题目内容
Well,Mrs.Evans,I've done my best to look after David.I've tidied his room up every day,got him a meal together whenever he needed one and made sure he's always had a clean shirt to put on.It's not been easy. With two of my own to worry about,as well, David's had the best of attention,I must say.But now because I asked him to give up bringing that American friend of his home he has got quite miserable and unfriendly.He comes in at all hours and his behavior-well it’s quite hard to put up with—and it's all because of his friend.I'm sure he's a bad influence.You see,David's a visitor and doesn't fully understand our ways.He used to study in most evenings.He's got through quite a bit of work.He did up his room quite nicely,with bookshelves and large posters.He'd ask Mr.Smith and me up for a drink and cheer us up with songs from his country.He's very good atお the guitar,you know.
I don't want to appear as if I'm running after him but it's about time we made it up,I'm sure he's upset because I told him off.It might be a good idea to take him out for a meal,perhaps even with his friend.I don't know whether it will do any good but we can try.I'm glad I've had this little chat with you,Mrs.Evans,and I'll let you know how I get on.
1. David is________.
A.an American friend B.Mrs.Smith's son
C.a visiting student D.a singer
2.Mrs.Smith believes that David is not the cause of the quarrel but that the main cause is__________.
A.Mr.Smith B.too much homework
C.David's friend D.David's behavior
3.Mrs.Smith wants to make up the quarrel by__________.
A.cooking a meal
B.giving them drinks
C. inviting David and his friend out
D.running after David
4. David's present attitude to Mrs.Smith is___________.
A.very attentive B.unfriendly
C.cheerful D.incomprehensible
解析:
| 1、细节判断题。文中第一段,作者告诉我们,“我”在尽力照顾David,罗列了替他所做的一些事情。而且在末尾一句写道:“You see,David's a
visitor and doesn't fully understand our ways.”
2、细节推断题。作者在给David的母亲Mrs. Evans的信中提到,“我”让他不要把他的美国朋友带回家,他回来得很晚,而且他的举止让人难以忍受,所有这些都是因为他的朋友。作者确信他的朋友对David有很坏的影响。 3、细节题。文中第三段,在他们发生争吵后,作者写道:“It might be a good idea to take him out for a meal,perhaps even with his friend.” 4、细节题。文中第一段“…he's got quite miserable and unfriendly.”
|
提示:
| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||