题目内容

段落填空:

Cellphones, or mobile phones, make it possible for us to talk to anyone from anywhere.Words and images are being sent   1   the world.Modern cellphones are   2   than just phones-they are being used as cameras and radios, and to send e-mail or surf the Internet.New   3   are being added to the phones.The   4   cellphones have features such as games, music and an electronic calendar that will   5   you about appointments and important dates.

1.________ 2.________ 3.________ 4.________ 5.________

答案:
解析:

1.throughout 2.more 3.functions 4.latest 5.remind


练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网