putting unnecessary stress on your relationships. So it’s important for us to take some steps to stop taking things so personally.
Firstly, assess the situation more logically. Don’t give in to your immediate emotional reaction---rather take a step back and think about what has happened. For instance, if you’re upset because weren’t invited to an event, then think it like this: Was it an event that they maybe thought you wouldn’t be interested in? Or was it an event that perhaps they didn’t think you could make? When you step back and stop being egocentric(以自我为中心), then you’ll easily see many other possible reasons for your not being invited.
Also don’t blame yourself. Sometimes, the person does mean to be critical and rude. However, you can view this as their problem and not as something you’ve done wrong. If someone you know is regularly acting badly towards you, it may even be that they feel threatened by you because they’re impressed by you--- actually that’s a compliments(褒扬)in a way.
Focusing on the positive is also important. Our friends say countless nice things about us on an average day and this helps to slowly develop our self-confidence. If someone has given us 20 compliment and one insult, then why should this damage our self-confidence? If you’re feeling low, try to think back to the positive things that have been said to you.
?????????????????????? Title: Taking Things Too Personally
1.___________. | Tending to think things are about oneself though they’re not personal. | |
?? Examples | Getting upset and angry when you aren’t 2._______ to join in a group activity. | |
3._________ | Upsetting one and 4.________________ | |
Affecting your relationships with others | ||
?? Solutions | 5.____________ | Not 6.________ immediately before thinking about it |
Thinking without being egocentric about the possible7._______ of the incident. | ||
8.__________ | Viewing other’s rude criticism as their problem | |
Regarding other’s 9.__________ towards you as a compliment. | ||
Focusing on the positive | Protecting our self-confidence from being damaged by an occasional insult | |
10._____ things our friends said to us when feeling down. |