题目内容

【题目】Two traveling angels (天使) stopped to spend the night in the home of a wealthy family. The family was rude and refused to let the angels stay in the guest room. Instead the angels were given a space in the cold basement. As they made their bed on the hard floor, the older angel saw a hole in the wall and repaired it. When the younger angel asked why, the older angel replied “Things aren’t always what they seem.”

The next night the pair came to rest at the house of a very poor but very hospitable (好客的) farmer. After sharing what little food they had, the couple let the angels sleep in their bed where they could have a good night’s rest. When the sun came up the next morning, the angels found the farmer and his wife in tears. Their only cow, whose milk had been their only income, lay dead in the field.

The younger angel was very angry and asked the older angel, “How could this happen?” “Why didn’t you watch out for the cow? The first man had everything, yet you watched over his house,” she accused(指责). “The second family had little but was willing to share everything, and you did not help.”

“Things aren’t always what they seem,” the older angel replied. “When we stayed in the basement, I noticed there was gold stored in that hole in the wall. Since the owner was so greedy and unwilling to share his good fortune, I asked God if I could seal(封口)the wall so he couldn’t find it. Then last night as we slept in the farmer’s bed, the angel of death came for his wife. I asked God if the angel could take the cow instead. Things aren’t always what they seem.”

1Why did the older angel repair the hole for the rich family?

A. Because she didn’t like the greedy owner.

B. Because she wanted to save the gold for the poor.

C. Because the basement was too cold to stay in.

D. Because she believed that one should always be ready to offer help.

2In paragraph two, the pair refers to _____________.

A. the rich couple B. the angels C. the guests D. the poor couple

3The younger angel was very angry because________________

A. the older angel killed the farmer’cow

B. the angel of death took the xowaway

C. the wealthy man gave them abad place to live in

D. the older angel treated the two families unfairly

4Thestory tries to tell the reader that____________

A. angels are always ready to help the poor

B. sometimes things are not what they seem

C. angels rre always ready to help the rich

D. the young should always learm from the old

【答案】

1A

2B

3D

4B

【解析】文章主要介绍了两个旅行天使分别住在一个富人家里和一个穷人家里受到了不同的对待。他们在富人的地窑里发现了有个储藏黄金的洞,就把它堵上了,富人就发现不了而第二个是死亡天使要带走农民妻子的命,那个老天使就让上帝救了她这个故事主要是为了告诉我们事情往往不是我们看到的样子。

1A

细节推理题。根据第四段When we stayed in the basement, I noticed there was gold stored in that hole in the wall. Since the owner was so greedy and unwilling to share his good fortune, I asked God if I could seal(封口)the wall so he couldn’t find it.可知,是因为那个洞里储藏着金子,他觉得富人太贪婪,所以不想让他得到金子,所以那个老天使修理了富人家的洞。故选A.

2B

猜测词义题。根据第二段Two traveling angels stopped to spend the night in the home of a wealthy family. The next nightthe paircame to rest at the house of a very poor, but very hospitable(好客的)farmer and his wife.(两个旅行天使在一个富人的家里住了一个晚上。第二个晚上,这两个天使就去一个穷人的家里,他们虽穷,但他们很好客。),可以猜测出划线词the pair的意思B. the angels(这两个天使)。故选B.

3D

细节理解题。根据Why did you not watch out for the cow? The first man had everything, yet you watched over his house.(那个年轻的天使说:你为什么不警惕那头奶牛呢?第一个人拥有一切,但是你却查看了他的房子。)可知,他生气的原因是对待穷人和富人的不公平。故选D.

4B

主旨大意题。文章主要介绍了两个旅行天使分别住在一个富人家里和一个穷人家里受到了不同的对待。他们在富人的地窑里发现了有个储藏黄金的洞,就把它堵上了,富人就发现不了而第二个是死亡天使要带走农民妻子的命,那个老天使就让上帝救了她这个故事主要是为了告诉我们事情往往不是我们看到的样子。故选B.

练习册系列答案
相关题目

【题目】While it is impossible to live completely free of stress, it is possible to prevent stress as well as reduce its effect when it can’t be avoided.1

2

When you are nervous, angry or upset, try releasing the pressure through exercise or physical activity.Running, walking, playing tennis, and working in your garden are just some of the activities you might try.

●Take care of yourself.

3 If you easily get angry and can’t sleep well enough, or if you are not eating properly, it will be more likely that you will fall into stressful situations. If stress repeatedly keeps you from sleeping, you should consult a doctor.

●Make time for yourself.

Schedule time for both work and entertainment. Don’t forget that play can be just as important to your overall well-being as work.4Go window-shopping or work on a hobby. Allow yourself at least a half hour each day to do something you enjoy.

5

Stress can result from disorganization and a feeling that “there’s so much to do, and not enough time”. Trying to take care of everything at once can be too much for you and as a result, you may not achieve anything. Instead, make a list of everything you have to do, then do one thing at a time, checking off each task as it is completed. Set out to do the most important task first.

A. Do whatever you like and want to do.

B. You should make every effort to eat well and get enough rest.

C. Make a list of things to do.

D.Try physical activity.

E. You need a break from your daily routine to just relax and have fun.

F. You could smile to yourself in front of a mirror every day.

G. The following are suggestions for ways to deal with stress.

【题目】If you put all the books you own on the street outside your house, you might expect them to disappear immediately. But one man, Hernando Guanlao in Manila, tried it and found that his collections grew.

