题目内容
第一部分.听对话回答问题(10分)
本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话, 每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目,听完后, 你还有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。
1.Where is Sandy's penfriend?
2.How does Jim's mother go to work?
3.What are they going to do this weekend?
4.What time is it now?
5.Which floor does Millie live on?
A.The third floor
B.The second floor
C.The fifth floor
6.What's the woman's number?
A.87235691
B.87325691
C.87215693
7.How much does the woman pay?
A.¥2
B.¥3
C.¥6
8.What day was it yesterday?
A.Thursday
B.Friday
C.Saturday
9.When will Mr.Green come back?
A.In September.
B.In October.
C.In August.
10.What does the man mean?
A:The weather is too hot.
B.He knows the way to the river.
C.He'd like to come along.
第二部分.听对话和短文回答问题(10分)
你将听到两段对话和一篇短文,各听两遍听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题;听完后,每小题你仍有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。
听第一段对话,回答第11-12小题。
11.What are they going to do?
A.Have breakfast.
B.Have lunch.
C.Have supper.
12.Where is their daughter?
A.In the study.
B.In the kitchen
C.At school.
听第二段对话,回答13-15小题。
13.Why does Kitty look for a restaurant?
A.Because she likes eating.
B.Because it's lunchtime.
C.Because they are hungry.
14.Why don't they want to eat in the big supermarket?
A.The food in the supermarket is not nice.
B.There are always too many people there.
C.The supermarket doesn't have the food they like.
15.Where do they want to eat at last?
A.In a restaurant.
B.In a supermarket.
C.In a small shop.
听一篇短文,回答16-20小题
16.What time does he get up on Sundays?
A.He gets up at six.
B.He gets up at six thirty.
C.He gets up at seven.
17.Where does he go after breakfast?
A.He goes to work.
B.He goes to the park.
C.He goes to the bookshop.
18.What does he often do in the park?
A.He runs for half an hour.
B.He waters flowers.
C.He swims there.
19.Who does he play basketball with?
A.His students.
B.His teachers.
C.His friends.
20.How long does he look for things on the Internet?
A.Two hours.
B.An hour.
C.Half an hour.
解析:
听力材料 第一部分.听对话回答问题(10分) 本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目,听完后,你还有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。 1.M:What are you so happy, Sandy? W:Oh, I get a postcard from my penfriend in the UK. 2.M:Jim goes to school by bike. W:What about his parents? M:His father drives to work.but his mother likes walking. 3.M:What are you going to do this weekend? W:I' v no idea. M:Shall we play basketball? W:No, let's go to the cinema, 4.M:Good morning, Mum. W:Good morning.It's time to get up, or you'll be late for school. 5.M:who is the girl? W:she is Millie. M:Where does she live? W:She lives two floors above me.I live on the third floor. 6.M:Hello, is that 87215693? W:No, that's wrong.It's 87325691. 7.M:Can I help you? W:I'd like 3 tins of Coke.How much are they? M:2 yuan a tin. W:Here is the money. 8.M:We aren't going to have classes today, it's Saturday. W:You are wrong.It's Friday. 9.W:Will Mr.Green come back in September? M:No, he won't come back until the next month. 10.W:Would you like to join us for a walk along the river? M:Good idea! 第二部分.听对话和短文回答问题(10分) 你将听到两段对话和一篇短文,各听两遍听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题;听完后,每小题你仍有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。 听第一段对话,回答第11-12小题。 M:Is supper ready, my dear? W:Not yet.Please wait for five more minutes. M:Where is our daughter? W:She's in the study. M:Does she still have lots of homework to do today? W:No, not much today. 听第二段对话,回答13-15小题。 W:I'm hungry. M:Me, too.I'm so hungry. W:Is there a restaurant around here? M:I don't think so. W:Then is there a supermarket nearby? M:Let me think.Well, there's a big supermarket at the end of this street.There is a lot of food. W:That's great, but are there always many people there, too? M:I think so. W:Oh, I hate to wait.Let's just try to find a small shop and get some snacks as soon as possible. M:Look! There's a snack bar over there.Let's go! 听一篇短文,回答16-20小题 Mr Hu is our English teacher.He likes to tell us about his weekends.He often gets up at seven on Sundays.He has breakfast first.Then he goes to the park near his home.He runs for about half an hour in the park.Then he goes to the bookshop to have a look at new books.He likes to read books.In the afternoon, he cleans his car.But sometimes, he visits his friends.And he often plays basketball with his friends.He cooks dinner at home.In the evening, he looks for things on the Internet for about two hours.He enjoys his weekends. |