题目内容

14.King's College Summer SchoolKing's College Summer School is an annual(一年一度的)training program for high school students at all levels who want to improve their English.Courses are given by the teachers of King's College and other colleges in New York.Trips to museums and culture centers are also organized.This year's summer school will be from July 25 to August 15.
More information is as follows:
Application date
•Students in New York should send their applications before July 18,2015.
•Students of other cities should send their applications before July 16,2015.
•Foreign students should send their applications before July 10,2015.
Courses
•English Language
Spoken English:22 hours
Reading and Writing:10 hours
•American History:16 hours
•American Culture:16 hours
Steps
•A letter of self-introduction
•A letter of recommendation
 
 
  The letters should be written in English with all the necessary information.
Cost
•Daily lessons:$200
•Sports and activities:$100
•Travels:$200
•Hotel service:$400
You may choose to live with your friends or relatives in the same city.
Please write to:
                   Thompson,Sanders
                   1026 King's Street
                   New York,NY 10016,USA
                   E-mail:KC-Summer-School@yahoo.com
24.You can most probably read the text inD.
A.a travel guide   B.a textbook    C.a telephone book    D.a newspaper 
25.Which of the following is true about King's College Summer School?C
A.Only top students can take part in the program.
B.King's College Summer School is run every other year.
C.Visits to museums and culture centers are part of the program.
D.Only the teachers of King's College give courses.
26.If you are to live with your relatives in New York,you will have to pay the schoolC
A.﹩200          B.﹩400         C.﹩500             D.﹩900.

分析 这篇短文介绍了参加"King's College Summer School"培训项目的申请日期、申请步骤、培训课程、费用以及联系方式.

解答 24.D  判断推理题.本文是一个暑假学校的广告,所以有可能登载在报纸上,而不是教科书或者旅游指引、电话簿上.故选D.
25.C  细节理解题.根据第一段"Trips to museums and culture centers are also organized."可知去博物馆和文化中心是活动的一部分内容.故选C.
26.C  判断推理题.根据费用这一栏•Daily lessons:﹩200•Sports and activities:﹩100•Travels:﹩200•Hotel service:﹩400;You may choose to live with your friends or relatives in the same city.,如果住在亲戚家,可以节省宾馆费用400美元,只需支付每日课程费用200美元、运动及活动费用100美元、旅游费用200美元,共计500美元.故选C.

点评 本文是一个广告布告类阅读,题目涉及多道细节理解题,做题时结合原文和题目有针对性的找出相关语句进行仔细分析,结合选项选出正确答案.推理判断题也是要在抓住关键句子的基础上合理的分析才能得出正确答案,切忌胡乱猜测,一定要做到有理有据.

练习册系列答案
相关题目
19.The writer Margaret Mitchell is best known for writing Gone with the Wind,first published in 1936.Her book and the movie based on it,tell a story of love and survival during the American Civil War.Visitors to the Margaret Mitchell House in Atlanta,Georgia,can go where she lived when she started composing (创作) the story and learn more about her life.
Our first stop at the Margaret Mitchell House is an exhibit area telling about the writer's life.She was born in Atlanta in 1900.She started writing stories when she was a child.She started working as a reporter for the Atlanta Journal newspaper in 1922.One photograph of Ms.Mitchell,called Peggy,shows her talking to a group of young college boys.She was only about one and a half meters tall.The young men tower over her,but she seems very happy and sure of herself.The tour guide explains:"Now in this picture Peggy is interviewing some boys from Georgia Tech,asking them such questions as"Would you really marry a woman who works?"And today it would be"Would you marry one who doesn't?"
The Margaret Mitchell House is a building that once contained several apartments.Now we enter the first floor apartment where Ms.Mitchell lived with her husband,John Marsh.They made fun of the small apartment by calling it"The Dump".
Around 1926,Margaret Mitchell had stopped working as a reporter and was at home healing after an injury.Her husband brought her books to read from the library.She read so many books that he bought her a typewriter and said it was time for her to write her own book.Our guide says Gone with the Wind became a huge success.Margaret Mitchell received the Pulitzer Prize for the book.In 1939 the film version was released.It won ten Academy Awards,including Best Picture.

