题目内容

阅读下面短文,根据小题的具体要求,简要回答问题。
UFO is short for Unidentified Flying Object. It’s also called Flying Saucer. It is one of the most popular topics in the 20th century. With films like Close Encounters of the Third Kind and ET in the 1970s came a rapid increase in reports of flying saucers and men from Mars. More than 20 countries said their people once saw the UFO and there were over 1,200 reports about the UFO. Some even said they saw aliens.
In July, 1916, Gaynor was a nine-year-old girl and lived in North Wales. One day, on her way home from school, she saw a silver object in a field not far from her home. The object looked like a saucer. Gaynor was very scared. She stayed in the tall grass and watched the door of the strange object open. She saw two aliens wearing silver suits get ou. Then they use something to examine the ground. They were short and had pink eyes. After about half an hour, the two aliens went back into the object. Then it took off. When Gaynor got home, she told her mother about her unusual experience, but her family decided to keep quiet about it. They didn’t want others to laugh at their daughter. However, 18 months later, Gaynor told her story to UFO scientists. They found out that Gaynor told the truth.
【小题1】What does UFO stand for? (No more than 3 words)
【小题2】How did Gaynor feel when she saw the silver object like a saucer? (No more than 4 words)
【小题3】Why did Gaynor’s parents keep quiet about her experience ? (No more than 10 words)


【小题1】Unidentified Flying Object.
【小题2】She was very scared/frightened.
【小题3】Because they didn’t want others to laugh at their daughter

解析【小题1】根据第一段UFO is short for Unidentified Flying Object可知。
【小题2】根据第二段she saw a silver object in a field not far from her home. The object looked like a saucer. Gaynor was very scared可知,他很害怕
【小题3】根据第二段but her family decided to keep quiet about it. They didn’t want others to laugh at their daughter可知,他们不想别人嘲笑他们的女儿。

练习册系列答案
相关题目

阅读下面短文,根据小题的具体要求,简要回答问题,并将答案转写到答题卡上。

A woman saw three old men with long white beards sitting in her front yard. She said, ‘I don't think I know you, but you must be hungry. Please come in and have something to eat.’ ‘We do not go into a House together,’ they replied. ‘Why is that?’ she asked.

One of the old men explained, ‘His name is Wealth,’ he said pointing to one of his friends, ‘and he is Success, and I am Love.’ Then he added, ‘Now go in and discuss with your husband which one of us you want in your home.’

The woman went in and told her husband what the old man said. Her husband was excited. ‘How nice!’ he said. ‘Since is the case, let us invite Wealth. Let him come and fill our home with wealth!’ His wife disagreed. ‘My dear, why don't we invite Success?’ Their daughter was listening from the other corner of the house. She jumped in with her own suggestion, ‘Wouldn't it be better to invite Love? Our home will then be full of love.’ The husband said to his wife, ‘Go out and invite Love to be our guest.’

The woman went out and asked the three old men, ‘Which one of you is Love? Please come in and be our guest.’ Love got up and started walking towards the house. The other two also got up and followed him, the lady asked Wealth and Success, ‘I only invited Love, ­why are you coming in?’

The old men replied together, ‘If you had invited Wealth or Success, the other two of us would have stayed out, but since you invited Love, wherever he goes, we go with him. Wherever there is Love, there is also Wealth and Success!’    

1.What are the names of the three old men?  (回答词数不超过5个)

                                                                     

2.How did the husband feel when told what the old man said?  (回答词数不超过5个)

                                                                     

3.Why did the other two follow Love into the house?  (回答词数不超过12个)

                                                                     

 

阅读下面短文,根据小题的具体要求,简要回答问题。

UFO is short for Unidentified Flying Object. It’s also called Flying Saucer. It is one of the most popular topics in the 20th century. With films like Close Encounters of the Third Kind and ET in the 1970s came a rapid increase in reports of flying saucers and men from Mars. More than 20 countries said their people once saw the UFO and there were over 1,200 reports about the UFO. Some even said they saw aliens.

In July, 1916, Gaynor was a nine-year-old girl and lived in North Wales. One day, on her way home from school, she saw a silver object in a field not far from her home. The object looked like a saucer. Gaynor was very scared. She stayed in the tall grass and watched the door of the strange object open. She saw two aliens wearing silver suits get ou. Then they use something to examine the ground. They were short and had pink eyes. After about half an hour, the two aliens went back into the object. Then it took off. When Gaynor got home, she told her mother about her unusual experience, but her family decided to keep quiet about it. They didn’t want others to laugh at their daughter. However, 18 months later, Gaynor told her story to UFO scientists. They found out that Gaynor told the truth.

1.What does UFO stand for? (No more than 3 words)

2.How did Gaynor feel when she saw the silver object like a saucer? (No more than 4 words)

3.Why did Gaynor’s parents keep quiet about her experience ? (No more than 10 words)

 

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网