题目内容
New fast food debuts in U.S. fairs—fired Coke
A new fast food is making its debut(首次演出) at U.S. fairs this fall----fried Coke. Abel Gonzales, 36, a computer analyst from Dallas, tried about 15 different varieties before coming up with his perfect recipe----a batter mix made with Coca-Cola syrup, a drizzle of strawberry syrup, and some strawberries.
Balls of the batter are then deep-fried, ending up like ping-pang ball sized doughnuts(面团)which are then served in a cup, topped with Coca-Cola syrup, whipped cream, cinnamon(桂皮)sugar and a cherry on the top.
“It tastes great,” said Sue Gooding, a spokeswoman for the State Fair of Texas where Gonzales’ fried Coke made its debut this fall. “It was a huge success.”
Gonzales ran two stands at the State Fair of Texas and sold up to 35,000 fried Cokes over 24 days for 4.50 dollars each –and won a prize for coming up with “most creative” new fair food.
Ray Crockett, a spokesman for Coca-Cola Co., said: “we’re constantly amazed at the creative ways folks find to enjoy their Coke and make it part of celebrations like fairs and festivals. This is one is definitely different!”
16. The passage is likely to .
A. be an advertisement B. appear in a newspaper
C. make a comment on a new food D. give us some advice
17. The new fast food probably is the computer analyst’s ____________.
A. 15th attempt B. disliked food
C. most creative food D. excellent recipe
18. We are sure that ____________.
A. this new kind fast food will be popular in the future
B. this new food has been sold 157500 dollars
C. the food was bought by Coca-Cola Co.
D. this is a new kind of Coke
19. According to Ray Crockett, ___________.
A. fried Coke is a completely different form of Coca-Cola.
B. fried Coke is a very creative use of Coca-Cola.
C. folks enjoy this new kind of food very much.
D. he is amazed at the U.S. fairs this fall.
16---19 BDAB
解析:
本文向人们介绍一种新食品——美国新小吃--炒可乐。
16. B 推理判断题。本文只是向人们介绍一种新食品,故极有可能会出现在报纸上.如果是广告文中就不会引用那么多的评论。
17. D 推理判断题。从tried about 15 different varieties before coming up with his perfect recipe可知,这种新食品应是第16种尝试.他发明的是他最喜爱的故B错.最具创意的食品是别人说的,他本人未必认可.而excellent与perfect是近义词.
18. A 细节理解题。在24天的展销中就卖了157500 dollars故B项不正确。C,D项与文章不符。
19. B 细节理解题。炸可乐是吃的一种形式,而不是另一种可乐,故A项不正确。民众找到一些享受可乐的具有创造性的方式,故C错。D项针对的是这种吃可乐的方式而非这次展销。要求考生就题论题而不能凭主观论断。否则就有可能误选答案C。
Holidays are often associated with no work and all play. People seek to enjoy their holidays in different ways. Vacation packages (一揽子交易) have been in existence for a long time. ---【小题1】--- So now people can choose from the different packages according to their own tastes.
Sky diving, hiking and many other extreme sports are packaged with hotel tours to attract the younger generation. Tour service providers enjoy the benefits of the increase in bookings from hotel tours. Holiday-makers enjoy the exciting experiences without making efforts to look for hotels. ---【小题2】---
---【小题3】-- These holiday-makers enjoy student discount and packages while learning about history and culture of different places.
Summer vacation packages have never fallen down the rankings. ---【小题4】--- Having a warm sunny day at the beach is one of the fast selling vacation packages in the leisure industry.
Safari (游猎) adventures have always attracted some of the modern adventurers. The animals of Africa continue to amaze crowds that have only seen these creatures on educational channels. Many activities like outdoor camping, safari day tours and hiking in protected parks are always welcomed by holiday-makers.
--【小题5】--- Alaways try something new or fun to do and your days of relaxation will be always exciting.
| A.Picking out a vacation package can keep yourself from boring vacations. |
| B.Everyone is in a winning situation. |
| C.You can’t miss vacation packages if you want to have a good vacation. |
| D.Educational vacation packages are quite suitable for students. |
F. They are continually being improved to meet people’s demands.
G. Vacation needs your plan.
Cathy, Jason, Kate, Wayne和Frank各自打算订一份杂志. 第61-65题是他们的个人介绍。阅读下面六种杂志的简介(A,B,C,D,E和F),选出符合各人需要的最佳选项。选项中有一项是多余项。
__________1. A young mother raising her first child, Cathy tries to spend as much time as she can playing with her baby girl. She is eager to get more knowledge of child development and to better understand how young children look at the world.
_________2. Jason is a successful young businessman. He travels widely and enjoys adventures and challenges. Having been to many different countries, Jason is still looking for new places to visit. His biggest dream is to see every corner of the world before he retires.
_________3. Smart and pretty, Kate is very popular among her friends. She takes great care of how she looks and has a great interest in fashion and the lifestyle of famous people. Besides, she also enjoys reading articles written specially for young girls.
_________4. Wayne teaches science in a middle school. He not only wants his students to know more about modern science, but also tries hard to develop a curiosity about nature among his students. He is gathering materials for his students to read.
_________5. Frank is the father of a 10-year-old boy. He believes that in this fast-developing world parents should prepare their children for lifelong learning at an early age. Therefore, in his opinion, the most important skills for children to learn is to discover things on heir own. He is looking for a magazine for his son.
|
A. Seventeen Seventeen provides advice and encouragement for masses of young girls. Although its primary focus is fashion and famous people, this teen magazine offers more. Mixed among the latest styles, you’ll find short but interesting articles. Topics range from beauty to the risks of drinking. Price: $22.95($3.83/issue) |
|
B. Muse Muse seeks to stimulate(刺激,激励), delight, and challenge every curious child between the ages of 13 and 18. Produced by the editors and publishers of Cricket, Must features articles on space, features articles on space, genetics, lasers, rain forests, computers, physics, math, earth sciences, and almost everything else in the universe. Price: $32.97($3.66/issue) |
|
C. Wondertime Wondertime is a new magazine from the editors of FamilyFun, devoted to helping parents develop children’s love of learning. A blend of how and why, Wondertime inspires parents to see the world through the eyes of their children. Wondertime mixes playful activities with scientific knowledge about how children develop physically, socially, intellectually, creatively, and emotionally. Price: $10.00(1.00/issue) |
|
D. National Geographic Adventurer A new magazine from National Geographic, National Geographic Adventurer is intended for a generation of active men and women who seek new & challenging ways to explore and experience the world. The magazine offers an exciting mix of great photography and interesting articles. Features focus on best adventure stories, travel destinations, sports and more. Price: $14.95($1.50/issue) E. Family Fun What does family fun mean to you? Crafts? Recipes? Party ideas? Family Fun magazine dishes up these and more interesting activities in over 180 colorful pages. Aimed at parents with young children, this energetic magazine promises to enrich the lives of families. Reviews of computer games, books, videos, and DVDs, written by experts, help parents feel up to the minute. Price: $9.95($0.99/issue) F. Kids Discover To help children aged 6-12 become lifelong learners, each issue of Kids Discover looks into a single topic in science or social studies which children of this age group have a great interest in. the combination of exciting color photography, lovely pictures and informative kid-friendly text engages readers with attractive content. Price: $26.95 ($2.25/issue) |