题目内容

Katie always felt there had to be something more to life than just partying, buying clothes and driving a cool car. She finally discovered what she was missing out on when she traveled halfway around the world to help poor kids.
When she was 14, she discovered a club at school called Operation Smile, an organization that supports free operation for facially deformed kids in developing countries. At that time, she joined Operation Smile just to satisfy her school's community service requirement.
After working with Operation Smile for a while, she learned different countries have different deformities (畸形). The more she learned about what affects kids around the world, the more she wanted to go abroad with Operation Smile.
At 15, she was chosen to go abroad. She was so happy – even though she didn't realize what she was getting herself into. Before her trip, she attended a weekend "mission training". That's when she was told she'd be going to the Philippines. Although she was excited, one night during training, she broke down in tears. She didn't know if she was prepared to see all these unfortunate kids. She was put to work three days after her arrival in the Philippines. Her first day was at the hospital, where she met those kids waiting for operation, and they were running around and happy, it seemed normal. Her job was to play with the kids before their operation to help them feel more at ease. She also went to nearby schools to hand out toothbrushes and teach students how to brush their teeth.
When their operation was over, the kids were always overjoyed, but their parents were blown away. Sometimes they couldn't even recognize their kids because their appearances had improved so much. They'd cry and hug the doctors and nurses and give them presents--they were so grateful.

  1. 1.

    Why did the author join the Operation Smile?

    1. A.
      To help poor kids in developing countries,
    2. B.
      To satisfy her own curiosity.
    3. C.
      To do what was required by the school.
    4. D.
      To operate on those unfortunate kids.
  2. 2.

    According to the passage, Operation Smile ____.

    1. A.
      is a club popular with students
    2. B.
      is an organization founded by students
    3. C.
      helps those unfortunate kids learn how to smile
    4. D.
      offers operation for those unfortunate kids free of charge
  3. 3.

    Why did the author play with those kids in hospital?

    1. A.
      To make them happy.
    2. B.
      To learn more shout them.
    3. C.
      To teach them how to brush their teeth.
    4. D.
      To make them feel relaxed about the operation.
  4. 4.

    After the operation, parents felt surprised for their kids' had improved so much.

    1. A.
      health condition
    2. B.
      looks
    3. C.
      smile
    4. D.
      mood
CDDB
1.推理判断题。根据第二段“At that time, she joined Operation Smile just to satisfy her school’s community service requirement. ”可知,她加入俱乐部是为了完成学校参加社区服务的要求。
2.细节理解题。根据第二段“an organization that supports free operation for facially deformed kids in developing countries. ”可知。
3.推理判断题。根据“Her job was to play with the kids before their operation to help them feel more at ease. ”可知,她的工作就是让孩子们在术前放松。
4.细节理解题。根据“Sometimes they couldn’t even recognize their kids because their appearances had improved so much. ”可知,孩子的容貌变得比以前好多了,有的家长都认不出自己的孩子,感到很惊喜。
练习册系列答案
相关题目

Katie always felt there had to be something more to life than just partying, buying clothes and driving a cool car. She finally discovered what she was missing out on when she traveled halfway around the world to help poor kids.
When she was 14, she discovered a club at school called Operation Smile, an organization that supports free operation for facially deformed kids in developing countries. At that time, she joined Operation Smile just to satisfy her school's community service requirement.
After working with Operation Smile for a while, she learned different countries have different deformities (畸形). The more she learned about what affects kids around the world, the more she wanted to go abroad with Operation Smile.
At 15, she was chosen to go abroad. She was so happy – even though she didn't realize what she was getting herself into. Before her trip, she attended a weekend "mission training". That's when she was told she'd be going to the Philippines. Although she was excited, one night during training, she broke down in tears. She didn't know if she was prepared to see all these unfortunate kids. She was put to work three days after her arrival in the Philippines. Her first day was at the hospital, where she met those kids waiting for operation, and they were running around and happy, it seemed normal. Her job was to play with the kids before their operation to help them feel more at ease. She also went to nearby schools to hand out toothbrushes and teach students how to brush their teeth.
When their operation was over, the kids were always overjoyed, but their parents were blown away. Sometimes they couldn't even recognize their kids because their appearances had improved so much. They'd cry and hug the doctors and nurses and give them presents--they were so grateful.
【小题1】Why did the author join the Operation Smile?

A.To help poor kids in developing countries,B.To satisfy her own curiosity.
C.To do what was required by the school.D.To operate on those unfortunate kids.
【小题2】According to the passage, Operation Smile ____.
A.is a club popular with students
B.is an organization founded by students
C.helps those unfortunate kids learn how to smile
D.offers operation for those unfortunate kids free of charge
【小题3】Why did the author play with those kids in hospital?
A.To make them happy.
B.To learn more shout them.
C.To teach them how to brush their teeth.
D.To make them feel relaxed about the operation.
【小题4】After the operation, parents felt surprised for their kids' had improved so much.
A.health conditionB.looksC.smileD.mood

Katie always felt there had to be something more to life than just partying, buying clothes and driving a cool car. She finally discovered what she was missing out on when she traveled halfway around the world to help poor kids.

When she was 14, she discovered a club at school called Operation Smile, an organization that supports free operation for facially deformed kids in developing countries. At that time, she joined Operation Smile just to satisfy her school's community service requirement.

After working with Operation Smile for a while, she learned different countries have different deformities (畸形). The more she learned about what affects kids around the world, the more she wanted to go abroad with Operation Smile.

