题目内容

 ----- Sally is strongly against taking the trip to Hainan.

   ----- _______? It was she who suggested the plan.

A. How come    B. What about     C. Real       D. Why not

 

【答案】

A

【解析】    

试题分析:考查交际用语。A怎么会这样呢?;B如何,怎样?;C真的吗?;D 为什么不呢?根据语境可知说话人表示对这件事的惊讶,故答案选A。句意:--萨利强烈反对去海南旅游。---怎么会这样呢?是她自己提出的这个计划呀。

考点:考查交际用语。

 

练习册系列答案
相关题目
Directions: Read the following passage, Answer the questions according to the information given in the passage.
                                                                    Secret Santas
     On Christmas morning, Linda wakes up, and tries to imagine the wide-eyed surprise of children in another
household as they unwrap the presents she carefully chose for them. Linda has never met the children, but that's
all part of the joy of giving as secret Santas, she says.
     "It's an amazing feeling to buy gifts on an anonymous (匿名的) basis," says Linda. "It brings a whole new
meaning to the holidays."
     Linda and Tony are an American couple living in Toronto, Canada, and Linda did charitable work as a
member of the American Women's Club of Toronto. As the name suggests, members are U.S. citizens living in
Toronto, who join together for fellowship and community service.
     To find her "adopted" family, Linda goes to the local schools and requests a wish list for a family that's
struggling to survive. Last year she helped a single mother with three children. The mother works as a cleaning
lady in a nursing home.
     "The list is always heartbreaking. They have an opportunity to ask for anything and do just the opposite,
asking for basic clothes or simple toys," she says. "We always buy the kids a new winter coat, hats, and gloves."
She also buys gifts for the parents.
     Last year Linda asked the mother for a second wish list-one that didn't include the basics. "Every child
should have a Christmas that sticks with them for a lifetime." She purchased iPods for the two older children
and a video game system for the youngest. "I have learned a very valuable lesson in all of this," says Linda. "Pay
attention to what's going on in your own backyard-no matter where you live."
     The joy of giving as secret Santas is much sweeter when the gift is anonymous.
1. What reactions does Linda imagine the children will have? (No more than 5 words)
    ______________________________________________________________________________
2. Why did Linda join the American Women's Club of Toronto? (No more than 10 words)
    ______________________________________________________________________________
3. Why did Linda ask for a second wish list? (No more than 15 words)
    ______________________________________________________________________________
4. What kind of people does "secret Santas" in the passage refer to? (No more than 12 words)
    ______________________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网