题目内容
Known as the Animal Lady in this area which I lived in, I was always asked to lend a hand in animal 36 . One afternoon three little neighbor girls ran up 37 my door, saying a baby squirrel was on the sidewalk. I quickly 38 the kids and they led me to a tiny squirrel still with milk teeth. I 39 and held the little creature up gently in my arms to check it for 40 . It seemed fine. I figured the mother must have been killed, 41 it an orphan(孤儿). Now, the baby was pretty hungry for milk and then left its nest to 42 the neighborhood for help.
I was about to carry it into my 43 when I found several other babies starting to run down the tree from where their nest was. With the first squirrel hid into my 44 , I stood at the base of the tree and was 45 when three more babies ran right down into my hands. Those dear little creatures were so happy to feel safe and 46 ,and they all held each other close in my shirt. I took them home and 47 them bread and milk to eat. The poor starving things went 48 as they swallowed the meal.
I phoned a lady in the next town who 49 a small squirrel shelter. She had a big back yard with large 50 surrounded by a tall wooden fence. She assured me she was well 51 to care for the babies and provide a natural home for them when they were grown.
I love that those little girls cared enough about the squirrels to seek out the 52 of the Animal Lady! And I really 53 getting to help the baby creatures. And then the 54 of caring continued 55 the lady with the squirrel shelter took them in. How wonderful to be part of a chain of kindness.
| 【小题1】 |
|
| 【小题2】 |
|
| 【小题3】 |
|
| 【小题4】 |
|
| 【小题5】 |
|
| 【小题6】 |
|
| 【小题7】 |
|
| 【小题8】 |
|
| 【小题9】 |
|
| 【小题10】 |
|
| 【小题11】 |
|
| 【小题12】 |
|
| 【小题13】 |
|
| 【小题14】 |
|
| 【小题15】 |
|
| 【小题16】 |
|
| 【小题17】 |
|
| 【小题18】 |
|
| 【小题19】 |
|
| 【小题20】 |
|
【小题1】D
【小题2】A
【小题3】A
【小题4】B
【小题5】D
【小题6】A
【小题7】C
【小题8】D
【小题9】C
【小题10】B
【小题11】C
【小题12】C
【小题13】B
【小题14】A
【小题15】D
【小题16】B
【小题17】D
【小题18】C
【小题19】A
【小题20】A
解析【小题1】考查动词。 结合下文held the little creature up gently in my arms to check it for 40 . It seemed fine以及getting to help the baby creatures可知作者“总被要求帮忙救助动物”。
【小题2】考查介词。 “跑到我家门前”。to到达。
【小题3】考查动词。 孩子们知道baby squirrel在哪,我自然是跟着他们去。
【小题4】考查动词短语。 baby squirrel在人行道上,我要抱起(held)它自然要先“弯下身子(bent down)”。
【小题5】考查名词。 结合后面It seemed fine可知此处是检查baby squirrel看看有没有受伤(injuries)。
【小题6】考查动词。现在分词做结果状语。“baby squirrel的妈妈被杀死了,使它成为孤儿” 。
【小题7】考查动词。search…for…搜查……以寻找……。
【小题8】考查名词。 结合下文 I took them home可知。
【小题9】考查名词。结合下文and they all held each other close in my shirt可知。
【小题10】考查形容词。 作者正要带着这只小松鼠回家, 没想到又有三只跑到他怀中。出乎意料, 所以作者感到astonished 。
【小题11】考查形容词。 在作者怀里自然感到温暖(warm)。
【小题12】考查动词。 把这些饥饿(starving)小松鼠带回家后作者就给它们牛奶和面包吃。
【小题13】考查形容词。因为饥饿小松鼠吃东西是就像疯了一样。吃得很急。
【小题14】考查动词。结合She assured me she was well 51 to care for the babies and provide a natural home for them when they were grown.可知临镇的那位夫人有适合小松鼠居住的条件,所以作者给她打电话。own拥有。
【小题15】考查名词。松鼠要在有树的地方生活。
【小题16】考查动词。be well equipped to do sth 准备好做某事。
【小题17】考查名词。 结合第一段可知孩子们发现小松鼠到我那里寻求帮助。
【小题18】考查动词。我也确实喜欢帮助小动物。
【小题19】考查名词。而对小动物的照顾又有我这里传到了临镇哪位夫人那里,由此形成了一个关心小动物的链。
【小题20】考查连词。 when当……的时候。当那位夫人收容小松鼠的时候……。
Five years ago, David Smith wore an expensive suit to work every day. "I was a clothes addict, "he jokes." I used to carry a fresh suit to work with me so I could change if my clothes got wrinkled." Today David wears casual clothes – khaki pants and sports shirt – to the office. He hardly ever wears a necktie. "I'm working harder than ever," David says, "and I need to feel comfortable."
More and more companies are allowing their office workers to wear casual clothes to work. In the United States, the change from formal to casual office wear has been gradual. In the early 1990s, many companies allowed their employees to wear casual clothes on Friday, but only on Friday. This became known as "dress-down Friday" or "casual Friday." "What started out as an extra one-day-a-week benefit for employees has really become an everyday thing." said business consultant Maisly Jones.
Why have so many companies started allowing their employees to wear casual clothes? One reason is that it's easier for a company to attract new employees if it has a casual dress code. "A lot of young people don't want to dress up for work," says the owner of a software company, "so it's hard to hire people if you have a conservative dress code." Another reason is that people seem happier and more productive when they are wearing comfortable clothes. In a study conducted by Levi Strauss and Company, 85 percent of employers said that they believe that casual dress improves employee morale (士气). Only 4 percent of employers said that casual dress has a negative effect on productivity. Supporters of casual office wear also argue that a casual dress code helps them save money. "Suits are expensive, if you have to wear one every day," one person said. "For the same amount of money, you can buy a lot more casual clothes."
1.David Smith refers to himself as having been "a clothes addict," because .
|
A.he often wore khaki pants and a sports shirt |
|
B.he couldn't stand a clean appearance |
|
C.he wanted his clothes to look neat all the time |
|
D.he didn't want to spend much money on clothes |
2.David Smith wears casual clothes now, because .
|
A.they make him feel at ease when working |
|
B.he cannot afford to buy expensive clothes |
|
C.he looks handsome in casual clothes |
|
D.he no longer works for any company |
3.According to this passage, which of the following statements is FALSE?
|
A.Many employees don't like a conservative dress code. |
|
B.Comfortable clothes make employees more productive. |
|
C.A casual clothes code is welcomed by young employees. |
|
D.All the employers in the U.S. are for casual office wear. |
4.According to this passage, which of the following statements is TRUE?
|
A.Company workers started to dress down about twenty years ago. |
|
B.Dress-down has become an everyday phenomenon since the early 1990s. |
|
C."Dress-down Friday" was first given as a favor from employers. |
|
D.Many workers want to wear casual clothes to impress people. |
5.In this passage, the following advantages of casual office wear are mentioned except .
|
A.saving employees' money |
B.making employees more attractive |
|
C.improving employees' motivation |
D.making employees happier |