题目内容

Get a FREE YEAR! Order NOW and get a FREE YEAR of Parents? magazine! That’s 2 full years (24 issues) for the regular 1-year rate-just $12. But HURRY, this offer won't last! (U.S. orders only, please.)

Every issue of PARENTS is filled with practical advice from leading doctors and child experts ... toys and games that develop reader-tested products and more!

100% Money-Back Guarantee: You must be pleased, or you may cancel any time during the life of your subscription (订阅) and get all your money back--no questions asked. Parents? Magazine is published 12 times per year. Savings are based on $12.00 annual subscription rate. State taxes may apply to your order.

E-mail address required to access your account and member benefits online. We will not share your e-mail address with anyone. Click here: www. parents com/privacy to view our privacy policy.

1.The purpose of the advertisement is _______.

A. to help parents with their daily life

B. to attract more subscribers

C. to collect more money for charity

D. to introduce a new product

2.What benefit can the readers possibly get according to the ad?

A. Only $12 is to be paid for 24 issues of the magazine.

B. Readers can get a free offer of the magazine any time of the year.

C. Readers from all over the world can enjoy the free offer.

D. Readers can communicate face to face with child experts on the Internet.

3.A reader subscribed PARENTS 3 months ago, but now he finds the magazine dissatisfying. What can he do?

A. He can cancel without getting his money back.

B. He can cancel after answering a series of questions.

C. He can email them to access his bank account to get all his money back.

D. He can cancel and get all his money back without answering any questions.

1.B

2.A

3.D

【解析】

试题分析:文章是一则广告。如果现在订阅杂志Parents,可以免费获赠一年的杂志,也就是说花一年的费用可以得到两年的杂志。

1.Get a FREE YEAR! Order NOW and get a FREE YEAR of Parents? magazine!...But HURRY, this offer won't last!”可知,现在预订的话,可以免费获得一年的杂志,但是需要抓紧时间订阅,因为活动不会持续太长时间。说明此广告的目的是鼓励人们订阅杂志,故选B。

2.But HURRY, this offer won't last!”可知,免费获得一年杂志的活动持续时间有限,排除B;根据第一段“U.S. orders only, please.”排除C;根据第二段“Every issue of PARENTS is filled with practical advice from leading doctors and child experts”可知,每期杂志都包含来自医生和儿童专家的建议,读者不能面对面地和儿童专家交流,排除D,故选A。

3.You must be pleased, or you may cancel any time during the life of your subscription (订阅) and get all your money back--no questions asked”可知,在订阅期限之内,如果对杂志不满意,可以取消订阅并无条件返还所有的费用,故选D。

考点:广告类短文阅读

练习册系列答案
相关题目

If something that you're doing doesn't challenge you, then it doesn't change you. We all need some normal stress in our lives, after all. 1. So challenge the following limits:

1. Figure out what you're scared of and do it continuously.

If you're a salesman, and you're scared of talking to people personally or over the phone, now, instead of being scared and thinking you’ll fail, spend at least five minutes a day to pick up the phone and make a call. 2. But don't stop on the first try! Eventually, you can look at fear in the eyes and say, "Go on, I'm not scared!"

2.Take a class for a hobby you've been wanting to develop.

Make sure this hobby is not linked to your career; you have to relax and relieve your stress while performing this. 3. Apart from helping you challenge yourself, taking a class for your hobby may also give you extra income.

3.Set aside at least nine minutes a day for physical exercise.

4. A simple 9-minute run around your neighborhood can do wonders for yourself.Exercise can not only help you maintain your regular weight, but also make you feel better about yourself.

4. 5.

Don't just limit yourself to your fellow travelers - try to connect with the service staff.You never know what kind of people they're going to be. Get out of your house or go online right now to book your class.Start to travel now and learn to challenge yourself.

A.You should do it continuously.

B.You don't need to go to the gym.

C.Someone may hang up on you.

D.Running in the gym may be a better choice.

E.Some examples might be cooking, sewing, painting and so on.

F.Travel and allow yourself to be interested in new people.

G.You can never see any improvement if you stick to your comfort zone.

The Rugby (英式橄榄球) World Cup is currently being held in New Zealand. The tournament, due to finish on October 23, is living up to the famous English saying, “Rugby is a thug's (暴徒) game played by gentlemen. ”

The games are physically aggressive; the tackles (冲撞) on the pitch are brutal; but the end of each match is a civilized affair. Players shake hands and applaud each other. Of course, the other side to this saying is: "Football is a gentleman's game played by thugs. " Indeed, unlike soccer players, rugby players don't often question the referee's (裁判员) decisions or pretend to be injured when they are not.

“Football could learn a lot from rugby," said Brian Moore, a former England rugby player "The wonderful spirit of rugby is: there is a gentlemanly code to it. You play hard on the pitch, but you always respect your opponent..

Rugby is mainly played in Europe. Australia, New Zealand and parts of Africa. "It is more enjoyable to play than soccer because you are always involved in the game," said Peter, a Welsh rugby coach. "Rugby is also a far superior test of strength, stamina (耐力) and determination. "

Most professional rugby players are large, strong and weigh over 90 kilograms. People who play the sport need to be tough and be prepared to get hurt. Black eyes, broken bones, lost teeth and being knocked unconscious—all these are common injuries. Former British Prime Minister Gordon Brown is blind in one eye thanks to a rugby accident at school.

In England, children begin playing the game at school at the age of 8. When they enter high school, many begin to play full contact rugby. Children are taught to play for around one hour a week during their PE lessons. Most schools have a rugby team. Children who play for the school team are usually the sportiest kids, and are seen as brave and athletic.

1.What can be concluded from the first three paragraphs?

A. Football players are not real gentlemen.

B. There is a better spirit in playing rugby than football.

C. Football players are not as athletic as rugby players.

D. Brian Moore thinks that rules should be stricter in football.

2.According to the passage, Peter thinks ______.

A. rugby players pretend to be injured when they are not

B. rugby is not very popular in America and Asia

C. rugby makes people enjoy sports better than soccer

D. rugby needs players' strong will rather than strength

3.The example of Gordon Brown is mentioned in order to .

A. prove that playing rugby can earn people fame

B. explain why Gordon Brown is blind in one eye

C. support the point that rugby players often get hurt

D. warn teenagers against playing rugby at school

4.What can we infer from the passage?

A. Teenagers will lose interest in football.

B. English children have a talent for rugby.

C. Playing rugby doesn't involve skills.

D. Rugby is not suitable for everyone.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网