At 15, she was chosen to go abroad. She was so happy – even though she didn't realize what she was getting herself into. Before her trip, she attended a weekend "mission training". That's when she was told she'd be going to the Philippines. Although she was excited, one night during training, she broke down in tears. She didn't know if she was prepared to see all these unfortunate kids. She was put to work three days after her arrival in the Philippines. Her first day was at the hospital, where she met those kids waiting for operation, and they were running around and happy, it seemed normal. Her job was to play with the kids before their operation to help them feel more at ease. She also went to nearby schools to hand out toothbrushes and teach students how to brush their teeth.

When their operation was over, the kids were always overjoyed, but their parents were blown away. Sometimes they couldn't even recognize their kids because their appearances had improved so much. They'd cry and hug the doctors and nurses and give them presents--they were so grateful.

1.Why did the author join the Operation Smile?

A. To help poor kids in developing countries,  B. To satisfy her own curiosity.

C. To do what was required by the school.           D. To operate on those unfortunate kids.

2.According to the passage, Operation Smile ____.

A. is a club popular with students          B. is an organization founded by students

C. helps those unfortunate kids learn how to smile

D. offers operation for those unfortunate kids free of charge

3.Why did the author play with those kids in hospital?

A. To make them happy.                 B. To learn more shout them.

C. To teach them how to brush their teeth.     

D. To make them feel relaxed about the operation.

4.After the operation, parents felt surprised for their kids' had improved so much.

A. health condition         B. looks        C. smile            D. mood

 

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

    1.      But science may have just proved them right – because beautiful women are more likely to have daughters than their plainer counterparts, according to a study.

As parents tend to pass on genes that determine looks, this could result in handsome men becoming rather thin on the ground.    2.     For example, Yasmin Le Bon is signed to the same modelling agency as daughter Amber, and Jerry Hall’s daughters Elizabeth and Georgia Jagger have both taken to the catwalk.  

Dr Satoshi Kanazawa, of the London School of Economics, analysed data from a survey of 17,000 babies born in Britain in March 1958 and tracked them throughout their lives.      3.     When they reached 45, they were asked about the gender of any children they had.

Those rated as attractive were equally likely to have a son or daughter as their first child – but the unattractive sorts were more likely to have a son.      4. 

Dr Kanazawa believes that parents tend to produce children who benefit from their own features.   5.     So it pays for attractive women to have daughters. But couples blessed with strength and aggression rather than looks are better off having boys, as these characteristics are of more use to males.

A. Women are becoming more beautiful over the generations because attractive women have

more children than plain ones.

B. Single girls have always complained that good-looking men are difficult to find.

C. Beauty is of more benefit to a woman than a man.

D. At the age of seven, their attractiveness was rated by their teachers.

E. Put another way, the beautiful women were more likely to have daughters.

F. And it may also explain why many models have daughters who follow in their fascinating footsteps.

G. Famously good-looking parents like Tom Cruise and Katie Holmes are more likely to have girls than uglier couples.

 

 

Can Animals Be Nice?

Scientists recently discovered that animals who live in groups,such as elephants,foxes,and wolves,are especially likely to follow some rules.If they don't,the group might break apart.Group members would be forced to live alone.Then they'd have a harder time hunting and raising their young.

Sometimes,though,animals go out of their way to do what's right,even when there's nothing in it for them.Nobody knows why.Read the three surprising stories about nice behavior in the animal kingdom.

An Unexpected Gift

Teleki,a scientist,has been running after Sniff and the other wild chimpanzees(黑猩猩)through the forest,observing their behavior.Now,he decided to knock down some fruits to fill his own stomach.Grabbing a stick,Teleki hit the benches,but he couldn't do it.Watching him,Sniff imagined himself in Teleki's place.It picked an armload of fruits,swung down on a branch,and handed them to the astonished scientist.

A Kind Heart

Toby was one generous cat.For ten years,the kindly kitty shared his food with a dog named Katie.After supper,owner Gustafson always drops some food in Katie's bowl on the floor and some in Toby's dish on the kitchen counter.Gustafson kept the cat's dish up high to keep Katie from stealing Toby's treats.Katie didn't need to steal;she only had to beg.Every night she'd sit and stare at the cat.And Toby would flick some with his paw down to the waiting dog.

A Friend in Need

An African savanna elephant was grazing alone when a stranger,a forest elephant,arrived who had caught his trunk in a trap.While freeing himself,he'd hurt his mouth.He needed a help until his mouth got better.The forest elephant walked up and stuck his trunk into the healthy elephant's mouth.Elephants often aid members of their herd.But this healthy elephant didn't care that they weren't related.He reached down,uprooted a small tree,and stuffed it into his new friend's mouth.

1.According to passage,animals living in groups ________.

A.each do its own thing most of time               B.often kill those rule-breakers

C.have social ties similar to the humans'           D.feel good by helping humans

2.What does “an unexpected gift” refer to in the first story?

A.Sniff was absolutely different from other chimpanzees.

B.Chimpanzees are finally proved to be the cleverest animals.

C.The lucky scientist found a new species of chimpanzees.

D.Sniff seemed to understand the scientist and helped him.

3.Why did Gustafson give the food to her pets separately?

A.Because she was afraid Katie stole Toby's food.

B.Because she knew Toby appreciated sharing food.

C.Because Katie always needed more food than Toby.

D.Because she was doing a research on animals' behaviors.

4.The injured elephant asked for help by ________.

A.pretending to be a member of the herd

B.putting his trunk in the helper's mouth

C.getting closer to other elephants friendly

D.patting other elephant gently with his trunk

5.Which of the following questions isn't answered in the passage?

A.What did the chimpanzee do to the biologist?

B.How did the forest elephant get in a trouble?

C.Why did the animals help those of different kinds?

D.How did the Gustafson's pets share their food?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网