24.The book Gone with the Wind wasC.
A.first published on a newspaper   B.adapted from a movie
C.about love and survival in the war        D.written in 1936
25.The underlined phrase"tower over"in Paragraph 2 is closest in meaning toB.
A.be very pleased with             B.be much taller than
C.show great respect for           D.show little interest in
26.We can know about Margaret Mitchell from the passage thatC.
A.her height made her marriage unhappy
B.writing stopped her working as a reporter
C.her interest in writing continued as an adult
D.her life was full of hardship and sadness
27.Which is the best title for the passage?D
A.Gone with the Wind:A Huge Success.
B.Margaret Mitchell:A Great Female Writer.
C.An Introduction of the Margaret Mitchell House.
D.A Trip to Know Margaret Mitchell.
6.Sometimes you'll hear people say that you can't love others until you love yourself.Sometimes you'll hear people say that you can't expect someone else to love you until you love yourself.Either way,you've got to love yourself first and this can be tricky.Sure we all know that we're the apple of our parents'eyes,and that our Grandmas think we're great talents and our Uncle Roberts think that we will go to the Olympics,but sometimes it's a lot harder to think such nice thoughts about ourselves.If you find that believing in yourself is a challenge,it is time you build a positive self-image and learn to love yourself.
Self-image is your own mind's picture of yourself.This image includes the way you look,the way you act,the way you talk and the way you think.Interestingly,our self-images are often quite different from the images others hold about us.Unfortunately,most of these images are more negative than they should be.Thus changing the way you think about yourself is the key to changing your self-image and your whole world.
The best way to defeat a passive self-image is to step back and decide to stress your successes.That is,make a list if you need to,but write down all of the great things you do every day.Don't allow doubts to occur in it.
It very well might be that you are experiencing a negative self-image because you can't move past one flaw or weakness that you see about yourself.Well,roll up your sleeves and make a change of it as your primary task.If you think you're silly because you aren't good at math,find a tutor.If you think you're weak because you can't run a mile,get to the track and practice.If you think you're dull because you don't wear the latest trends,buy a few new clothes.But remember,just because you think it doesn't mean it's true.
The best way to get rid of a negative self-image is to realize that your image is far from objective,and to actively convince yourself of your positive qualities.Changing the way you think and working on those you need to improve will go a long way towards promoting a positive self-image.When you can pat yourself on the back,you'll know you're well on your way.Good luck!

32.You need to build a positive self-image when youC.
A.dare to challenge yourself
B.feel it hard to change yourself
C.are unconfident about yourself
D.have a high opinion of yourself
33.How should you change your self-image according to the passage?A
A.To change the way you think.
B.To make your life successful.
C.To understand your own world.
D.To keep a different image of others.
34.What is the passage mainly about?B
A.How to prepare for your success.
B.How to build a positive self-image.
C.How to face challenges in your life.
D.How to develop your good qualities.
35.Who are the intended readers of the passage?C
A.Parents.B.Educators.C.Adolescents.D.People in general.
4.Lost   IPhone
Unexpectedly,I lost my white iPhone 5s in Midtown on Friday night.It had a blue green cover on it.There are many pictures of my son in it,and I'm heartbroken.Please return,no questions asked.Reward.Reply to:2652255359@craigslist.org
Do you need a babysitter that you can trust?
My name is Tina.I am a responsible babysitter that you can trust.If you are looking for someone dependable and affordable I am that person!I HAVE MORE THAN 30YEARS OF EXPERIENCE (including disabled children)!I am a retired Home Health Aid and absolutely love children.I work with my sister Iris who has also more than 20 years'experience as a teacher's assistant.WE LOOK FORWARD TO MEETINC YOU!Available 24 hours and flexible with fees!I am fully bilingual-Spanish/English.Please email me or call 712-867-7688.
I BABYSIT ONLY AT MY HOME
I accept children from all ages.Fee starts from 100~150a week depending on the hours.I am very flexible and my fee can change.Feel free to contact me via email or on my cell phone 566-67-1873and we can work something out.
Part-time Chinese Babysitter Wanted
Part-time Chinese speaking babysitter needed to assist with one-year-old twins and to perform some light housework as needed.Assistance needed Fridays and occasional weekends.Please provide your salary expectation.College students are welcome to apply.
Reply to:comm-encbq-2652113885@craigslist.org

21.What do we know about Tina?B
A.She lives alone now.
B.She can speak two languages.
C.She takes care of children over 3.
D.She used to be a teacher's assistant.
22.An applicant accepted by Ad 4will have toD.
A.be able to speak two languages.
B.be a college graduate.
C.work every weekend.
D.look after two children.
23.Who posted the lost and found information?C
A.A mother.
B.A kind woman.
C.A parent.
D.A heartbroken girl.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网