He’s a lovely man in his early 60s, with one ever-lasting love—books. They’re his pride and joy, because, whether he likes it or not, they seem to be taking over his house. Guanlao has set up a “library” outside his home in central Manila. Readers can take as many books as they want, for as long as they want. As Guanlao says, “The only rule is that there are no rules.”

You might consider it would end very quickly. But in fact, in the 12 years he’s been running his library. He’s found that his collection has grown rather than become smaller, as more and more people help the activity. “It seems to me that the books are speaking to me,” he says with a smile, “The books are telling me they want to be read.”

Guanlao started his library in 2000, shortly after the death of his parents. He was looking for something to honor their memory, and that was when he hit upon the idea of promoting the reading habit passed on to him from his parents. So he put the books outside the door of his house to see if anyone wanted to borrow them. They did, and they brought the books back with others to add to the collection. The library was born. The library is not advertised, but somehow, every day, a steady stream of people find their way there.

To help the poorest communities in Manila, Guanlao doesn’t wait for them to find him on his “book bike”. He wants to set up a “book boat”, traveling around the islands of Sulu and Basilan. As we sat outside Hernando Guanlao’s house in the midday sun, watching people look through his collection, he thought it was worth spending all his time.

【1】The first paragraph shows that Guanlao ______.

A. was a successful man

B. worked very hard

C. loved books very much

D. put all his books in the open air

【2】According to the passage, readers in Guanlao’s library ______.

A. can’t keep books very long

B. need to have a library card

C. can be free to read there

D. must help increase the collection

【3】What was beyond people’s expectation after the library was set up?

A. The library took over his house.

B. The library was Guanlao’s life center.

C. The library lasted a long time.

D. The library needed help from more people.

【4】What caused Guanlao to have the idea of setting up a library?

A. His good reading habit.

B. The death of his parents.

C. The joy of reading books.

D. Nothing to do in his daily life.

【5】What is the last paragraph mainly talking about?

A. Guanlao’s traveling around.

B. Guanlao’s daily activities.

C. Guanlao’s poor communities.

D. Guanlao’s efforts for his library.

【题目】A warm drink of milk before bed has long been the best choice for those wanting a good night’s sleep. But now a study has found it really does help people nod off — if it is milked from a cow at night.

Researchers have discovered that “night milk” contains more melatonin (褪黑激素), which has been proven to help people feel sleepy and reduce anxiety.

The study, by researchers from Seoul, South Korea, involved mice being fed with dried milk powder made from cows milked both during the day and at night.

Those given night milk, which contained 10 times the amount of melatonin, were less active and less anxious than those fed with the milk collected during daytime, according to the study published in The Journal of Medicinal Food.

Night milk quickened the start of sleep and caused the mice to sleep longer.

While the effect of cows’ milk harvested at different time has not been tested on humans up to now, taking melatonin drugs has been suggested to those who are struggling to fall asleep at night.

Previous studies have also indicated that milk can be excellent for helping sleep because of the calcium content, which helps people to relax.

Milk is also sugar-free and additive-free with nutritionists recommending skimmed milk as the best choice before bed as it is the least fattening. The more fat you take in before bedtime, the greater burden you will put on your body at night.

1According to the text, the mice fed with daytime milk_______.

A. started sleep more easily B. were more anxious

C. were less active D. woke up later

2Which of the following is true of melatonin according to the text?

A. It’s been tested on mice for ten times. B. It can make people more energetic.

C. It exists in milk in great amount. D. It’s used in sleeping drugs.

3What can be a suitable title for the text?

A. Night Milk and Sleep B. Fat, Sugar and Health

C. An Experiment on Mice D. Milk Drinking and Health

4How does the author support the theme of the text?

A. By giving examples. B. By stating arguments.

C. By explaining statistical data. D. By providing research results.

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Making Peace with Your Parents

As a teen, you’re going through big changes physically and mentally. Your interests are increasing. 【1】 . Here is the challenge: Kids need to explore the world in new ways, and parents need to protect them from the dangers that are all out in that world. These conflicts can easily set off fireworks in otherwise calm houses. Sometimes conflicts can’t be avoided. But by paying attention to the building blocks of successful relationships, you can work towards making home a happy and healthy place for you and your parents.

For instance, try to find a time to talk when your parents are not angry, tired, distracted or hungry. A good time to talk is when you’re all relaxed. Timing is everything. If the conversation begins to turn into an argument, you’d better calmly and coolly ask to stop the conversation for now. 2 . Listen to what your parents are saying, and repeat it back to them. This shows them that you’re listening. 3 . Respect is the building block of good communication. People who respect each other and care about each others’ feelings can disagree without getting things ugly. 4 . How do you build trust? Trust comes by actually doing what you say you’re going to do. Some teens find that doing fun activities with their parents can improve their relationships. Sometimes we forget that parents are more than rule-maker—they’re interestingpeople who like to watch movies and go shopping—just like their teenagers!

What do you do if you are trying your best, but your relationship with your parents continues to be rocky? 5 You can find supportive adults, such as a teacher or a coach, who can lend an ear. Remember you can only change your own behavior. Your parents are the only ones who can change theirs.

A. It also gives them a chance to clear things up if you’re not on the same page.

B. You can pick it up again when everyone’s more relaxed.

C. And then you’ll be able to accept what your parents say.

D. Faced with the challenge, children don’t know what to do

E. You are more likely to get along with your parents and have more independence if

your parents believe in you.

F. And your desire to take control of your own life is growing.

G. You may consider seeking outside help.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网